Ewelinkie wrote:
Emi śluz składa się głównie z wody, dlatego zaleca się w tych dniach przed owu pić 1,5-2 litry wody. U mnie też w poprzednim cyklu szału nie było, więc chciałam go szybko poprawić: ocet jabłkowy, siemię lniane, wiesiołek i woda. Ale jednak było dla mojego żołądka za dużo i odstawiłam wszystko, tylko wodę piję i jest poprawa, bo śluz przy szyjce sie znajduje, i ten rozciągliwy tez. Bo u nie każdej kobiety śluz musi w dużych ilosciach wypływać na zewnątrz, byle byłby w odpowiednim miejscu
także woda podstawa
Kurde wiesz, ja sprawdzam sobie w "środku" i dupa blada, żadnego rozciągliwego, ani grama. Od 2 mcy biore wiesiołek i pije dużo wody i narazie nic sie nie zmieniło. Dlatego też spróbowalam żelu, który jest całkiem przyjemny a przy okazji ma super opinie i jak ma pomóc to czemu nie. Chyba nie zaszkodzi więc można się tam troszke wspomóc. MOże bojówka szybciej dorwie jajo
.
Ale kiedyś miałam śluz ładny. Jednak w kwietniu jak straciłam ciążę, to po zabiegu zauważyłam jego brak. Może kwestia czasu i powoli wróci. Póki co , to mam nadzieję że pojawi sie, ale .... ten ciażowy