wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się
co tu tak malutko boćków ?
u mnie lekkie zdezorientowanie..
pęcherzyk w 12dc. 21,3mm, tempka. nie podskoczyła jeszcze, testy owu od wczoraj pozytywne.
może owulka była dzisiaj w nocy, bo o 3 poczułam ból, ale nie wiem.. a może dziś będzie, nie wiem
Albo i nie pęknie i będzie dupa.. -
Biedroneczka83 wrote:nio to trzymamy kciuki za jutro a te pepino sa 10?? zobacze w Auchanie dziś to sobie kupie
a do mnie dojechał żel conceive plus mam nadzieje ze sie uda
Gdzie kupilas i ile zasplacilas za ten zel?
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona ja ci powiem, że trzeba z miłości. Po co masz go dodatkowo stresować ze swoimi dniami płodnymi, może przez to właśnie nie mieć ochoty, bo zamiast czułości, masz wzwód na zawołanie. Staracie się dopiero pierwszy cykl, więc wrzuć na luz, a swojego nie męcz, bo to tylko zniechęca.
Nona lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Powiem ci, że seksowna bielizna, świece, czy masaż mogą zdziałać cuda. Takie podejście kochanie, no wiesz, chcemy dziecko, a ja wiem, że teraz mogę to może pójdziemy do łóżka, zniechęca. Jak masz zajść to i uprawiając seks podczas okresu zajdziesz.
Nona lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Moja gin mówi to samo. Seks tylko wtedy jak się ma na to ochote. Ona ogolnie jest zdania, że mierzenie temp czy testy owu nie sa najlepszym pomyslem, dlatego, że włączają myslenie "muszę dzisiaj , choćby nie wiem co" i "oj nie udało się, bo temp spadła o 0,2oC"
Ja mierzę temp tylko do owulacji, bo lubie wiedzieć że była i kiedy była. Potem nie chce się stresować - przynajmniej taki mam plan na ten cyklsury_cat lubi tę wiadomość
-
Proszę o wpisanie na 20 września
Myślałam, że ten cykl będzie stracony przez HSG- ale dostałam zielone światło. Jeśli tym razem się nie uda w kolejnym cyklu inseminacja.Zajsonek lubi tę wiadomość