wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
oj to ja chyba nie mam szans:D
moja taktyka wygląda tak, że dorwę męża w piątek wieczorem jak wróci z trasy:P
potem dorwę go w sobotę i przypieczętuję niedzielą i niech się dzieje !Nona, Zajsonek, Isia93, Bąbelek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Tak, prawidłowa odpowiedź brzmi: co 2 dni
wszystkich uczestników konkusu zapraszam po odbiór NAGRODY-
ZIELONEJ KROPKI NA KOŃCU WYKRESU
ja już swoją wizualizuję
Ja również zgłaszam się po odbiór :*
kochane zrobiłam sobie popcorn, i inofolic i zastanawiam się jakiego filmu jeszcze nie oglądałam
mój w pracy ma 3 zmiany i będzie w domu o 3 w nocy a ja myślę jaki film wciągnąć :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o matko seriale moje życie:D!!!
zawsze się śmieje, że w wakacje moje zycie traci sens:D haha
oglądam wszystkie prawie że seriale/programy na polsat i tvn no plus rodzinka.pl
pomijając te bzdety typu: dlaczego ja? szpital itd: D
tomania2806, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
mąż od pół roku leczy nasienie- było fatalnie teraz jeszcze nie jest dobrze ale i tak cud bo w kwietniu było 1,2 mln w 1 ml plemników a w czerwcu juz 8,50.
za 3 tyg kolejne badanie ale bierze drogie leki to musi być lepiej. Ja mam prolaktyne 34 i pco , gika twierdzi ze przy pco tak jest i mam brac cyclodynon który brałam 3 m-ce i zamieniłam na Castagnus z powodu ceny.
jesem pierwszy cykl na clo . Ten okres miałam bradzo dziwny bo mega skąpy. Wywoływany lutka w 30 dc , ale poprzedni tez wywoływany w 45 dc przyszedł i był normalny.. nie wiem o co kaman...
inofolic , wiesopłek, magne b6, clo, sroka 3 , castagnus to biore. i boje sie, że mi nie ruszy clo jajników. to taki mega skrót. -
nick nieaktualny
-
Mam takie może głupie pytanie.... po ilu miesiącach starań poszłyście na badania? i jeszcze jedno może głupie pytanie ale jestem laikiem co do lekarzy... do jakiego lekarza powinien mąż się udać żeby zbadać nasienie? to normalnie ginekolog też może zbadać?
-
Aska87 wrote:Mam takie może głupie pytanie.... po ilu miesiącach starań poszłyście na badania? i jeszcze jedno może głupie pytanie ale jestem laikiem co do lekarzy... do jakiego lekarza powinien mąż się udać żeby zbadać nasienie? to normalnie ginekolog też może zbadać?
Ja zaczęłam z męzem sie badać po pół roku bezowocnych starań bo powiedziałam ginowi ze skoro przez pól roku sie nie udało to musi byc coś nie tak , a leczenie trwa a ja nie zamierzam czekać rok.