wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pirelka wrote:Witajcie,
Ankara jak tam?
U mnie jedna kreska jak byk, a jednak była to reakcja chemiczna na wskutek czasu lub wadliwy test. Dzisiaj już plamienie mnie powitało i piersi całkiem przestały boleć. Trzeba zacząć nowy cykl i zarazem II z CLO.
powyzej podałam linki do dzisiejszego mojego testu. Co o tym sadzisz. Bo ja widze juz kreski-pierwsza jest około 5 minut od sikania a drugi test po około 10 minutach.
Bardzo mi przykro, że u Ciebie nic nie widac!!!!!!!! -
Biedroneczka83 wrote:Ankara gratulacje to jest to !!!! piekny sikaniec hm a nie masz jakiegos laboratorium w szpitalu moze jakas mała ściema i popołudniu by ci tam zrobili
-
A widzicie jak sie wczoraj nakrecałam czy to cien cienia czy cien cienoiwaty czy poznaka jakies krechy, patrzyłam, dopatrywałam sie...ehhhh.... jutro chyba znów sikn, zeby juz zobaczyc dwie ogromne KRECHY:) nie nie..teraz najwazniejsza jest beta:)
-
u mnie np jest laboratorum czynne do 16 a jak pracowałąm w katowicach było nawet do 18 tym bardziej ze beta nie musi byc na czczo
jeju ale ja sie teraz bede stresować ja mam jeszcze 11 dni do testowaniaAnkara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnkara wrote:Co Wy na to? Uważam, ze jest MEGA różnica co do wczorajszego testu....
Okresu nadal brak...
Dzis jest 30 dc- okres powinien pojawic sie dwa dni temu.
Chciałam bardzo isc dzis na bete po ujrzeniu tych niby kresek ale...no własnie wyskoczyłam z pracy - byłam w trzech laboratoriach i co??? ponad 1,5 godziny czekania- ja miałam tylko 30-40 min-na wiecej pracodwaca mi nie pozwolił a i tak musiałam cos mega wymyslec zeby mnie puscił. Takze wróciłam i nie mam pobranej krwi. Teraz głowe mam 6/9 i mysle co to wykombinowac bo laboratoria sa od 7,30-13,00. Musze zrobic ta BETE. -
nick nieaktualnyAnkara wrote:pirelka....
powyzej podałam linki do dzisiejszego mojego testu. Co o tym sadzisz. Bo ja widze juz kreski-pierwsza jest około 5 minut od sikania a drugi test po około 10 minutach.
Bardzo mi przykro, że u Ciebie nic nie widac!!!!!!!!
U mnie @ wita się plamieniami, mój cykl skrócił się do 26 dni jutro idę ostatni raz do mojego gina na kontrolę i po receptę, skierowanie na zaś.
mam problem bo nie ma terminów na usg i nie mam jak sprawdzić po CLO, a bez usg boję się brać. Jutro spróbuję się wcisnąć jakoś, może mnie zapiszą.. a już zarezerwowałam prywatnie termin w razie jakby się nie udało (90zł) ale i tak wtedy muszę się w pracy z kimś zmianą lub dniem wolnym zamienić.
Same problemy i kombinowanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiem Wam, że to chyba te testy pepino są takie.. bo początkowo żadnej kreski, cienia nic.. dzisiejszy test też zostawiłam i po kilku godzinach jak wysechł znowu II kreska lekko widoczna jest spod spodu.. także to kwestia reakcji chemicznej w Pepino. W innych nigdy tak mi się nie zdarzało, ale czego się spodziewać po testach z Auchan za 3 zł
motyl1993 lubi tę wiadomość