wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
laski od kiedy zaczac robic testy OWU? Owulacje mam najpozniej 14dc i nie wiem czy od jutra do niedzieli nie robic?
-
a kebaba to i ja bym dziabnęła:P
-
nick nieaktualny
-
Teraz z siemianowic, ale wcześniej też Chorzów
Ja uwielbiałam na St. Batorego Mmmmm
W siemcach bieda w tego typu specjałach
Mam nadzieję, że nam się pogoda zrobi, bo Tyskie znów będzie w deszczu :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 17:24
-
dziewczyny mam dość nietypowe pytanko
Wydaje mi się, że mam tyłozgięcie macicy..
Gdy kochamy się klasycznie i leże po prostu na łóżku, po chwili wszystko ze mnie wylatuje..
A gdy kochamy się na "pieska" i zostaje w tej pozycji nic mi nie wylatuje dopóki nie wstanę..
Czy to zależy od tego, że możliwe, że mam tyłozgięcie?
sory, ale inaczej nie umiałam tego opisać -
Co do badań to nie pół roku, ale rok! Wcześniej to co najwyżej TSH i prolaktynę zrobić można (bez obciążenia, lekarze odchodzą od tego badania + wynik często jest błędny przez stres związany z badaniem). Dodatkowo na prawdę polecam zaufać lekarzowi. Nie diagnozujcie się przez internet, wiele dziewczyn z tego forum ma wiedzę o badaniach, ale to co wyszło u kogoś nie oznacza, że jak ma się takie same objawy występuje u innej osoby. Dodatkowo już na prawdę dla mnie szczytem głupoty jest kupowanie leków na receptę (Clo, lutka itp.) przez internet i branie ich bez konsultacji z lekarzem, bo i z takimi przypadkami się tutaj spotkałam.
Co do badania nasienia i stwierdzenia, że dla faceta jest nieprzyjemne, to jak już tysiące razy mówiłam nam lekarz grzebie w środku, krew pobierają na tysiące badań, robimy zastrzyki, a on nie może w przyjemnym pokoiku zrobić dobrze do słoiczka? Lepiej, w wielu wypadkach można oddać nasienie w domu i szybko dowieść, więc tekst o stresie przy samej masturbacji (serio?!), czy strach przed złym wynikiem, jakbyśmy my się nie bały, że nam coś lekarz powie, nie są wytłumaczeniem dlaczego nie chce zrobić badania. Staracie się razem, a nie sama kobieta.
A tak nie w temacie, to przespałam dziś cały dzień, bo tragicznie się czułam, pewnie mnie coś bierze w sam raz na imprezę urodzinową.agus3004, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Cześć Dziewczyny Trochę mnie nie było, wiadomo praca... I zaczęły się dni niepłodne, @ w perspektywie pewnie no ale niewiadomo więc się czeka w niepewności. Mam teraz dopiero chwilę aby napisać. Z tematów jedzeniowych wysłałam męża do sklepu bo nie było co jeść, niezłą taktykę obrałam przy takiej pogodzie pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 19:06
-
Dzięki Isiu jeśli to do mnie.
Ciekawe co ja zjem, posłańca z zakupami jeszcze nie widać
Apetyt rośnie
Przyjdzie @ czy nie to i tak bedzie dobrze najwyżej przeniosę się do pazdziernika
Chociaż wolałabym wrzesień
Isia powodzenia! Wszystkie Girls powodzenia!Isia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój posłaniec pojechał po stolik kawowy bo mamy do odbioru w BRW
a na kolacje w sumie mamy kukurydzę to ugotuję
Też trzymam kciuki żeby nie było @
my teraz mamy taktykę co dwa dni zobaczymy co z tego będzie!Alorrene13, Isia93 lubią tę wiadomość