wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zajsonek wrote:No właśnie tak myślę, ale boję się że nie dam rady
Miesięczne dziecko, czy ktoś mi uszyje suknie w miesiąc i czy będę już w pełni sprawna..
damy rade laska:) -
motyl1993 wrote:Isia - temperatura piękna, więc i ciąża musi być
Oj niestety wątpię, brak wokół owulacji którą wyznaczył OF czyli najpierw 17 dc a później przestawił na 19dc, więc raczej nic z tego nie będzie ;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyZajsonku, w salonie sukien jesteś klientką, oni na pewno sobie dadzą radę Po prostu przed kupnem sukni dasz im znać jeśli będziesz w ciąży i już oni sobie poradzą Dla mnie pytanie jest inne - jeśli dziecko miałoby mieć miesiąc na Waszym weselu, to Ty będziesz jeszcze w połogu - martwiłabym się raczej o Ciebie, czy dasz radę fizycznie i czy będziesz miała siłę się bawić
-
Sigma wrote:Zajsonku, w salonie sukien jesteś klientką, oni na pewno sobie dadzą radę Po prostu przed kupnem sukni dasz im znać jeśli będziesz w ciąży i już oni sobie poradzą Dla mnie pytanie jest inne - jeśli dziecko miałoby mieć miesiąc na Waszym weselu, to Ty będziesz jeszcze w połogu - martwiłabym się raczej o Ciebie, czy dasz radę fizycznie i czy będziesz miała siłę się bawić
Dokładnie i to jest jedno z moich zmartwień -
monia91 wrote:Współczuję Ci Kochana. U mnie chyba jednak też nici z tego.
Monia, dlaczego?
zajsonek z drugiej strony możesz być w ciąży w czasie wesela i też nie być w formie, baaa można nie być w ciąży, nie być po porodzie i mieć np. głupie zapalenie wyrostka. Oczywiście nic z tego Ci nie życzę <odpukać w nie malowane>.. Życie jest pełne niespodzianek i nie przewidzisz. Ja bym działała. -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5381d673d917.jpg
mój dziwny poranny test...
chyba wadliwy... -
25 bodajze. AMIL...
Musze jechac chyba po inny...
to pewnie tak scieklo...