wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez pewnie bym sie wystraszyula, ale weiem, ze tak moize sie zdarzyc
Czasami dziewczyny przez to nawet nie wiuedza, ze sa w cfiazy, np mkoja kuzynka dowiedziala sie w 5 miesiacu:-)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Magda_lena88 wrote:Nie jestem Gosia ale może coś poradzę ja mam bardzo nieregularne naturalne cykle a przy dup-ku wcale się nie unormowały przez 4 cykle chyba ze 2 razy miałam @ po 5 dniach od odstawienia a później ok 9dni a raz to po ok 2tyg dopiero przyszła ... ale zależy od organizmu bo są tutaj dziewczyny którym wyregulowało np.do 29dni.
Kochane a ja jestem zła na siebie we wt. miałam usg i można powiedzieć potwierdzony brak owulacji ale na całe szczęście obyło się bez torbieli bo pęcherzyk maleje ale jakoś od tak wstałam dziś i mówię a co tam "siknę se" no wiem, że to raczej się nie liczy ale po ok 3/4min gdy była nadal jedna krecha z poirytowania odeszłam od testu - został na komodzie..po ok 20min stwierdziłam, że pora go wyrzucić i co..pojawił się bladzioch (nie wiem po jakim czasie) pewnie to się nie liczy ale sprawdziłam z testem który robiłam 2dni (tej samej firmy) temu i tam nadal jest jedna krecha zero prześwitów..nie wiem. Nie łudzę się bo przecież jak to by mogło się stać jak owulacji nie było..ten pepino pewnie sobie znowu ze mnie drwi Chyba pozostaje poczekać do jutra ponoć wg. OF termin @ na jutro i raz jeszcze zobaczyć .. normalnie taka zła jestem na siebie, że szok
Kochane życzę dziś dużo zielonego u mnie pięknie słońce świeci to zieleń się przyda by było tak sielskoCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Anooosiak86 wrote:Gosiu, jeśli mam długie cykle to jak po 10 dniach odstawię dupka, to okres ma przyjść "normalnie" jak przy moich cyklach 42-45 dni, czy jakoś szybciej wtedy ?
-
ja tak patrzę i chyba jednak to będzie jakiś prześwit chociaż nie jest taki szary jednak raz już mnie pepino oszukało poczekam do jutra powtórzę test i jak znowu wyjdzie coś takiego ale postaram się pilnować czasu i max.5min najpóźniej zerknę to zrobię badanie z krwi..ale po prostu już mam omamy i widzę to co widzieć chcę Czekam niecierpliwie na dzisiejsze brzuchatki
-
Dzieńdoberek wrześniówki:) hohoh ale się zielono zrobiło od początku września:)
powodzenia wszystkim testującym:)
magda_lena88 sama kilkakrotnie tu pisałaś żeby się nie nastawiać i nie testować przed dniem spodziewanej @, ze testy pepino oszukują i żeby się nie nakręcać jak zobaczy się bladziocha.
Myśle ze skoro pęcherzyk malał to raczej owulacji nie był, ale zawsze warto mieć nadzieję. powodzeniato nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
Witam w ten piekny słoneczny dzionek:)!!
Dzis znowu sie monitoruje wieczorkiem więc zdam relacje. Jutro wraca mezus więc jeśli pęcherzyk rosnie to dzialamy- jesli nie... to tez dzialamy hihi:P
-
tak poza tym, mówicie ze pepino kłamie? Kurczaczki nieraz je kupowałam...
JusWik lubi tę wiadomość
-
Isia93 wrote:Ja tez pewnie bym sie wystraszyula, ale weiem, ze tak moize sie zdarzyc
Czasami dziewczyny przez to nawet nie wiuedza, ze sa w cfiazy, np mkoja kuzynka dowiedziala sie w 5 miesiacu:-)
Co my kobity mamy. Ciągle stresy. Ale jakoś mi sie humor poprawił i wysyłam jeszcze więcej wirusów. Zarażać sie !Isia93, aciulka lubią tę wiadomość
-
emi80 wrote:kATALINKA, SUPER ! JAK SIE WOGÓLE CZUJESZ ? JA MIAŁAM W TERMINIE MIESIĄCZKI DWA DNI MAŁEGO PLAMIENIA ( KAWA Z MLEKIEM ). TROCHE MNIE TO DZIEWCZYNY ZMARTWIŁO, ZARAZ MI SIĘ PRZYPOMNIAŁO MOJE PORONIENIE Z KWIETNIA.
ALE BETA 1) 82 2) 206 po 45H. Chyba nie ma tragedii co ? Znowu jakieś schizy mnie dopadają. Jutro powtórze bete i zobaczymy. A za Was kochane ciągle trzymam kciuki i czekam na kolejne bocianki.
Czuję się całkiem dobrze Emi poranki mam straszne, ale ogólnie to uwielbiam ten stan
Beta przyrosła Ci ponad jeszcze raz tyle więc to dobrze Trzymam kciuki żeby wszystko się udało, daj znać jak u gina było -
nick nieaktualnyWrześniowe brzuszki
01.09 Vercia, lussy(-), emi80, Katalina ,Aga241 , gosia86, Lillith Lukrecja , Kostuchna , Eklerka
02.09 marzen2210 (@), motyl1993 @, czarna panda
03.09 madzianka, DżoanaA
04.09 Azor
05.09 Blue
06.09 Alorrene13
07.09 Daisy, JusWik, Rudainka
08.09
09.09 Kitaja
10.09 agniesja, Lena87, Czarnula87, Mimi86
11.09 justyna1220
12.09 tomania2806, Marteczka91, Malina_88
13.09 czekolada:), Sury Cat
14.09 Ankara, Muffinka1019
15.09 miscelle, asiorek
16.09 Inezka, Isia93, renieczka, Lenka@
17.09 Neli, MagSz
18.09 Zajsonek, Katarzyna87, Gosiacu
19.09 magda-ck, karo_line
20.09 Robaczek89, roletka
21.09 Nancy87, asiek191
22.09
23.09
24.09 Nona
25.09 agus3004
26.09 Tolcia, Z., aciulka
27.09 Biedroneczka83, julita, Storczyk3
28.09 motyl1993
29.09
30.09 Aska87
odwiedził: 9 WrześniówekWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 13:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny! Dziś mój 24 dc, owu miałam ok 13-15 dc, były w tym czasie od samej owu aż do dziś mam kłucia jajników, bóle lekkie @ i bóle sutków i piersi pod pachami. Jednorazowo w 22 dc pojawiła się maleńka plameczka krwi brązowej ale dosłownie jedna plamka, w tym dniu też wyjątkowo miałam ból @ nawet myślałam, że to już @. jak myślicie - mogło się udać? Przewidywany termin mam na 10.09
-
nick nieaktualny
-
JusWik wrote:ale mnie mdli uuuuuuuu i cholernie boli głowa:(
aby do niedzieli
ktory dc? juz po owu?
moze to kropeczka daje o sobie znac:p