wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Widziałam, że wstawiłyście mi bociana Nic się przed Wami nie ukryje Potwierdzam - test wyszedł pozytywny. Oby wszystko było dobrze.
Zafasolkwanym życzę spokojnych, zdrowych kolejnych 9 msc, a niezafasolkowanym szybkiego zafasolkowania!aciulka, lauda, Maniuś lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Widziałam, że wstawiłyście mi bociana Nic się przed Wami nie ukryje Potwierdzam - test wyszedł pozytywny. Oby wszystko było dobrze.
Zafasolkwanym życzę spokojnych, zdrowych kolejnych 9 msc, a niezafasolkowanym szybkiego zafasolkowania!
Jesteśmy szybsze niz polsat i tvn razem wzięte
Gratuluję ;*
Z., lauda, motyl1993 lubią tę wiadomość
-
Z gratulacje i wszystkiego dobrego dla Was :*****
Miałam ochote zareagować dzisisj ale na szczescie sie okazało ze nie ma testów
Gdzie dziewczyny z końcówki pozostałe ?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:U mnie cykl zaczął się 21 sierpnia więc ją jeszcze teoretycznie majowa będę (30.05.2015)
Kasia, u mnie cykl tydzień później, 28.08 i kalkulator już na czerwiec mnie wysłał. I to jeszcze na 4 - termin urodzin mojego mężaDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Lauda super, dzieki i do zobaczenia jak najpredzej!
Mi glowa peka i peka dzis, mierzylam tempke pod pacha i nie wskazuje na goraczke czy cos. A az mam uszy gorace..ale sie udalo :p
Jutro pewnie juz sie sluz zacznie zmieniac, wiec teraz tylko czekac..oby do zielonego eh w koncu.
Dobranoc Dziewczeta i do jutra! :*
Daisy, kochana... Liczę na Twoją zieloną kropeczkę już za chwileczkę, już za momencik... I czekam na Ciebie dziewczynko w temacie dla czerwcowych mamuś 2015! Koniecznie! Nie wyobrażam sobie, żebyś tam nie dotarła.
Pozostałe dziewczyny - TO SAMO!
Lapcie wiruski *********************** i szybko na tamta strone!Daisy, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Witam się Kochane!
Jaki balsam na moje serce od samego rana, bardzo Wam dziękuję za słowa wsparcia
To prawda, że z niektórymi z Was znamy się wiele, wiele miesięcy
Ja regularnie odwiedzam na fioletowej moje 'stare' koleżanki, także miejcie się na baczności, do Was na pewno też będę zaglądać i podbierać wiruski
A ja dzisiaj mam mały problem..obudziłam się o 6.15 i zmierzyłam tempkę, a tam 36,23. Myslę, bylo zimno, termometr moze nienagrzany to mierze drugi raz, tam 36,37. Myślę, dobra, dam spokój, pobudka o 6.30 więc na chwilę kimnęłam jeszcze
No i mierzę o 6.30, tam 35,73
Nosz kurde belę Teraz powiem Wam szczerze, że nie wiem którą wpisać, ale chyba tą z 6.15 hm? Jak myślicie? Chyba będzie najbardziej miarodajna, bo do tego szyjka dzisiaj wmo więc oby te wczorajsze tam coś nabroiły w końcu. Ile można czekać na tę owulkę!?
Miłego dnia kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 09:44
-
serena1989 dopisałam Cię
Wrześniowe brzuszki
01.09 Vercia, lussy(-), emi80, Katalina ,Aga241 , gosia86, Lillith Lukrecja , Kostuchna , Eklerka , Joannka
02.09 marzen2210 (@), motyl1993 (@), czarna panda
03.09 madzianka(@), DżoanaA
04.09 Azor , Solcito , Dzastina
05.09 Blue (-) , dydka , shaja88
06.09 Alorrene13 (@), mimi3
07.09 JusWik (@), Rudainka (@), Nefertari
08.09 dzastina2005, Narinka (-), Ia (@)
09.09 Kitaja (@), magmiecz1, wizażystka24, Migotka_m , Kocikowa , Gladien , Mysia 15 , KasiaGD87 , sylvucha
10.09 agniesja(@), Lena87(@), Czarnula87 (@), Mimi86(-), Daisy (@), inessa , Mistia, zielizka
11.09 justyna1220 (@), Amerie (@), Anooosiak86, trojek, inessa
12.09 tomania2806 (@), Malina_88, la , miscelle , Melaku, Karolcia88
13.09 czekolada:)(-), Sury Cat (@), moremi (@), madziorek , anuleczka91 , miscelle, Muffinka1019(-), Marzena86
15.09 asiorek (@), małolata
16.09 inezka(@), Isia93(-), renieczka (@), Lenka@
17.09 Neli, MagSz(@), binka
18.09 Gosiacu (@), lilirose (@), olis88 , nikola07 [img]https://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/baby/mini-graphics-baby-602256.gif[/img 19.09 magda-ck(@), karo_line (@) 20.09 Robaczek89 (@), roletka (@), Aga_502(@), simon86[/img]
21.09 Nancy87 (@), asiek191(@), Marteczka91, monia91(@), Vina , Suerte , hala123
22.09 Evell , aghata , figielek , martucha020290 , nadziejka
23.09 Katarzyna87 , usia89, Nejcik , Natka , Truskaweczka250 , AniaBania
24.09 Nona (@), Nancy87 (@)
25.09 agus3004 (@). Lauda , Zyrcia
26.09 Tolcia(@), Z. , aciulka
27.09 Biedroneczka83 (@), julita, Storczyk3, Lena83
28.09
29.09 Sigma (@), motyl1993
30.09 Aska87, serena1989
odwiedził: 62 Wrześniówek
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Witam się Kochane!
(...)
A ja dzisiaj mam mały problem..obudziłam się o 6.15 i zmierzyłam tempkę, a tam 36,23. Myslę, bylo zimno, termometr moze nienagrzany to mierze drugi raz, tam 36,37. Myślę, dobra, dam spokój, pobudka o 6.30 więc na chwilę kimnęłam jeszcze
No i mierzę o 6.30, tam 35,73
Nosz kurde belę Teraz powiem Wam szczerze, że nie wiem którą wpisać, ale chyba tą z 6.15 hm? Jak myślicie? Chyba będzie najbardziej miarodajna, bo do tego szyjka dzisiaj wmo więc oby te wczorajsze tam coś nabroiły w końcu. Ile można czekać na tę owulkę!?
Miłego dnia kochane
Daisy zawsze mierzysz temp o 6:30, więc ja bym tą wpisała, chyba że wstawałaś, byłaś siku czy napić się czegoś - albo baaaardzo wierciłaś się w łóżku -
Katarzyna87 wrote:Daisy zawsze mierzysz temp o 6:30, więc ja bym tą wpisała, chyba że wstawałaś, byłaś siku czy napić się czegoś - albo baaaardzo wierciłaś się w łóżku
No właśnie nic nie robiłam, tylko zmierzyłam i odłożyłam, termometr mam na szafce koło łózka, także nawet się nie podnoszę, tylko odginam rękę i tadaaam
No to wpiszę może tą z 6.30..może to spadek owulacyjny i stąd tak niska tempka, czasem takie miewam.
ahaha śmiesznie ta tempka wygląda na wykresieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 09:56
-
Katarzyna87 wrote:Jeśli miewasz spadki owulacyjne, to rzeczywiście może być TO
Nie trudno będzie teraz mieć chyba 3 wyższe temp ;p
Mój najlepszy wynik do tej pory to 35.77, takze uwazam rekord za pobity. No nietrudno potem o 3 wyzsze, ale czasem mam takie nizle odbicie, a czasem mi rosnie potem przez tydzien schodkami i sie okazuje ze owula byla gdzieś indziej. Mam nadzieje, ze w koncu się uda, no musi no. Dziś przynajmniej glowa nie boli. -
nick nieaktualny