wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja podstawowe hormony badałam też przed i wyszły wszystkie idealne ale to już pół roku minęło i nic i właśnie nie wiem czy jakieś więcej badania trzeba zrobić? ginekolog zwala wszystko tylko na stres ...
hmmm ciekawe czy mąż się zgodzi na badania... jak Wy swoich przekonałyście? -
ja do samej myśli, że chcemy mieć dziecko rok przekonywałam, a teraz jak już się zgodził to nic nie wychodzi... zresztą stwierdził że zrobienie dziecka to żadna sztuka i wystarcza jeden raz i jest ehhh dam mu dwa miesiące jak się nie uda to na siłę zaciągnę na badanie
dziękuje za pomoc
-
nick nieaktualny
-
Aska87 wrote:Mam takie może głupie pytanie.... po ilu miesiącach starań poszłyście na badania? i jeszcze jedno może głupie pytanie ale jestem laikiem co do lekarzy... do jakiego lekarza powinien mąż się udać żeby zbadać nasienie? to normalnie ginekolog też może zbadać?
Jeśli mogę doradzić to niech zrobi test domowy, mój mąż taki zrobił i byliśmy spokojni że u niego wszystko ok a w domowym zaciszu komfort jest dla faceta o wiele większy niż w pokoiku u lekarza -
Ola a jaki test domowy dla faceta ? Nic nie słyszałam, a z chęcią bym sprawdziła !
-
ooo nawet nie wiedziałam, że jest taki test domowy
znalazłam coś takiego .... czy to o to chodzi :>?
http://www.przedciaza.pl/testy-plodnosci/24-test-plodnosci.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 14:27
-
Dziewczyny z tego co wiem to takie domowe testy sprawdzaja tylko czy sa plemniki, nie sprawdza ruchliwosci, budowy a to jest bardzo wazne.
Chyba jednak lepiej isc nsa profesjonalne badanie:-)
Moj tez sie wybiera:-)Honey lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Dziewczyny już nie przesadzajcie, że badania nasienia to taki straszny dyskomfort dla faceta, mój jakoś nie miał z tym problemu. Trzeba do tego podejść jak do normalnego badania, nikt na niego nie patrzy, jest sam w pokoju więc w czym problem? To tak jakbyśmy my się miały wstydzić każdej wizyty u ginekologa.
Mój A teraz w piątek idzie na posiew nasienia i jakoś nie uwłacza to jego męskości. Jeśli para chce mieć dziecko a nie wychodzi to takie badanie trzeba zrobić i to jest normalneWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 15:12
Isia93 lubi tę wiadomość
-
Dokladnie, jesli mezczyzna chce miec dziecko tak bardzo jak my to zrobi to badanie:-)
Rozumiem, ze moze to byc dla niegho trudne, krepujace ale do przezycia:-)agus3004, tomania2806 lubią tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny