wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aciulka a dostawałaś pregnyl czy cos? Bo po nim mogłby Cię test okłamać, ale jesli nie bralas zastrzyku na pekanie pecherzyków, to na moje oko, jak w morde strzelil, jestes w ciazy!!!
Czekam na wyniki bety!
Ja w invikcie placę 45 zł za betęAnutka, aciulka lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Aciulka a dostawałaś pregnyl czy cos? Bo po nim mogłby Cię test okłamać, ale jesli nie bralas zastrzyku na pekanie pecherzyków, to na moje oko, jak w morde strzelil, jestes w ciazy!!!
Czekam na wyniki bety!
Ja w invikcie placę 45 zł za betę -
O rety aciulka łądna druga krecha, jak na moje oko to też uważam że fasolka w Tobie rośnie ciche gratulacje
Anutka, aciulka lubią tę wiadomość
[*] 6.06.2014 Aniołek
[*] 25.10.2014 kolejny Aniołek
Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę. -
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Aciulka a dostawałaś pregnyl czy cos? Bo po nim mogłby Cię test okłamać, ale jesli nie bralas zastrzyku na pekanie pecherzyków, to na moje oko, jak w morde strzelil, jestes w ciazy!!!
Czekam na wyniki bety!
Ja w invikcie placę 45 zł za betę
Nie dał mi zastrzyku bo stwierdził że pęcherzyki nie rosną i powiedział że w tym cyklu nic z tego nie bedzie-to są jego słowa.Daisy, kierzynka lubią tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
Jestem już po badaniu, wyniki po 16. Ale zanim poszłam na bete polecialam i kupilam drugiego sikanca, tym razem o czułości 25 i też jest druga kreseczka z tym że bladziutka.
lauda, Daisy, Anutka, asiorekk lubią tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualnyAciulka, tak bardzo się cieszę Twoim szczęściem! Bardzo mnie pozytywnie nakręcają takie szczęśliwe zakończenia! Gratki!!!
P.S. Beta pewnie będzie pod samo niebo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 10:59
Anutka, aciulka lubią tę wiadomość
-
Aciulka na Twoim miejscu od razu zmienilabym gina jesli beta potwierdzi nasze i Twoje przypuszczenia Nie ryzykuj..
Skoro teraz sikalas na 25 to kreska ma prawo byc jasniejsza, tym bardziej ze to juz nie jest pierwszy poranny mocz
Jupi!!!!! Betka to tylko formalnosc, mowie Ci!Anutka, aciulka lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Aciulka na Twoim miejscu od razu zmienilabym gina jesli beta potwierdzi nasze i Twoje przypuszczenia Nie ryzykuj..
Skoro teraz sikalas na 25 to kreska ma prawo byc jasniejsza, tym bardziej ze to juz nie jest pierwszy poranny mocz
Jupi!!!!! Betka to tylko formalnosc, mowie Ci!
Tak bardzo bym chciała wierzyć w twoje słowa, pięć miesiecy temu straciłam swoją fasolke i teraz boję się cieszyć.Anutka lubi tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
JusWik wrote:Aciulko kochana gratulacje, też myślę że beta to tylko formalność.
Nie chcę jeszcze zapeszać ale jak tylko będę pewna to wam wszystkim podziekujeDaisy, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤