Wrześniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia33 wrote:Pismak i Carmen przypomnijcie mi jak długo się starałyście i co było u Was problemem?
Bo strasznie dużo tych stron.
U mnie w sumie nie było problemu znaczy się nie było stwierdzonego medycznego problemu Od kwietnia zaczęlismy się starać pierwsze 3 cykle to tak na luzie bez spinki nic nie mierzyłam nie liczyłam i nie obserwowałam ale się nie udawało więc potem zaczęłam czytać i się doszkalać w temacie. w czerwcu nie mierzyłam jeszcze tempki ale już prowadziłam obserwacje. A w lipcu znalazłam ovu i to był mój pierwszy cykl z owu niestety nie udało się bo byłam chora a m potem na wyjeżdzie więć nie serduszkowaliśmy w czasie ovu i się nie udało. I pierwszy raz miałam mega mało sluzu płodnego więc zakupiłam len mielony i wiesiołek i brałam w tym cyklu bardzo pomogło no i w tym cyklu 2 z ovu udało się i to tyle Jak masz jakieś pyt to śmiałoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 09:31
Andzia33 lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
No to super,że tak krótko się starałyście i się udało,a to będą wasze pierwsze dzieci?
Ja teraz staram się już 18 cykl ,mam 4-letnią córeczkę z którą zaszłam w pierwszym cyklu.
Życzę wam spokojnych ciąz ,łatwego rozwiązania i grzecznych maluszków[a właśnie co byście chciały?mamy tu wróżkę iwkę więc może jak napiszecie to się spełni]Andzia33 -
Iwka przyznaj się, zaczarowałaś mój termometr. Poza tym co to za lenistwo i nikt prawie nie pisze tutaj. Ja ciężko zapracowana bo dziś znów 12h w pracy ale jutro wolne wiec się tu popiszę trochę. Miłego dnia i dużo zieloności
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kobiety
Kolejny dzien kolejne mdłości , wymioty i dzien do doo.......kiedy sie to skonczy????????
HELP
w poniedziałek stuknie mi 3 mc i mam nadzije ze te 4 tyg to beda ostanie z takim dolegliwosciamy....dłużej nie ogarnę...do tego przez ostatnie 3 dni boli mnie głowa.......
w pracy siedze za karę.....nic nie jest teraz przyjemnością....
Niech ktos wkoncu do mnie dołączy i zabierze to cholerstwo.. oddaje bez zajakniecia moje objawy .....najwaznijesze ze dzidzius ma sie dobrze, a matka niech sie meczy chciał to ma........Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
MariaAntonina wrote:Hej kobiety
Kolejny dzien kolejne mdłości , wymioty i dzien do doo.......kiedy sie to skonczy????????
HELP
w poniedziałek stuknie mi 3 mc i mam nadzije ze te 4 tyg to beda ostanie z takim dolegliwosciamy....dłużej nie ogarnę...do tego przez ostatnie 3 dni boli mnie głowa.......
Niech ktos wkoncu do mnie dołączy i zabierze to cholerstwo.. oddaje bez zajakniecia moje objawy .....najwaznijesze ze dzidzius ma sie dobrze, a matka niech sie meczy chciał to ma........Andzia33 lubi tę wiadomość
-
MariaAntonina wrote:Hej kobiety
HELP
Niech ktos wkoncu do mnie dołączy i zabierze to cholerstwo.. oddaje bez zajakniecia moje objawy .....najwaznijesze ze dzidzius ma sie dobrze, a matka niech sie meczy chciał to ma........
Ja na razie nie mam żadnych dolegliwości ciążowych niestety jakieś przeziebienie i zatoki się przyplątały za to też w pracy siędzę taka zmarnowana Ale coś czuję MarAnt że niebawem dołączę do ciebie
Jutro wizyta u ginka trzymajcie kciuki bo strasznie się boję
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak wrote:Ja na razie nie mam żadnych dolegliwości ciążowych niestety jakieś przeziebienie i zatoki się przyplątały za to też w pracy siędzę taka zmarnowana Ale coś czuję MarAnt że niebawem dołączę do ciebie
Jutro wizyta u ginka trzymajcie kciuki bo strasznie się boję
Pismak bo moje obajwy to rozpoczęty 6 tydzień..i do tego czasu już non stop..Andzia33, Pismak lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Witajcie!
U mnie szaro buro i ponuro i taki mam humor.
Powodzenia z wszystkimi dolegliwosciami ciązowymi ,niedługo minom.Pismak pisz od razu po wizycie
Iwka ja też chcę troszkę wirusków,zostawisz jednego?MariaAntonina, Iwka, Pismak lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyKurde coś ostatnio nie zagladam tu za często ale ostatnio czuje sie fatalnie jeszcze od wczoraj doszły tak silne zawroty głowy ze rano nie jestem wstanie wstać z łóżka bo sie przewracam rano wymioty okropne a już myślałam ze mi przeszło a dziś skończyło sie na tym ze zapaskudzilam całe łóżko w sypialni bo nie byłam wstanie wstać z niego do łazienki zadzwoniłam do sąsiadki żeby pomogła mi przetrsnsportowac sie do salonu lecz mąż zamkną dzwi na klucz i musiałam na czworakach jakoś dojść do drzwi sąsiadka rozłożyła mi łóżko w salonie zrobiła kanapki i przyniosła miedniczke wrazie wu teraz leże i czekam aż mąż wróci z trasy jutro idę do lekarza bo jak tak dalej pójdzie to sie wykończe
MariaAntonina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Miriam wrote:Kurde coś ostatnio nie zagladam tu za często ale ostatnio czuje sie fatalnie jeszcze od wczoraj doszły tak silne zawroty głowy ze rano nie jestem wstanie wstać z łóżka bo sie przewracam rano wymioty okropne a już myślałam ze mi przeszło a dziś skończyło sie na tym ze zapaskudzilam całe łóżko w sypialni bo nie byłam wstanie wstać z niego do łazienki zadzwoniłam do sąsiadki żeby pomogła mi przetrsnsportowac sie do salonu lecz mąż zamkną dzwi na klucz i musiałam na czworakach jakoś dojść do drzwi sąsiadka rozłożyła mi łóżko w salonie zrobiła kanapki i przyniosła miedniczke wrazie wu teraz leże i czekam aż mąż wróci z trasy jutro idę do lekarza bo jak tak dalej pójdzie to sie wykończe
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualny