wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja wiem ze wadliwy:)
-
Nancy87 wrote:Monia, dlaczego?
zajsonek z drugiej strony możesz być w ciąży w czasie wesela i też nie być w formie, baaa można nie być w ciąży, nie być po porodzie i mieć np. głupie zapalenie wyrostka. Oczywiście nic z tego Ci nie życzę <odpukać w nie malowane>.. Życie jest pełne niespodzianek i nie przewidzisz. Ja bym działała.
Bo dziś test wyszedł negatywny. -
monia ja wierze, ze jutro bedzie pozytywny:)
monia91 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, mam pytanko wczoraj mezem sie przytulalismy a dzis strasznie boli mnie jajnik, tzn cmi mnie, lapie i chwile trzyma(prawy). Mam jeszcze 14 dni do @. A moj cykl to 16dc. Miesiaczkuje co 29-30 dni, myslicie ze cos moze byc? Bardzo dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam i buziolki dla was!
-
owieczka1804 wrote:Hej dziewczyny, mam pytanko wczoraj mezem sie przytulalismy a dzis strasznie boli mnie jajnik, tzn cmi mnie, lapie i chwile trzyma(prawy). Mam jeszcze 14 dni do @. A moj cykl to 16dc. Miesiaczkuje co 29-30 dni, myslicie ze cos moze byc? Bardzo dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam i buziolki dla was!
-
Hihi mój mąż lazi za mną i ... "no zrób ten test" na nic moje tłumaczenia że z porannego moczu. Do tego jeszcze program przypomina że dzisiaj powinien być okres (pika na tel).
Nie dość że sama muszę walczyć że sobą to jeszcze z nim
Coś za płaski ten mój wykres by na zielono miał się skończyćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 20:19
monia91, Anutka, Aska87, Isia93 lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Hihi mój mąż lazi za mną i ... "no zrób ten test" na nic moje tłumaczenia że z porannego moczu. Do tego jeszcze program przypomina że dzisiaj powinien być okres (pika na tel).
Nie dość że sama muszę walczyć że sobą to jeszcze z nim
Coś za płaski ten mój wykres by na zielono miał się skończyć -
aj tam laski...
ja jutro rano siknę, 11 dpo.
jak wyjdzie NEGATYW to siknę dopiero w sobotę albo niedzielę.
tak mnie wkurza ta luteina, za chwilę bełtnę..
mąż robi mi herbatkę bo poprostu tak mnie mdli...