wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane gratuluje pieknych bet!
Ja zasnelam o 20 :p masakra wstawalam dzis o 6.30 i dalo mi to popalic. Do tego sie podziebilam chyba w pgrodku bo nagle po obierzie takie zimno mnie naszlo ze do tej pory w szlafroku..ide spac dalej. Zycze Wam kolorowych senlow, a rano zielonego sikania! :*gosia86, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Tak podczytuje tematy dla staraczek i jakoś ciężko mi się zawsze odezwać. Byłam na wątku lipcowym. W sierpniu sobie odpuściliśmy bo dużo rozjazdów. Ale teraz znów zabieramy się do pracy! Przygarniecie?
Isia93, gosia86, Mimi86, aciulka, JusWik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
natusiaaaka wrote:Witajcie Tak podczytuje tematy dla staraczek i jakoś ciężko mi się zawsze odezwać. Byłam na wątku lipcowym. W sierpniu sobie odpuściliśmy bo dużo rozjazdów. Ale teraz znów zabieramy się do pracy! Przygarniecie?
No pewnier:-)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Lena87 wrote:Piękna Beta i Progesteron, troszkę wyższy od Mojego 32,21 tyle że ja biorę luteinę i jestem dopiero 7dpo
u mnie 7 dpo byl 12,55
obawialam się progesteronu bo w poprzedniej ciąży mialam zaledwie 10,23Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gosia86 wrote:hej laski życzę Wam zielonego sikania :*
Gosiu, jeśli mam długie cykle to jak po 10 dniach odstawię dupka, to okres ma przyjść "normalnie" jak przy moich cyklach 42-45 dni, czy jakoś szybciej wtedy ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 09:08
-
nick nieaktualnyAnooosiak86 wrote:Gosiu, jeśli mam długie cykle to jak po 10 dniach odstawię dupka, to okres ma przyjść "normalnie" jak przy moich cyklach 42-45 dni, czy jakoś szybciej wtedy ?
to wtey po kilku dniach będzie @; tak samo działa i lutka i orgametril - bierzesz 10 dni i zazwyczaj do tygodnia czasu max powinna się pojawić @ - mi się pojawia na dwa dni po ostatniej tabletce :] -
Anooosiak86 wrote:Gosiu, jeśli mam długie cykle to jak po 10 dniach odstawię dupka, to okres ma przyjść "normalnie" jak przy moich cyklach 42-45 dni, czy jakoś szybciej wtedy ?
Kochane a ja jestem zła na siebie we wt. miałam usg i można powiedzieć potwierdzony brak owulacji ale na całe szczęście obyło się bez torbieli bo pęcherzyk maleje ale jakoś od tak wstałam dziś i mówię a co tam "siknę se" no wiem, że to raczej się nie liczy ale po ok 3/4min gdy była nadal jedna krecha z poirytowania odeszłam od testu - został na komodzie..po ok 20min stwierdziłam, że pora go wyrzucić i co..pojawił się bladzioch (nie wiem po jakim czasie) pewnie to się nie liczy ale sprawdziłam z testem który robiłam 2dni (tej samej firmy) temu i tam nadal jest jedna krecha zero prześwitów..nie wiem. Nie łudzę się bo przecież jak to by mogło się stać jak owulacji nie było..ten pepino pewnie sobie znowu ze mnie drwi Chyba pozostaje poczekać do jutra ponoć wg. OF termin @ na jutro i raz jeszcze zobaczyć .. normalnie taka zła jestem na siebie, że szok
Kochane życzę dziś dużo zielonego u mnie pięknie słońce świeci to zieleń się przyda by było tak sielsko -
Annosiak po odstawieniu do 7, max 10 dni powinna być @ - tak mi gin mówila
1 września tak dziewczyny z boćkami zaszalały, a teraz coś słabo...małż zrobił mi niespodziankę i wrócił wczoraj - od razu został do łóżka zaciągniętyMagda_lena88, Isia93, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Magdalenko, te 20 min to może być trochę za późno, mogła zostać kreska kontrolna (szarawa). Jeśli wchodzi w róż - ta kreseczka - to może być bladzioch Koniecznie powtórz jutro test! Może jakiejś innej firmy niż pepino, bo rzeczywiście one trochę klamią.
Gdzieś na pamietnikach czytalam ostatnio historię dziewczyny, która też miała cykl bezowulacyjny wg gin, który skończył się ciążą
Lekarze to nie są alfy i omegi, wierzmy im, ale zostawmy cień nadziei że mogą się mylic.
Kochana ja trzymam za Ciebie mooooocno kciuki :*:*:*:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 09:37
Magda_lena88 lubi tę wiadomość
-
katalina wrote:Dziś druga beta - niezły przyrost
I - 192,4
II - 498,1
jestem spokojniejsza
kATALINKA, SUPER ! JAK SIE WOGÓLE CZUJESZ ? JA MIAŁAM W TERMINIE MIESIĄCZKI DWA DNI MAŁEGO PLAMIENIA ( KAWA Z MLEKIEM ). TROCHE MNIE TO DZIEWCZYNY ZMARTWIŁO, ZARAZ MI SIĘ PRZYPOMNIAŁO MOJE PORONIENIE Z KWIETNIA.
ALE BETA 1) 82 2) 206 po 45H. Chyba nie ma tragedii co ? Znowu jakieś schizy mnie dopadają. Jutro powtórze bete i zobaczymy. A za Was kochane ciągle trzymam kciuki i czekam na kolejne bocianki.katalina lubi tę wiadomość
-
DZięki Isia. Dla mnie to mimo wszystko przerażające. W żadnej ze swoich ciąż, czy tej udanej czy też poronionej nie miałam plamień. Dlatego tak sie wystrachałam. Ale chyba ważne ,że od wczoraj poszły w pizdu, i niech nie wracają. dzisiaj mam gina, zobaczę co mi powie.