wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zajsonek wrote:dziewczyny mam dość nietypowe pytanko
Wydaje mi się, że mam tyłozgięcie macicy..
Gdy kochamy się klasycznie i leże po prostu na łóżku, po chwili wszystko ze mnie wylatuje..
A gdy kochamy się na "pieska" i zostaje w tej pozycji nic mi nie wylatuje dopóki nie wstanę..
Czy to zależy od tego, że możliwe, że mam tyłozgięcie?
sory, ale inaczej nie umiałam tego opisaćZajsonek lubi tę wiadomość
-
Jestem dopiero 6dni po owu ale wczoraj pobolewało mnie podbrzusze. Wiem że to wcześnie ale ćmiło mnie cały dzień. Dzisiaj trochę rano. Jakiś dziwny niski i stały mam wykres. Dziwny ten cykl. Ale mam nadzieję ,że szczęśliwy. Próbowałam pierwszy raz żelu conceive plus . Zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
tomania2806 wrote:u nas cały dzień pada
a mówili, że jeszcze upały w sierpniu będą w całej Polsce..
a tu już koniec sierpnia praktycznie i z tego co kojarzę upałów jak nie było tak nie ma
ALE DOBRZE NIECH SIERPIEŃ ZNIKA !!
I WRZESIEŃ JEST NASZ !
może być nawet huragan ważne by każda miała zielone zakończenie :* -
nick nieaktualny
-
No i nie pozostało mi nic innego jak przywitać się we wrześniowym wątku Chciałoby się powiedzieć: wrzesień jest mój, ale ile razy można tak mówić...
Dziewczyny wszystkim Wam życzę zielonego września! Niech będzie bocianków od groma!
agniesja lubi tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:dziewczyny kochane, takie nudy.. za oknem szaro, cały dzień pada, masakra..
właśnie ściągam SIMS 3
może tam uda mi się zajść w 1 cyklu
haha :*
Hahah:-)
Fajnie byloby gdyby ciaza przychodzila serio tak latwo jak w simsach:-) pomarzyc sobie mozna hehr:-)Zajsonek lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
emi80 wrote:Jestem dopiero 6dni po owu ale wczoraj pobolewało mnie podbrzusze. Wiem że to wcześnie ale ćmiło mnie cały dzień. Dzisiaj trochę rano. Jakiś dziwny niski i stały mam wykres. Dziwny ten cykl. Ale mam nadzieję ,że szczęśliwy. Próbowałam pierwszy raz żelu conceive plus . Zobaczymy
Kusi mnie troche ten zel ale chyba jeszcze trochecsie wstrzymam
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend.