wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zajsonku a z jakiej firmy te testy..bo no są pozytywne nawet nie trzeba się przypatrywać ale nie wiem czy to efekt zdjęcia czy taka uroda tych testów, że ta kreska testowa nie jest tak jakby w swoim miejscu tylko albo blisko C albo przed T ..dziwne..aczkolwiek 3mam kciuki Ja mam dziś USG i okaże się czy w 12dc coś przy pomocy CLO urosło czy nie
Zajsonek, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:Zajsonku a z jakiej firmy te testy..bo no są pozytywne nawet nie trzeba się przypatrywać ale nie wiem czy to efekt zdjęcia czy taka uroda tych testów, że ta kreska testowa nie jest tak jakby w swoim miejscu tylko albo blisko C albo przed T ..dziwne..aczkolwiek 3mam kciuki Ja mam dziś USG i okaże się czy w 12dc coś przy pomocy CLO urosło czy nie
Mam nadzieje ze to to
Ale serce mówi nie -
Zajsonek wrote:Jeden pink test a drugi novum :*
Mam nadzieje ze to to
Ale serce mówi nie
Zobaczysz testy o czułości 25 bo jeśli są to z apteki to domyślam się, że taka czułość raczej nie mylą się w stronę pozytywu więc raczej dzieje się coś dobrego -
Magda_lena88 wrote:Nie zamartwiaj się tak pisała Biedroneczka zajmij się czymś wiem, że teraz trudno ale dasz radę pamiętaj, że nie jesteś sama Nam w cyklu w którym się udało nie miałam żadnych objawów i mega nastawienie, że skoro ponad 2 lata nie wychodziło to czemu akurat teraz miałoby się udać, test robiłam ok 2 dni po spodziewanym terminie @ i miałam bladą kreseczkę a na drugi dzień robiłam hcg z krwi i wynosiło ponad 90 jednostek niestety Nam się nie udało, ale mocno wierzę, że w końcu uda się znowu (obym nie musiała znowu czekać ponad 2 lat) i że jak wyjdzie to już wszystko będzie dobrze
Zobaczysz testy o czułości 25 bo jeśli są to z apteki to domyślam się, że taka czułość raczej nie mylą się w stronę pozytywu więc raczej dzieje się coś dobrego
Kochana Uda się. Zobaczysz, nawet nie będziesz wiedziała kiedy -
Magda_lena88 wrote:Nie zamartwiaj się tak pisała Biedroneczka zajmij się czymś wiem, że teraz trudno ale dasz radę pamiętaj, że nie jesteś sama Nam w cyklu w którym się udało nie miałam żadnych objawów i mega nastawienie, że skoro ponad 2 lata nie wychodziło to czemu akurat teraz miałoby się udać, test robiłam ok 2 dni po spodziewanym terminie @ i miałam bladą kreseczkę a na drugi dzień robiłam hcg z krwi i wynosiło ponad 90 jednostek niestety Nam się nie udało, ale mocno wierzę, że w końcu uda się znowu (obym nie musiała znowu czekać ponad 2 lat) i że jak wyjdzie to już wszystko będzie dobrze
Zobaczysz testy o czułości 25 bo jeśli są to z apteki to domyślam się, że taka czułość raczej nie mylą się w stronę pozytywu więc raczej dzieje się coś dobrego
No ja ci powiem szczerze zero objawów, no jajniki mnie napieprzaly ok. 8/9 dpo, i cycuchy wrażliwe trochę. A tak po za tym to nic kompletnie -
Laski beta wyjdzie mi jak coś w 9dpo?
dzis mam własnie ten dzien.
Od 3 dni zle się czuję bolą mnie piersi, chce mi sie wymiotować a brzuch mam jak balon.
Moze to sprawa luteiny... ale chciałabym wiedzieć to na 100%Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Marteczka91 wrote:Laski beta wyjdzie mi jak coś w 9dpo?
dzis mam własnie ten dzien.
Od 3 dni zle się czuję bolą mnie piersi, chce mi sie wymiotować a brzuch mam jak balon.
Moze to sprawa luteiny... ale chciałabym wiedzieć to na 100%
Kochana poczekaj może do czwartku z ta beta
Będzie 11dpo będzie wiarygodniejsza niż dziś :* -
Zajsonek wrote:Monia91 robiłaś dzisiaj test ?
Bo z tego co pamiętam miałaś robićZajsonek lubi tę wiadomość