wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aska87 wrote:hmmm myślicie ze temperatura wieczorna ma wpływ na poranną ... ja kiedyś z ciekawości mierzyłam wieczorem to miałam 36,9 a rano i tak było głupie 36,25
Absolutnie nie ma wpływu
Temperaturę rano mierzysz po spaniu jesteś wypoczęta i ta tempka jest wiarygodna
Wieczorem zaburzona bo jesteś w ruchu to do toalety idziesz, to do kuchni i tempka skacze -
jednak fajnie by było gdyby w końcu była taka wysoka ehh ja chyba ten cykl niestety straciłam bo coś sie doczekać na tą głupią owulacje nie mogę
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Aska87 wrote:jednak fajnie by było gdyby w końcu była taka wysoka ehh ja chyba ten cykl niestety straciłam bo coś sie doczekać na tą głupią owulacje nie mogę
Kochana oglądalam dzisiaj wykresy ciążowe i widziałam kilka, zakończonych na zielono a były płaskie niby bezowulacyjny a ciąża była -
nick nieaktualnyCześć chciałabym do Was dołączyć
Termin @ powinien wypaść na 19/20.09, ale przesunęła mi się w tym mcu owulacja, więc 23.09 pójdę na betę tak wstępnie (to będzie 10dpo), a ostateczne, pewne testowanie dopiero kilka dni później (myślę, że jak 29.09 będzie jedna krecha, to już cykl na bank stracony). Na kiedy mam się zapisać? -
Zajsonek wrote:Jak już zmierzyłyście tempkę, to ja też
Teraz mam 37,35 i tak ciasno, że ledwo co włożyłam termometr
Chyba przed @ tak ciasnoZajsonek, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
Hejka
Tempka wzrosła o 0.05 stopnia ha ha..
u teraz pytanie iść na betę czy nie
Zaraz mój wróci z pracy to z nim pogadam
A przebudzilam się o 5 to tempka 36.75, wiec nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 07:14
shimmer_lip, Ankara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie,
Ankara jak tam?
U mnie jedna kreska jak byk, a jednak była to reakcja chemiczna na wskutek czasu lub wadliwy test. Dzisiaj już plamienie mnie powitało i piersi całkiem przestały boleć. Trzeba zacząć nowy cykl i zarazem II z CLO.Ankara, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny