Wrześniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwka wrote:Witam sie z rana
MAriaA SUPER!!! Ja to już widzę tam rączki, nóżki i główkę - nawet pupcia jest
Iwka mam nadziejej ze widzisz człowieczka a nie obcego .. HEEEAndzia33, justysia90 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
MariaAntonina super malutki człowieczek, ja też takiego poproszę a może już tam w brzuszku powoli rośnie... ah te marzenia. Ciekawe kiedy będę mogła betę po tym pregnylu zrobić, dowiem się w poniedziałek. Normalnie to już bym szalała z testami a teraz muszę czekać i czekać.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przystojniak
Usg, na którym moje dziecię wyglądało mniej więcej jak Twoje na tej fotce lekarz pokazuje mi obraz i mówi:
"Widzi pani jaki śliczny człowieczek? Naprawdę jest piękny".
Śmiałam się z tego przez kilka dni, bo patrzył w ekran i miałam wrażenie, że lekarz widzi wiecej niż ja i wyobrażałam sobie, że on tam widzi niebieskie oczka, blond włoski i ujmujący uśmieszek
Ale naprawdę fantastycznie jest zobaczyć taki obrazek, gdzie już zamiast kropki widać główkę i kończyny. Gratuluję MariaAntonina!Topola, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Dziekuje dziewczyny , pisze małego jakbym wiedziała ze to BOY...heeee
Mam taką nadzieje....
Wiem Matylda życzę wszystkim by miały taka focie...Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Andzia33 wrote:Topola może to znak ,że masz kupic w aptece i będą na nim dwie kreski.!
Może masz rację. Bedę musiała podjechać do apteki dziś. Tylko tam jest dużo, duuuuużo drożej, test kosztuje ok 70zł! Tu nad fiordami wszystko jest drogie Swoją drogą ciekawe czy ten test co zrobiłam poprzednio też był tyle przeterminowany bo kupiłam go w tym samym miejscu.
MariaAnt... bardzo twarzowe zdjęcie tego Twojego potomka
Justysia90... GRATULACJE!!! Nie ma to jak dobra wiadomość "z rana"!Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
Aaaa zaglądnełam dzisiaj i co widzę ??
Dzidzię MarAnt
Niech rośnie zdrowo
MarAnt napisałaś że fota malutkiego czy to nie za wcześnie na stwierdzenie płci?
Ah teraz doczytałam że masz nadzieje że to boy Trzymam więć kciuki za boya
Ja testuję w niedzielę
Justysia90 gratulacje !!!
Pozdrawiam was wszystkie serdecznieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 13:15
Andzia33, Iwka, kaarolaa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Najnowsze doniesienia:
Kupiłam test z datą ważności 2015-04 Teraz siedzę i się zastanawiam czy go zrobić dziś czy jutro rano? Wiem, że lepiej rano, ale nie chcę się za bardzo nakręcać. Z drugiej strony wcale nie mam ochoty go robić i się rozczarować. Trochę wolę trzymać się w niepewności, ale jednak z nadzieją. Głupek ze mnie!
Najnowsze przemyślenia:
Po drodze do apteki siedział facet z akordeonem i sobie grał. Pomyślałam sobie "jeśli wrzucę mu pieniążek, to dobro do mnie powróci i będę miała szczęście", ale minęłam go i poszłam do apteki. Kupiłam test i w drodze powrotnej wrzuciłam jedną monetkę z portfela. A niech ma. Potem już pod samym domem w dzisiejszy pochmurny dzień, chmurki się lekko rozsunęły i duży snop promieni słonecznych ładnie się przebijał. I tak sobie pomyślałam "może to moja dziecina schodzi z chmurki do nas po promykach".
O matko i córko!!! Jestem niereformowalna!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 15:45
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość