wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
małolata wrote:Dzięki!
Isia widze że Ty też na plus, gratuluje i dużo spokoju życze
Teraz tylko spokojnie poczekać do wizyty u ginka w przyszłym tyg i dostąc skierowanie na usg pewnie za jakieś 2 tyg, jak pani doktor zadecyduje
Dziewczynki, trzymam za Was wszystkie kciuki! To był taki cykl dla mnie, że wogóle bym nie podejrzewała, że się uda a tu takie pozytywne zaskoczenie
Kochana ja jeszcze nie testowałam i raczej nie będzie powodu do gratulacji;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
mnie wkurzają te objawy po luteinie.
Od następnego miesiąc powiem, zeby dał coś innego. W brzuchu jezdzi, jest mi nie dobrze i temp tez wysoka. Nawet nie moge racjonalnie przeanalizować wykresu -
Hejka kochane
U mnie dzisiaj mega spadek wiec @ idzie
Juz mi przeszło
Widocznie tak miało być
Zastanawiałam się wczoraj czy starać się jeszcze miesiąc, ale urodzilabym pod koniec czerwca jak by się udało, a suknie kiedy uszyć i dziecko by miało tylko miesiąc na ślubie wiec nie bardzo
Szkoda mi bardzo
A nie chce na swoim weselu mieć dużego brzucha bo nawet nie można poszaleć
I taka lipa trochę
Aaa no i spałam dziś 16 godzin
Usnęłam wczoraj po 20 i wstałam dziś po 12Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 13:27
monia91, Anutka lubią tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:Hejka kochane
U mnie dzisiaj mega spadek wiec @ idzie
Juz mi przeszło
Widocznie tak miało być
Zastanawiałam się wczoraj czy starać się jeszcze miesiąc, ale urodzilabym pod koniec czerwca jak by się udało, a suknie kiedy uszyć i dziecko by miało tylko miesiąc na ślubie wiec nie bardzo
Szkoda mi bardzo
A nie chce na swoim weselu mieć dużego brzucha bo nawet nie można poszaleć
I taka lipa trochę
Aaa no i spałam dziś 16 godzin
Usnęłam wczoraj po 20 i wstałam dziś po 12
Poeiem ci ze ja dostalam prace w pazdzierniku i tez mielusmy mysli cxy nie przestac sie starac, ale nie przestalusmy a w ciaze zaszlam dopiero w maju szkoda rezygnowac, nie wiadomo co nbad czekaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 13:34
Zajsonek, moremi lubią tę wiadomość
-
Zajsonek a co tam zaryzykuj:D
będzie dobrze:) Dasz rade!Anutka, Zajsonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZajsonek jak się uda to tylko szczęśliwa będziesz że dziecko już jest, sama wiesz ile się już staracie, a zostawianie bez starań kilku miesięcy to możesz potem żałować, może po prostu odpuść co będzie to będzie bez spinki? A suknia, tyle sukien jest w salonach i robią tylko poprawki nawet tydzień przed, więc tym bym się nie przejmowała
moremi lubi tę wiadomość