wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie tak chcialam zrobic ale dopiero za 3 tygodnie mam wizyte u gin. Zaznaczam ze prywatnie i do tego takie terminy. To jakas masakra. Jutro zadzwonię chyba do kogos innego. Sama chciaoabym aby maz dla mnie taka niespodzianke przygotowal-
-
nick nieaktualnyZajsonek strasznie mi przykro
Ankara gratuluję duża zafasolkowanych ostatnio tutaj extra!
A u mnie plamienie z rana nic się nie rozkręciło, jakieś tylko takie niepozorne, ale czuję @ za rogiem, więc jutro pewnie będzie. Dobrze, że choć 1 dzień później to większe szanse na usg i cykl nie taki krótki.. -
Ankara wrote:Dokładnie tak chcialam zrobic ale dopiero za 3 tygodnie mam wizyte u gin. Zaznaczam ze prywatnie i do tego takie terminy. To jakas masakra. Jutro zadzwonię chyba do kogos innego. Sama chciaoabym aby maz dla mnie taka niespodzianke przygotowal-
Szczerze mówiąc, to chyba nie ma po co iść wcześniej do lekarza. Na USG nic nie będzie póki co widać, a do póki nic nie widać to różnie lekarze reagują... W sensie chyba większość odprawia z kwitkiem i własnie każe przyjść tak w 6-7 tc
Powodzenia Kochana, spokojnej i zdrowiutkiej ciąży!Ankara lubi tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Szczerze mówiąc, to chyba nie ma po co iść wcześniej do lekarza. Na USG nic nie będzie póki co widać, a do póki nic nie widać to różnie lekarze reagują... W sensie chyba większość odprawia z kwitkiem i własnie każe przyjść tak w 6-7 tc
Powodzenia Kochana, spokojnej i zdrowiutkiej ciąży! -
Na Krecie jest mega goraco. Między 13 a 15 na plaży można pierdolca dostać :p jest z milion stopni, piasek wrzacy, morze jest ciepłe ok 26-28 stopni
Raz lało, od 9:00 do 9:15
Dzisiaj pojechaliśmy do Chanii na wycieczkę i mój mąż stwierdził że jak jeszcze raz powie że mu w polsce ciepło to mam mu przypomnieć spacer na latarnie morska
W ciągu dnia w słońcu brakuje skali na termometrze
Jestem w opcji wyżywienie we własnym zakresie więc jak będziesz miała pytania o ceny, busy na Krecie to pisz -
Lena83 wrote:Gratuluję !!! :*
A gdzież Isia93, małolata .. ?
Jestem cały czas z Wami, nie testowałam jeszcze bo na dziś miałam termin @ więc się wstrzymałam ale wiem, że przyjdzie bo już to czuję ;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Ankara wrote:Masz racje. Za 3tyg będzie jakis 7-8tydz takze idealnie. Najwyzej jako niespodzianka będzie po prostu test a na wizytę pójdziemy juz razem-
Dokładnie, myślę że wtedy to już serduszko możecie ujrzeć
Mój mąż za pierwszym razem dostał takie pudełeczko w którym było body "i you" i testy które zrobiłam, a za drugim razem kupiłam małe buciczki i postawiłam na przedpokoju tam gdzie stoją nasze buty - jego mina po powrocie z pracy bezcenna! -
Czesc dziewczeta co tam u was? Ja dzis wstalam z mega bolem glowy od 2 dni jakies glupie oslabienie 26ego mam przewidywany @ wedlug mnie wiec wpiszcie mnie na testowanie 23ego pojde na bete... Nie nastawiam sie na nic puki co owu mega pozytywny na test za wczesnie i w sumie wole zrobic bete lepiej mi sie kalkuluje bo po zajsonku jestem w szoku z testem:( Zastanawiam sie ponieważ od 3 tygoni biegam i jezeli nawet sie udalo czy to nie zaszkodzi chociaz nie nastawiam cie na cud.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d4e3cd1ef2a4.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 07:34
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, u mnie z rana nadal nie ma @ choć wciąż czuję jakby miała zaraz być. Z jednej strony się cieszę bo dam radę jakoś wskoczyć na usg w terminie i nie muszę znowu odpuszczać CLO, choć będę musiała jechać do innego miasta, ale chociaż obejmie mnie skierowanie z pakietu
Wczoraj bolał mnie jajnik i podbrzusze, pewnie kwestia pęknięcia i @ przyjdzie.
Idę dzisiaj do mojego gina po raz ostatni bo odchodzi wezmę receptę na duphaston na zapas, może da mi drugie skierowanie na USG, zobaczymy. Zapytam co z CLO jak nie wolnych terminów na USG, co poleca itd. Zobaczymy..
Tolcia test wygląda obiecująco, kciukamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 08:01
Tolcia25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny