wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, wpiszcie mnie na 13
Bardzo mi się ten 13 podoba, tym bardziej, że na osłodę jest Czekolada i Kot do przytuleniakapturnica, sury_cat, czekolada:), Isia93 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wrześniowe brzuszki
01.09 Vercia, lussy(-), emi80, Katalina ,Aga241 , gosia86, Lillith Lukrecja , Kostuchna , Eklerka , Joannka
02.09 marzen2210 (@), motyl1993 (@), czarna panda
03.09 madzianka, DżoanaA
04.09 Azor , Solcito , Dzastina
05.09 Blue (-) , dydka
06.09 Alorrene13
07.09 JusWik (@), Rudainka
08.09
09.09 Kitaja
10.09 agniesja, Lena87, Czarnula87, Mimi86, Daisy
11.09 justyna1220
12.09 tomania2806, Marteczka91, Malina_88
13.09 czekolada:), Sury Cat, moremi
14.09 Ankara, Muffinka1019
15.09 miscelle, asiorek
16.09 Inezka, Isia93, renieczka, Lenka@
17.09 Neli, MagSz
18.09 Zajsonek, Katarzyna87, Gosiacu
19.09 magda-ck, karo_line
20.09 Robaczek89, roletka, Aga_502
21.09 Nancy87, asiek191, Marteczka91
22.09
23.09
24.09 Nona
25.09 agus3004
26.09 Tolcia, Z., aciulka
27.09 Biedroneczka83, julita, Storczyk3, Lena83
28.09 motyl1993
29.09
30.09 Aska87
odwiedził: 14 Wrześniówek -
Czytam Was regularnie, ale nie mam kiedy się odezwać. U mnie jeszcze kawałek do testowania, teraz są te nasze dni:) Musimy się wziąć do roboty hehe.
Gratuluję wszystkim, których odwiedził bociek i trzymam kciuki za starające. Wrzesień musi być nasz!sury_cat, Isia93, aciulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia86 wrote:daleko masz do Wrocławia?
nawet zapłacę za mycie
Gosia, ja też z Wrocławia jestem
Zajsonek, jak już u Gosi będziesz, to do mnie też możesz wpaść te okna umyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 20:58
Zajsonek, gosia86 lubią tę wiadomość
-
EEE wrocławianki moje się uśmiecham do Was
Ale okien nikomu myć nie będę - nie znoszęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 20:58
Blue lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Evell wrote:Kobietki mam pytanie co robić gdy nie stwierdzam owulacji u śiebie ?wg nie mam śluzu a przynajmniej go nie zauważam oije olej w wiesiołka oeparol siemię lniane ale to nic nie pomaga trace nadzieję,że kiedykolwiek uda mi się zaciążyc
Evell, a co z temperaturą u Ciebie? Ja też nie mam śluzu płodnego i po prostu nim się nie kieruję, za to robię testy owulacyjne, oczywiście mierzę temperaturę i ładnie widać kiedy u mnie owulka była.
Zajsonek, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlue wrote:Evell, a co z temperaturą u Ciebie? Ja też nie mam śluzu płodnego i po prostu nim się nie kieruję, za to robię testy owulacyjne, oczywiście mierzę temperaturę i ładnie widać kiedy u mnie owulka była.
Temperatury nie mierze jakoś nie mam do tego chęci,testy owukacyjne zawsze mi wychodziły negatywne -
Evell wrote:Kobietki mam pytanie co robić gdy nie stwierdzam owulacji u śiebie ?wg nie mam śluzu a przynajmniej go nie zauważam oije olej w wiesiołka oeparol siemię lniane ale to nic nie pomaga trace nadzieję,że kiedykolwiek uda mi się zaciążyc-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Evell jeśli nie masz śluzu płodnego, to albo tak jak napisałam, albo monitoring inaczej nie jesteś w stanie tej owulki wyznaczyć. Mówisz, że testy negatywne zawsze miałaś... Iludniowe masz cykle? Od którego dnia zaczynałaś robić testy? Ja dość dużo zużywam tych testów, bo sama się dopiero uczę, ok 10. Myślę, że od tego cyklu wystarczy mi już 5.
Co do żelu conceive plus, to właśnie się nad nim zastanawiam, myślę, że to dobry pomysł, ale dopóki nie będziesz wiedziała kiedy masz owulkę, to nie będziesz wiedziała kiedy go zastosować, a tani nie jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 21:31
Lena83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Tomania Dawno Cię nie było, kiedy testujesz? Ja już po i niestety września nie zawojowałam, ale mam nadzieje zrobić mężowi prezent na urodziny w październiku
-
Blue wrote:Evell jeśli nie masz śluzu płodnego, to albo tak jak napisałam, albo monitoring inaczej nie jesteś w stanie tej owulki wyznaczyć. Mówisz, że testy negatywne zawsze miałaś... Iludniowe masz cykle? Od którego dnia zaczynałaś robić testy? Ja dość dużo zużywam tych testów, bo sama się dopiero uczę, ok 10. Myślę, że od tego cyklu wystarczy mi już 5.
Co do żelu conceive plus, to właśnie się nad nim zastanawiam, myślę, że to dobry pomysł, ale dopóki nie będziesz wiedziała kiedy masz owulkę, to nie będziesz wiedziała kiedy go zastosować, a tani nie jest.
Co do żelu, to my kupujemy w tubce za 69 zł i stosujemy zamiast lubrykantu. Starcza nam na około 2-3 cykle (czyli miesięcznie to niewielki koszt). W cyklu ciążowym dopiero go wypróbowaliśmy i zaskoczyło
Tutaj często są jakieś promocje. Zazwyczaj zamawiam od razu testy owulacyjne http://www.przedciaza.pl/19-zel-intymnyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 21:47
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi, słyszałam, że ten w tubie dość ciężko się aplikuje i że trzeba go dużo wcisnąć? Mi nie zależy na samym poślizgu, bo tu problemu nie ma, raczej o to żeby te plemniki przetrwały, bo ja cały cykl mam śluzu dużo, ale biały lepki, bardzo gęsty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 21:48