Wrześniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pismak wrote:Hej dziewczyny
Dopiero do domu wróciłam i się do kompa dorwałam
Chciałam napisać (tym co jeszcze nie wiedzą) że mam II Kreseczki
Dziękuję wam wszystkim za wsparcie i wysyłam wiruski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2013, 20:42
Pismak, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej WAM.. łikend przeleciała a ja stwierdzam ze wiejskie klimaty mi nie służą, bo czuje sie fatalnie i do tego w nocy witalam sie z klozetem..
Widze , ze koniec lata był dal wiekszości pozytywny... jeszcze raz gratuluje wszytskim ...a tym którym ... przesyłam wirusy..brac nie wybrzydzać.. tylko moje sa z objawami .. wiec its noł gud.........Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 08:02
Iwka, kaarolaa, Andzia33, Andzia33, Andzia33, Andzia33, Andzia33, Andzia33, Pismak lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Witam się i ja z rana. Kochana nie jedna Ci zazdrości tych dolegliwości Arbuz - na mdłości pomaga arbuz lub coś miętowego do ssania - ogólnie odruch ssania zmniejsza dolegliwości Twojej przypadłości.......
Dasz radę kochana !!!!
Piękny poniedziałkowy dzień mam nadzieje że nikt mi go nie zepsuje MY działamy bo się boimy HSG.
A teraz która dzisiaj testowała?kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam kobietki
Carmen i Pismak ogromne gratulacje i spokojnych ciąż!!!!!!!!!
Maria Antonina widzisz ile razy mi wkleiło lubię tzn ,że tyle chcę wirusków!
Iwka to teraz same przyjemności u Ciebie,u mnie już czekanie na wynik testu.
Pozdrwaiam wszystkie kobietki!!!!Pismak, MariaAntonina, Iwka lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Wielkie gratulacje zaciążonym. Ja byłam dziś u ginekologa w sumie to wizyta bez żadnym efektów stwierdził, że owulacja w 18dc jest domniemana bo w 3dni PO progesteron tylko 2,07 potem się ładnie podniósł 7DP 16,7 wiec niby ok. Kazał czekać na @ i przyjść w 5 dniu cyklu i umówić się na monitoring. Wiec zakłada, że się nie udało. Na USG endometrium ok jajniki też a już się martwiłam bo prawy ciągle boli. Jeszcze mi gin dowalił na pogorszenie humoru, że prawy jajnik mam lekko policystyczny. Eh. Przybita jestem bo żadnych dających nadzieję oznak też nie mam wiec tylko szykowanie się na @ mi zostało. Czyli jeszcze jakieś 4 dni.
Iwka lubi tę wiadomość
-
ecencia wrote:Wielkie gratulacje zaciążonym. Ja byłam dziś u ginekologa w sumie to wizyta bez żadnym efektów stwierdził, że owulacja w 18dc jest domniemana bo w 3dni PO progesteron tylko 2,07 potem się ładnie podniósł 7DP 16,7 wiec niby ok. Kazał czekać na @ i przyjść w 5 dniu cyklu i umówić się na monitoring. Wiec zakłada, że się nie udało. Na USG endometrium ok jajniki też a już się martwiłam bo prawy ciągle boli. Jeszcze mi gin dowalił na pogorszenie humoru, że prawy jajnik mam lekko policystyczny. Eh. Przybita jestem bo żadnych dających nadzieję oznak też nie mam wiec tylko szykowanie się na @ mi zostało. Czyli jeszcze jakieś 4 dni.
Piernicz doopka...póki co ładny wykres... byle z zielonym na koncu..
Bez stresu do przodu..Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Andzia33 wrote:Witam kobietki
Carmen i Pismak ogromne gratulacje i spokojnych ciąż!!!!!!!!!
Maria Antonina widzisz ile razy mi wkleiło lubię tzn ,że tyle chcę wirusków!
Iwka to teraz same przyjemności u Ciebie,u mnie już czekanie na wynik testu.
Pozdrwaiam wszystkie kobietki!!!!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dziękuję wam kochane Aaaa dostałam kota !!!! Iwka
Andzia trzymam kciuki i wysyłam wiruski
Miłego dniaIwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
ecencia wrote:Wielkie gratulacje zaciążonym. Ja byłam dziś u ginekologa w sumie to wizyta bez żadnym efektów stwierdził, że owulacja w 18dc jest domniemana bo w 3dni PO progesteron tylko 2,07 potem się ładnie podniósł 7DP 16,7 wiec niby ok. Kazał czekać na @ i przyjść w 5 dniu cyklu i umówić się na monitoring. Wiec zakłada, że się nie udało. Na USG endometrium ok jajniki też a już się martwiłam bo prawy ciągle boli. Jeszcze mi gin dowalił na pogorszenie humoru, że prawy jajnik mam lekko policystyczny. Eh. Przybita jestem bo żadnych dających nadzieję oznak też nie mam wiec tylko szykowanie się na @ mi zostało. Czyli jeszcze jakieś 4 dni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 14:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie udało się w 3 cyklu (starania zaczęłam dokładnie od 28.04.2013)
w 1 cyklu się nie udało, w 2 cyklu poroniłam bo beta tylko 8,2 urosła przez 5 dni do 12,3 i na drugi dzień dostałam @, no i teraz się w końcu udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 12:26
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Stwierdziłam, że muszę kupić coś co ma pokonać złą aurę i być takim dziecięcym amuletem. Przed pracą wskoczyłam do c&a i za 15zł kupiłam śliczne malutkie body. Oczywiście mężowi się nie przyznam i powiem, że to dla siostry córci która ma się urodzić w listopadzie i zapewne do niej trafi ale teraz ma mi szczęście przynieść.
Iwka, Andzia33, Carmen92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Echhh ... raczej nie wszystkie wczoraj mój odebrał wyniki badania nasienia ... masakra leukocyty 4-6 wpw, nieliczne bakterie, ale co najgorsze POJEDYNCZE PLEMNIKI!!!! Iwka i stąd moje pytanko do Ciebie ... gdzie z tymi wynikami teraz najlepiej ... urolog ?
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
maximka84 wrote:Echhh ... raczej nie wszystkie wczoraj mój odebrał wyniki badania nasienia ... masakra leukocyty 4-6 wpw, nieliczne bakterie, ale co najgorsze POJEDYNCZE PLEMNIKI!!!! Iwka i stąd moje pytanko do Ciebie ... gdzie z tymi wynikami teraz najlepiej ... urolog ?
Do androloga musi mieć skierowanie od rodzinnego. A że mężczyźni boją się tego lekarza to czas oczekiwania jest parę dni.
Andzia33 lubi tę wiadomość