Wrześniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochane, ja już nic nie rozumiem bo nadal plamienie i się nie rozkręca ale znów tak jak w zeszłym cyklu w czasie plamień pojawiły się brązowe kawałki wczoraj robiłam test i nie było drugiej kreski wiec byłam przkonana, że dziś będzie @ a tu nic nawet temp już nie mierzyłam. Taka zalatana jestem, że nawet nie mam kiedy pisać a dziś wyjeżdzam na weekend wiec jak mi się uda to napiszę w niedzielę wieczorem czy @ się rozkręciła.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny jest szansa, że u mnie może się coś już lęgnie i okaże się jeszcze we wrześniu! Owulka była i tero tylko czekoć. Miałam dziś monitoring. W końcu coś się u mnie w brzuchu dzieje.
A wiecie, że byłam prywatnie u niego i nic mnie nie skasował??? Ostatniej wizyty też nie płaciłam. Przepisał mi wtedy Femarę a gaszkowi coś na plemniki i kazał przyjść za tydzień. Ale że w Polsce byłam to tak trochę kijowo, bo nie wiem nawet ile i jak duże jaja były. Ale kogo to obchodzi???
Modlę się o zieloną kropeczunię
A jak wasze brzuchy?????Iwka, Andzia33, MalutkaEve, Matylda36 lubią tę wiadomość
-
Hej wam .. jak moj brzuch ma sie chyba dobrze za to cała reszta napisze to ujowo.. począwszy od łba po same końce palcy u stóp..głowa mi peka .. rano czułam sie super a teraz to juz nie ogarniam..i tak co dzień
A cha i na przyszłość nie jeść na pusty żołądek bananów - wymioty zapewnione.. ja już nie wiem czego mam próbować co jeść..
Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
kalitria wrote:
Cisnienie mam niskie ale ja mam tak zawsze , kawy nie pijam i później tak jest , ale ta głowa to od mdłości idzie...pogoda na pewno robi swoje...
w życiu mnie głowa nie bolała byłam okazem zdrowia . a teraz jestem okazem jak wytrzymac 9 mc i nie zwariować... przy okazji nie pozabijać innych..
ale mam juz tak 3 tyg wiec czekam cierpliwei az to wszytsko zniknie.. musze przekazac komus pałeczke mam dwie chetne w rankingu...:Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.