Wrześniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciałam się z Wami dziewczynki pozegnać bedę tylko śledzić ciążę i będę prowadzić ciążowy wykres i tylko udzielę się w temacie listy ciężąrówek jak poznam płeć dziecka, zaczyna się robić chaos duzo dziewczyn się nie może dogadać tej to nie pasuje tej tamto czuję, że zrobiło się mniej przyjemnie jak na poczatku chciałam Wam podziękować za wsparcie jakie dostałam od Was gdy starałam się o dzidzie jesteście WSPANIAŁE dużo lepiej zniosłam ten czas dzięki Wam cieszę, się, że trafiłam na to forum. w " dziale" ciążowym uznają że jest za duzo tematów wypowiedziałam się na ten temat nie podoba się trudno, znikam uznałam że tu z Wami było lepiej tamtym to hormony za bardzo szaleją zamiast się tolerowac to szukają dziury w całym. SZKODA, niestety ale jest nudno z niektórymi babkami, bo wychodzi prawda na jaw kto jaki jest. tutaj u Was każda ma ten sam cel- być w ciązy tam w ciążowym każda ma swój foch i juz nie jest zawsze tak wesoło i miło a no może jeszcze napisze po porodzie czy dałam sobie radę buźaczki i dużo zielonych kropeczek dla Was, wytrwałości i wsparcia wzajemnego i zdrówka pa kochane
kaarolaa, maximka84, Andzia33, Aga_Andzia, Iwka, MariaAntonina, aniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kobietki stałe i nowe!
Mikusia to przykre,ze dziewczyny w ciązy zachowują się inaczej,niż przed,myślę ,że też powinny się wspierac i wspólnie cieszyc patrząc na rosnące suwaczki i brzuszki.Zaglądaj do nas ,bo chciałybyśmy się z tobą cieszyc pierwszymi kopniakami,czy czkawką itp.Pozdrawiam gorąco i życzę spokojnej ciąży i porodu.Iwka, maximka84 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Mikusia2 wrote:Chciałam się z Wami dziewczynki pozegnać bedę tylko śledzić ciążę i będę prowadzić ciążowy wykres i tylko udzielę się w temacie listy ciężąrówek jak poznam płeć dziecka, zaczyna się robić chaos duzo dziewczyn się nie może dogadać tej to nie pasuje tej tamto czuję, że zrobiło się mniej przyjemnie jak na poczatku chciałam Wam podziękować za wsparcie jakie dostałam od Was gdy starałam się o dzidzie jesteście WSPANIAŁE dużo lepiej zniosłam ten czas dzięki Wam cieszę, się, że trafiłam na to forum. w " dziale" ciążowym uznają że jest za duzo tematów wypowiedziałam się na ten temat nie podoba się trudno, znikam uznałam że tu z Wami było lepiej tamtym to hormony za bardzo szaleją zamiast się tolerowac to szukają dziury w całym. SZKODA, niestety ale jest nudno z niektórymi babkami, bo wychodzi prawda na jaw kto jaki jest. tutaj u Was każda ma ten sam cel- być w ciązy tam w ciążowym każda ma swój foch i juz nie jest zawsze tak wesoło i miło a no może jeszcze napisze po porodzie czy dałam sobie radę buźaczki i dużo zielonych kropeczek dla Was, wytrwałości i wsparcia wzajemnego i zdrówka pa kochane
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękujemy I również życzę miłego dzionka i łagodnego powrotu do pracy
A ja zbieram siły na nowy cykl. PAtrząc na tempkę @ zawiata dzisiaj wieczorem lub jutro z rańca...ale widzę pozytyw w tym wszystkim...zostanę na wrześniowym wątku bo kolejny termin @ pod koniec września będziekaarolaa, Andzia33, maximka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Andzia33 wrote:Kalitria to już duże dziewczyny powinno nie byc żle
Nie byc zle??? Zasypialy mi na klatce piersiowej. Jedna po lewo, druga po prawo. Jedna zasnela, druga dziobala w nosie 10 min, potem stwierdzila ze jest glodna. Jak zasnela, udalo mi sie wysliznac tylko po to zeby sie druga znowu obudzila. Jak gaszek wrocil z pracy pierwsza sie obudzila siku i zasnac nie mogla, polozyla sie z nami. 5 min pozniej druga przyleciala. Spalismy we 4 na naszym lozku. Jestem dzis jeszcze gorzej niewyspana niz wczoraj. Dzisiaj dam im troche winka przed spaniemAndzia33 lubi tę wiadomość