Wrześniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatylda36 wrote:kaarolaa do października 2014 to Ty już będziesz bejbika tulić, albo z wielkim brzuchem chodzić
a Ty kochana jak sie czujesz??? maluszka juz czujesz jak kopie czy jeszcze nie? -
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Karola dwa mi nie potrzebne ,teraz muszę zrobic za 13 dni a za miesiąc to już będę w ciąży i po co mi test?
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie kochane,gratuluje za fasolkowanym
Ja czekam do jutra,jak @ nie przyjdzie to zrobię test.
Dziś to mam jakiś popsuty humor,najpierw chciałam zrobić obiad,a zaraz prawie w płacz,ze mi się nie chce,ze swoim nie rozmawiam,żeby jakaś kłótnia nie wyszła,jeszcze na obiad zachciało mi się pomidora z cebulą,a teraz źle się czuje,eeh, a było takie dobre i muszę teraz się męczyćIwka lubi tę wiadomość
-
Kochane po wizycie..maluch ma 1,05 cm tetno 150..widac było raczki główkę, z dzidziusiem super...Pani doktor też, naprawdę trafił mi się lekarz..kazala przyjść do przychodni po skierowania, bo powiedziała ze co będę płaciła..to się chwali, zazwyczaj prywatnie to nikogo to nie obchodzi a tu zaskoczenie. Najważniejsze ze widać było ze cieszy się tym razem z nim, ze nie jestem kolejnym klientem...
Co do relacji z N...zamiast się zbliżyć to się oddalilismy, jedna sytuacja , chce mi się ryczec...ale muszę myśleć o dziecku..nie chce wg o tym myśleć, ale był i cieszył się...chociaz to mnie cieszy..pozdrawiam ciepło...
uciekam spać , bo nie chce myśleć....:'(kaarolaa, MalutkaEve, nutka, Matylda36, Iwka, Andzia33, Pismak lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:a Ty kochana jak sie czujesz??? maluszka juz czujesz jak kopie czy jeszcze nie?
ja czuję się bardzo dobrze, żadnych dolegliwości, zachcianek, nic mnie nie drażni. Jedyna cały czas uciążliwa rzecz w moim przypadku to leżenie i tak prawdopodobnie do końca ciąży, ale czego się nie robi dla bobaska.
Dzidziuś jeszcze nie kopie, ale mam nadzieję, że za 3-4 tygodnie to już go dobrze będę czułaIwka lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
MariaAntonina wrote:Kochane po wizycie..maluch ma 1,05 cm tetno 150..widac było raczki główkę, z dzidziusiem super...Pani doktor też, naprawdę trafił mi się lekarz..kazala przyjść do przychodni po skierowania, bo powiedziała ze co będę płaciła..to się chwali, zazwyczaj prywatnie to nikogo to nie obchodzi a tu zaskoczenie. Najważniejsze ze widać było ze cieszy się tym razem z nim, ze nie jestem kolejnym klientem...
Co do relacji z N...zamiast się zbliżyć to się oddalilismy, jedna sytuacja , chce mi się ryczec...ale muszę myśleć o dziecku..nie chce wg o tym myśleć, ale był i cieszył się...chociaz to mnie cieszy..pozdrawiam ciepło...
uciekam spać , bo nie chce myśleć....:'(
MariaAntonina rewelacyjne wieści, najważniejsze, że dzidziuś ma się dobrze,a Ty jesteś pod dobrą opieką. Relacje z N się ułożą
My tu wszystkie trzymamy za Ciebie kciukiIwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Tak jest panie generale! Pani generał w tym przypadku!
A propos testów! Byłam dziś w sklepie zakupić takowy. Ponieważ nie spodziewam się cudów chciałam kupić najzwyklejszy z supermarketu. Wchodzę do pierwszego, nie ma wcale, w drugim to samo, w trzecim dokopałam się do ostatniego na samym dnie póki. Zdmuchnęłam z niego grubą warstwę kurzu niemalże z pająkami i ukazała mi się data ważności sprzed pół roku. Tak więc nie kupiłam testu. Może znajdę jakiś jutro i zrobię popołudniu albo któregoś weekendowego poranka.
MariaAntonina... buziaki dla maluszka i przytulaski pocieszaski dla CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 23:11
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwka, ash, Andzia33, ;oniqa, justysia90, kaarolaa, Matylda36, Topola, Pismak lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.