X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne wrześniowe brzuszki :)
Odpowiedz

wrześniowe brzuszki :)

Oceń ten wątek:
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nawet cienia cienia .....

image.jpg

Beznadziejnie sie czuje oczywiscie .... :(

Za dziewczyny ktore dopiero beda testować trzymam kciuki :*****

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane!

Ewelinko trzymam kciuki za rozpakowanie! Juz czas! Ale i tak ladnie Wam idzie :)

Lena przykro mi strasznie..zalapiesz sie na pazdziernik? Czekam tam na Ciebie! <3

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załapie...
    Tylko na razie mega dół i chęci brak ;)
    Przejdzie pewnie do jutra...

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 nie poddawaj się!
    Ja zawsze @ dostawałam ok. 11dpo - zrobiłam wtedy test - był tak negatywny, że bardziej się nie dało! Do tego zaczęłam plamić żywo czerwoną krwią!

https://ovufriend.pl/graph/788f3fe8bed4119e3bbfd272f66b7cf4

Nie poddawaj się! @ nie ma, temp wysoka!

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu :)
    Dziękuję za dobre słowa- jednak ja wolę się nie łudzić.
    Naprawdę czuję oddech @ już na plecach.
    Wiesz pewnie dobrze że dobre nastawianie się a potem porażka bardziej boli ;(

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka doskonale wiem, po 2 teście robionym w dniu @, i po tym jak zaczęłam krwawić beczałam dłuuugo, humor kiepski. Potem włącza (po paru dniach) tryb, że ten miesiąc będzie TYM!

Chodzi mi o to, żebyś nie stawiała minusa na fasolce, która może się rozwijać właśnie:)

Ja czułam @bóle dość długo - jeszcze po 1 teście pozytywnym. Nawet mąż mnie pocieszał mówiąc, że nie mam @ więc jest dobrze, a ja na to, że i tak mnie już na nią boli i wiem (byłam 100% pewna) że czai się za rogiem (jakbyś się cofnęła o parę stron to miałam na liście @ wpisaną ;p). Swoją drogą cały czas coś mnie ćmi, ale w innym miejscu niż na @.

Ostatniego dnia wakacji - 22.09 byłam tak pewna, że nie jestem w ciązy, że wypiłam całe piwo na leżaczku przy basenie ;D

Więc jak to niektóre piszą, że wiedziały od początku, czuły, że są w ciąży - ja nie ;p

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kasiu :***

Jednak fakty mówią inaczej- nitki krwi na papierze....
    @ się rozkręci do wieczora...

• Daisy Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dopadl megasny bol owulacyjny, zalewa itp. Probowalam namowic mojego na <3, no ale tylko troche sie udalo i dupa :/ A wieczorem to bedzie jak zwykle za pozno :( :( :(

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daysy a jak to jest "tylko trochę" bo nie rozumiem....

• Daisy Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Daysy a jak to jest "tylko trochę" bo nie rozumiem....

No tylko troche, tzn ze bez finału ;)

• Aska87 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzisiaj rano zrobiłam testa i mega minus chwila doła, mąż w robocie,a później patrze do lodówki a tam kilka butelek wina, rodzice wczoraj wrócili z Węgier to nam nawieźli więc otwieram Tokaja bo co, bo mogę :) pościągałam pościel, firanki, słuchawki na uszy mp4 na fula składanka z "lat młodości" i taniec z odkurzaczem :) nie wiem tylko czemu pies się schował pod łóżko i nie chce wyjść :)
    jak nie ten cykl no następny :)

basiulkaa_89, kierzynka lubią tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam takiego doła, że mi wisi porządek w domu...
    Aczkolwiek zdesperowane piwo mam na wieczór ....

• Aska87 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja odkryłam ostatnio, że sprzątanie mnie odstresowuje troche dziwne ale przynajmniej pozyteczne

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje mam nadzieje,ze styczen bedzie moj :D oczywiscie mam nadzieje,ze wam szybko pujdzie ;)
    Milego weekendu :D duzo <3 <3 <3 i fasolek :)

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądam wlasnie porodówke na tlc. Kobiety (homoseksualne) chciały mieć dziecko. Wybraly dawców. Pierwszą inseminację robiły same w domu (zestaw przyszedł do nich pocztą - pleminiki w probce z ciekłym azotem), druga dawka była następnego dnia w gabinecie ginekologa.

Zaszły i będą - bliźniaki! Nie wiadomo czy oba maluchy będą od tego samego ojca ;)
    To tak jakby zajść przy pierwszym seksie i im go więcej tym więcej dzieciaczków ;p 5 x <3 = pięcioraczki ;D

rzecz się dzieje w Wielkiej Brytanii :)

Edit: chłopak ciemnoskóry, dziewczynka biała ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 16:03

basiulkaa_89, Lena83, Daisy, Anutka lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane a ja znalazlam jeszcze jeden test owu. Sikam no i totalny pozytyw.

ohtpb4.jpg

A glowa mnie znowu boli, psy mam dwa ogromne, jedna to suka, drugi szczeniak 8msc, ale tez juz ponad 30kg wagi no i skakaly sobie raze sie bawily i maly sobie jakas krzywde zrobil. Polecialam po opokan bo wet kazala podac no i czekam, jak nie pomoze to pewnie na pogotowie 35km bede jechac z nim :( I krzyczy i krzyczy, chyba mu na troche przeszlo :(
    Kiedys juz tak mial bo rośnie i go stawy bolaly :/

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Daisy :)

To chłopa łap szybko !!!

Najlepszego dla psiaka - zeby mu przeszło biedulkowi szybko!

A jakie masz psiaki ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 17:41

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    No nawet cienia cienia .....

image.jpg

Beznadziejnie sie czuje oczywiscie .... :(

Za dziewczyny ktore dopiero beda testować trzymam kciuki :*****
    Ooo jakbym własny widziała ;) dziś mogłam zrobić identyczną fotę ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Super Daisy :)

To chłopa łap szybko !!!

Najlepszego dla psiaka - zeby mu przeszło biedulkowi szybko!

A jakie masz psiaki ?

Mam prawie 5 letnia suke wilczaka czechoslowackiego i 8msc psiaka w typie owczarka krotkowlosego, ale tata nieznany :D
    Do tego 4 koty <3
    Zdjecie psiakow z czerwca :) wiec maly juz podrosł, obecnie jest rozmiarow strarszej 'siostry' :p
    jimcqt.jpg

A kotki z wczoraj :)
    1pjihz.jpg
    A chłopa to dopiero wieczorem, mam nadzieje ze wszystko sie jakos polaczy i bedzie zielono na koncu :)

Pochwalcie sie Waszymi zwierzakami :)
    Wiem, ze juz kiedys sie wymienialysmy fotkami, ale jest wiele nowych kolezanek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 17:55

Katarzyna87, Aska87, Betty Boop, renieczka lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej jaki piękny zwierzyniec .... :D

Moj kot - Wacek ( nie ja wymyśliłam to imie)

image.jpg

I jego mama Kiti:

image.jpg

I Fanta, ktora niestety juz z nami nie jest ale w sercu zawsze z nami ...

image.jpg

Wszystkie zwierzaki przygarniete.

Kiedys kiedys jak nam sie sytuacja informuje to marzy nam sie husky.
    Na razie to nam musi wystarczyć rysowanie go ;)

image.jpg

Daisy, Aska87, renieczka lubią tę wiadomość

‹‹ 156 157 158 159 160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ