wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam , mam dosc nieregularne cykle, co 30/35/28 dni. Różnie, nawet jest ciężko wyliczyć. 26 czerwca zaczął mi się okres, a w 4 dniu okresu tj. 30 czerwca , współżyłam (gdyz okresuu nie było juz prawie ani śladu) bez zabezpieczenia z "finałem" , później 5 lipca( te daty pamietam , a bylo ich znacznie wiecej). Staramy się o dzidzie, i byc moze sama ukladam w glowie różnie scenariusze. Zastanawia mnie jednak to co ie dzieje z moim organizmem gdyz mam taki bialy sluz, jakby zostawic krem do wyschniecia , polaczony a taka bialo przezroczysta mazia, latam jak glupia do lazienki, boli mnie nerka, glowa , nie mam ochoty czegokolwiek jeść, a w dodatku podniosła mi sie temperatura. Co o tym myslec ?
Skopiowałam Wam mój poprzedni post, dzis zrobilam rano test z porannego, naokolo miejsca krechy pojawily sie jej boczki, taki zarys jasny, na drugim tescie jakos cos jasnego jest... a teraz zauwazylam jasnorozowa krew... Co jest?
-
Bluberry wrote:tak mnie korci dopisać się do listy wrześniowych staraczek, wstępnie założyłam że starania zacznę od października ale mnie ten wrzesień kusi, bym miała urodzinowy prezent
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBluberry wrote:tak mnie korci dopisać się do listy wrześniowych staraczek, wstępnie założyłam że starania zacznę od października ale mnie ten wrzesień kusi, bym miała urodzinowy prezent
Zapraszamy ja też pewnie przeniosę się na październik ale póki co zostaje tutaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W sumie plan dzialania byl od tamtego miesiaca nic w tym miesiacu zaczelam kontrolowac w sumie dni plodne testami ovu,w sumie myslam ze sie uda a tu nic przyszedl @ ale licze ze w koncu musi sie udac moze w wrzesniu sie wkoncu uda Bylam w zeszlym tyg u gin poniewasz jestem po ciazy pozamacicznej i mialam wycinany jajowud lewy i resekcje jajnika stwierdzila ze nie ma przeciwskazan do planowania nastepnego dziecka wiec prubuje prubuje hmmm tylko kiedy to wyjdzie szczerze niewiem
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona mój bardzo mnie wspiera i razem ze mną się 'wścieka' na jedną kreskę na teście ciążowym
Dziewczyny, jeśli znacie już termin testowania, to wpisujcie sie na listę bo ona się gdzieś zapodziała chyba na str. 2giej jest ostatnia aktualna. Ja jeszcze się nie wpisuję, bo nie wiem kiedy przypadnie mi @. Obecnie trochę mnie śluz zalewa, więc mam nadzieję, że rozpocznę nowy cykl tuż tuż!Nona lubi tę wiadomość