wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nancy87 wrote:oj jest...mam nadzieje, że jutro będą. Chyba nie zasnę:p Boję się rozczarowania. Jutro albo piękny dzień albo wręcz przeciwnie.
Trzymam kciuki zeby to byl ten piekny dzien
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Anutka wrote:Ale w 11 dpo mniej niz 5? Ja w 12 dpo mialam 183
Anutka jesli zagniezdzenie bylo np 10 dpo to w 11 dpo bedzie bardzo niski wynik, o ile w ogole wykrywalny, bo beta wychodzi na 2 dni po zagniezdzeniu.
Ty moglas miec zagniezdzenie np. w 7 dpo, dlatego w 12 dpo mialas tak wysoka bete
Eee tam, niewazne jaka byla, jest czy bedzie, wazne by byla ciazowa! Tego nam wszystkim zyczeIsia93, Katarzyna87, monia91, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie was kochane jakos trudno mi sie z wami roztac Do okresu 3 dni czekam dzis mierzylam tempke poszla w gore mam pytanie jest mozliwosc ze za wczesnie zrobilam bete? Chyba jak juz tempka byla niska w 13 stym tygodniu nie powinno isc w gore kurcze nie znam sie albo ja paranoi dostaje wiem e to dziwne ale kurcze @ zero znaku ze idzie piersi mam jak balony nawet moj m byl oburzony jak wczoraj opierniczylam go ze ma ich nie dotykac niewiem chyba prawie pol roczne staranie odbija mi w glowie chyba nie potrafie przyjac do siebie ze kolejny miesiac staran poszedl na marne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 07:08
Daisy lubi tę wiadomość
-
Tolciu kochanie to niespodzianka, miejmy nadzieje ze przedwczesnie Cie powitalam w pazdzierniku!
Byc moze zrobilas bete za szybko, moim zdaniem na pewno..ale moze to byc tez taki sobie skok tylko chwilowy..oby to bylo to zielone! Trzymam kciuki! :*
A u mnie tempka znowu spadla i zdjelo mi te krzywa owulkeTolcia25 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję puki @ niema zawsze mam nadzieje kochana ale może być tak że to skok chwilowy w sumie po Kasi wszystko jednak jest możliwe całuje :*
Daisy lubi tę wiadomość
-
Tolciu dokładnie, po mnie wszytsko jest możliwe Jestem przykładem, że rzeczywiscie póki @ nie ma jest nadzieja. Z tego co pamiętam miałaś robić betę w czwartek ;p Wczoraj był wtorek
Nancy moja! Przytulam bardzo mocno! Wierzyłam, że to fasola! Tak bardzo Ci kibicowałam! Na fioletowej stronie jest jakoś dziwnie, wiec póki co wcale się tam nie wybieram i będę Ci kibicowala dalej!
Ślę wiruski :*
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& -
Daisy wrote:Anutka jesli zagniezdzenie bylo np 10 dpo to w 11 dpo bedzie bardzo niski wynik, o ile w ogole wykrywalny, bo beta wychodzi na 2 dni po zagniezdzeniu.
Ty moglas miec zagniezdzenie np. w 7 dpo, dlatego w 12 dpo mialas tak wysoka bete
Eee tam, niewazne jaka byla, jest czy bedzie, wazne by byla ciazowa! Tego nam wszystkim zyczeDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNancy87 - wyobrażam sobie Twoje rozczarowanie. Przytulam i kibicuję w dalszych staraniach o fasoleczkę.
Ewelinkie - bardzo Ci dziękuję za słowa otuchy. Muszę wziąć na wstrzymanie, ćwiczyć się w cierpliwości.
Jutro wysikam kolejny test rano, a później pójdę na betę. Ale już do innego labu, bo teraz nie dość, że napisali mi "wynik wątpliwy", to jeszcze nie podali żadnej wartości nawet.
BTW, a ile u Was się płaci za betę? Ja płacę 22 ziko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 08:32
-
lauda wrote:Nancy87 - wyobrażam sobie Twoje rozczarowanie. Przytulam i kibicuję w dalszych staraniach o fasoleczkę.
Ewelinkie - bardzo Ci dziękuję za słowa otuchy. Muszę wziąć na wstrzymanie, ćwiczyć się w cierpliwości.
Jutro wysikam kolejny test rano, a później pójdę na betę. Ale już do innego labu, bo teraz nie dość, że napisali mi "wynik wątpliwy", to jeszcze nie podali żadnej wartości nawet.
BTW, a ile u Was się płaci za betę? -
A co powiecie na to? Jestem w 26dc, cykl po CLO, gin po trzecim monitoringu stwierdził brak rosnących jajeczek, czyli brak owulki. A ja dzisiaj robię sobie test o czułości 10 i wychodzi mi druga kreska nawet dosyć widoczna. Powiedzcie czy to może być jakaś pomyłka? czy może to po tych lekach podwyższone HCG?
Anutka, Daisy lubią tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
aciulka wrote:A co powiecie na to? Jestem w 26dc, cykl po CLO, gin po trzecim monitoringu stwierdził brak rosnących jajeczek, czyli brak owulki. A ja dzisiaj robię sobie test o czułości 10 i wychodzi mi druga kreska nawet dosyć widoczna. Powiedzcie czy to może być jakaś pomyłka? czy może to po tych lekach podwyższone HCG?
aciulka lubi tę wiadomość