wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marteczka91 wrote:aj tam laski...
ja jutro rano siknę, 11 dpo.
jak wyjdzie NEGATYW to siknę dopiero w sobotę albo niedzielę.
tak mnie wkurza ta luteina, za chwilę bełtnę..
mąż robi mi herbatkę bo poprostu tak mnie mdli... -
monia91 wrote:Isia może trzeba było kupić ? Może juz tam coś w Tobie rośnie Czego Ci oczywiście życzę
Może było trzeba ale jakoś w środku czuję, że się nie udało a nie chcę znów zobaczyć 1 kreski, załamuje mnie to bardziej niż jak przychodzi@;/
Kochana ja bym z betą jeszcze poczekałą
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Czesc kochane moze mi ktoras pomoze dzis rano sprawdzalam sluz i niewiem czy to jakias infekcja ale kurde brzydko mowiac jestem opuchnieta tak wsrodku ze z ledwoscia palec wlozylam niewiem czy powinnam leciec do gina do tego dodam ze z rana od 5ej dziwne bole w srodku niewiem moze @ sie zbliza ale te opuchniecie mnie niepokoi...
-
Tolcia25 wrote:Czesc kochane moze mi ktoras pomoze dzis rano sprawdzalam sluz i niewiem czy to jakias infekcja ale kurde brzydko mowiac jestem opuchnieta tak wsrodku ze z ledwoscia palec wlozylam niewiem czy powinnam leciec do gina do tego dodam ze z rana od 5ej dziwne bole w srodku niewiem moze @ sie zbliza ale te opuchniecie mnie niepokoi...
heh ja tak czasem też mam, że nawet termometr ledwo wchodzi ale czytałam, że właśnie w trakcie ciąży albo przed @ tak się robi.... ale ile w tym prawdy jest to nie wiem -
nick nieaktualny
-
Tolcia25 wrote:Czesc kochane moze mi ktoras pomoze dzis rano sprawdzalam sluz i niewiem czy to jakias infekcja ale kurde brzydko mowiac jestem opuchnieta tak wsrodku ze z ledwoscia palec wlozylam niewiem czy powinnam leciec do gina do tego dodam ze z rana od 5ej dziwne bole w srodku niewiem moze @ sie zbliza ale te opuchniecie mnie niepokoi...
-
Katarzyna87 wrote:Minus
Śluz w środku bardzo jasno brązowy więc idzie @
Kurde wstalam rano i obiecałam sobie że jak temp będzie niższa to nie testuję - no i te głupie 37 kresek jeszcze podsycilo nadzieję (((
może jeszcze za wcześnie ? ja byłam pewna, że u Ciebie to zielono już musi byćTolcia25 lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Minus
Śluz w środku bardzo jasno brązowy więc idzie @
Kurde wstalam rano i obiecałam sobie że jak temp będzie niższa to nie testuję - no i te głupie 37 kresek jeszcze podsycilo nadzieję ((( -
Moze poczekaj do jutra jak tempka nie bd spadac to zrob nastepny niektorym pozytywne wychodzily 2/3/4 dni od dnia przewidywalnej @ a z tego co widze chyba tempka ci sie trzyma i nie spada tylko idzie w gore
-
Spróbuj z testem ovu moze i to sciema ale duzo osub potwierdza wykryje wczesna ciaze poniewaz lh jest podobny czy jakos tak do bthcg u niektorych sie sprawdza i zauważyłam niektore robia przed testem c:)
-
Ja od wczoraj prubuje zobaczymy czy klamia puki co mam 2 mega pozytywy wtorek ide na bete o ile nie przyjdzie @ ale mam przeczucie ze sie udalo niewiem czemu odpuscilam sobie mierzenia tempki wyluzowalam sie nie myslalam tak
-
Moim zdaniem to też klimat
Tolcia nie wierzę że test ovu wykrywa ciążę. Nie do tego został stworzony. Hormony lh i hcg może i są podobne, ale to tak jak porównywać dwa psy np. jaamniki, niby takie same a ja widzę różnice między moim a sąsiada :p