Wrześniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też się do Was dziewczynki przyłączam Do mnie @ ma przyjść 14.09, mam nadzieje że jej nie będzie a 25 w dniu urodzin mojego męza będę mogła dać mu najwspanialszy prezent na świecie
A Wam baaardzo gratuluje fasolek :*kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
[/url] -
sylvia wrote:dziewczyny a co sie dzieje z basiulkaa_89 dawno jej nie wiedziałam na forum??
Andzia33, Miriam lubią tę wiadomość
-
Klif wrote:Witam się na wątku wrześniowym. Od dziś rozpoczynam nowy cykl starań.Termin następnej @ 25-26 września
Witam na wrześniowychWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 14:11
-
nick nieaktualny
-
ledwo zyje. zawijam sie wlasnie do domu dziewuszki, moze uda mi sie cos z wami popisac, choc dzis bede opiekowac sie gaszka corkami. rola macochy na poniedzialkowy wieczor!!!! brzmi strasznie. a ja padam. na dziób. nieprzespana noc daje sie we znaki. caluje i do potem!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewuszki pełen luzik ))))
Dziś podciełam sobie włoski, na wieczór szykuje sie romantyczna kolacja z mężusiem ... taka jak to mówimy - na koniec urlopu .... już w srode do pracy
Poza tym płodne się zbliżają ... do dzieła
jutro wizyta u gina - z wynikami nasienia męża ... martwią mnie leukocyty i brak całkowitego upłynnienia ... echhh ... ale nie ma co , zobaczymy co gin powie, może jakieś tabletki, witaminki ....kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:no to przyjemnego wieczorku i oczywiscie stosunkowo udanego
a wizyta narazie sie nie przejmuj, mysle ze lekarz napewno cos na to poradzi i nie bedzie tak zle...
....staram się, czytałam że Wy też robiliście badanie nasienia ... mysle o Was ciepło ... o wszystkich i każdej po koleikaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno tak i tez nie jest za wesoło, ale cierpliwie czekam, moja wizyta u gina bedzie dopiero gdzies tak za 3, 4 tyg. a poza tym czekaja meza jeszcze raz te same badania i wtedy sprawdzimy czy to przez siedzaca przez miesiac prace czy rzeczywiscie cos sie dzieje...
ja o Tobie tez mysle i oczywiscie o pozostałych starajacych siemaximka84, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny