wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana oby beta była tylko formalnością ale to ciąża super następny bociek
Anutka, aciulka lubią tę wiadomość
[*] 6.06.2014 Aniołek
[*] 25.10.2014 kolejny Aniołek
Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę. -
No właśnie nie wiem ja już jestem na liście październikowej więc tutatj tylko zaglądam ile boćków przybywa
Anutka lubi tę wiadomość
[*] 6.06.2014 Aniołek
[*] 25.10.2014 kolejny Aniołek
Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę. -
Jestem na tel, ale ponad 50 bockow już jest teraz zrobimy 2tyle jak widać jakie tempo zostało narzucone
Kochana ja też bym zmieniła lekarza, ale poszłam jeszcze do niego by zobaczyć jego minę i posłuchać tłumaczeń :pWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 12:15
aciulka lubi tę wiadomość
-
lauda wrote:Aciulka, tak bardzo się cieszę Twoim szczęściem! Bardzo mnie pozytywnie nakręcają takie szczęśliwe zakończenia! Gratki!!!
P.S. Beta pewnie będzie pod samo niebo!
Jeszcze dwa dni temu kibicowałam twojej becie, a teraz sama na nią czekam z nie cierpliwością. O której masz wyniki drugiej bety?Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualnyaciulka wrote:Jeszcze dwa dni temu kibicowałam twojej becie, a teraz sama na nią czekam z nie cierpliwością. O której masz wyniki drugiej bety?
Jutro, po 15.
Dzisiaj mam takie wahania nastroju, że aż sama się sobie dziwię. Dobrze, że w pracy mam dzisiaj spokój i wyjątkowo siedzę sama w pokoju.
-
No kochane, mam wynik, 91,10. Mam nadzieję, że to nie sen. W piątek powtórze bete i wszystko będzie jasne
usia89, Ewa99, konwalianka, zonaboba, jonka91, kierzynka, lauda, Daisy, Anutka, Natka098, Katarzyna87, Robotka1, Storczyk3, Marteczka91, JusWik, M4DZI4, Isia93, Mimi86 lubią tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Byłam wcześniej na sierpniowych brzuszkach, ale niestety się nie udało.
Nie wpisywałam się na wrzesień, bo jakoś tak.... straciłam nadzieję...
Dziś powinien być okres i według tego, nie powinnam być w ciąży, bo w teoretycznych dniach płodnych przez tydzień nie widziałam się z mężem. Gdy byłam na usg w 17 dniu cyklu lekarz stwierdził pęcherzyk - było to wielkie zaskoczenie, bo byłam pewna że już po ovu... hmmm czyżby jednak się przesunęła, i spoktanie z mężem po tygodniu niewidzenia zaowocuje.... ? Gdyby tak było, to okres powinien przesunąć się na nd/pon.
Dziś koło południa test negatywny, więc się nie nakręcam, ale jakaś iskierka nadziei jest.....
Aciulka, Twoja historia daje nadzieję - gratuluję!!!!aciulka lubi tę wiadomość
-
Aciulka a nie mowilam? Teraz to juz oficjalnie gratuluje!! :*
A u mnie i meza mega dol. Wlasnie dzwonil z informacja ze wspolnik jego wraz z zona zobaczyli dzis rano 2 kreski na tescie. Starali sie CALY JEDEN CYKL.
Ja pierdole Moje lzy nie maja koncaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 14:46
Anutka, aciulka lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Aciulka a nie mowilam? Teraz to juz oficjalnie gratuluje!! :*
A u mnie i meza mega dol. Wlasnie dzwonil z informacja ze wspolnik jego wraz z zona zobaczyli dzis rano 2 kreski na tescie. Starali sie CALY JEDEN CYKL.
Ja pierdole Moje lzy nie maja koncaDaisy lubi tę wiadomość