Wrześniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
Pismak wrote:Kali to chyba jakieś fatum na tym wczorajszym dniu było No to strzel mu focha i wyleć do PL a on niech się zastanawia czy wrócisz :p A co ci w ogóle gaszek powiedział jak mu wytknęłaś kłamstwo?
)
Ze on sie boi ze mnie straci, ze nie chce psuc relacji miedzy nami przez swoja byla. Ze to kur*** dla naszego dobra.
Na co mu odpowiedzialam ze ja jade do Polski teraz i dla naszego dobra nie powiem mu NIC co bede tam robic...
I sie zaczelobiedronka1982, bajka_ lubią tę wiadomość
-
kalitria wrote:Ze on sie boi ze mnie straci, ze nie chce psuc relacji miedzy nami przez swoja byla. Ze to kur*** dla naszego dobra.
Na co mu odpowiedzialam ze ja jade do Polski teraz i dla naszego dobra nie powiem mu NIC co bede tam robic...
I sie zaczelo
No to ostro mu pojechałaś i dobrze mu tak !!!!!!!!!!!!!!
Niech nie myśli sobie że pierścionek na palcu to już jego jesteś i koniec !
Ja to bym mu sprawę jasno przedstawiła że zawsze jak pomyśli żeby ciebie okłamać dla waszego dobra to niech ma w pamięci że to właśnie nie jest dla waszego dobra tylko na odwrót działa ! I że zawsze lepsza jest prawda bo wtedy nawet jakby rozmawiał z tą byłą (no mają dzieci więc tego raczej się nie uniknie) to przynajmniej ty mu będziesz ufać bo będziesz o tym wiedzieć
Mam nadzieje że wszystko się dla ciebie/was pozytywnie ułożykalitria, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Ojej, widzę że wczoraj był dzień dramatów rodzinnych. Za facetami tak jest, że czasami są, nie mniej nie więcej, jak wkur.... do bólu Mają to w genach i już. A w szczególności jeśli nawinie się w temat jakaś "była". Niecierpię tego! Na samą myśl czuję jak mi ciśnienie skacze
Ale najważniejsze jest, żeby w końcu się dogadać. A tak na pewno będzie, trzymam kciuki.
justysia90... wiem co czujesz! Ja czekam na @ już całą wieczność i też mnie to czasem doprowadza do szału. Jestem z Tobąbiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
Topola czy ty nie miałaś przypadkiem iśc do gin zakończyc ten cykl?
Justysia zrób test!
Dziewczyny po każdej burzy wychodzi słońce,i tego Wam życzę !
Ale kłamstwa nie znoszę i mam taki charakter jak Maria Antosia,że zawsze mówię to co myślę ,nawet szefowi i dwa razy chciał mnie już zwolnic hihihiMariaAntonina, Iwka lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Witam Was wszystkie ponownie po przerwie.
Jak widać przerwa dobrze mi zrobiła, bo mam II kreski na teście
Strasznie się cieszę.
Odebrałam dziś wyniki Beta HCG i mam 7241,0 i nie mogę rozszyfrować na który tydzień to wskazuje.
Dziś mam USG i ciekawa jestem co będzie.
Trzymajcie mocno kciuki.
Ja Wam wszystkim mocno kibicuję!MariaAntonina, Miriam, Iwka, Nusia, Matylda36, Andzia33, kaarolaa, aniczka, ;oniqa, bajka_ lubią tę wiadomość
-
TRZYMAM KCIUKI Ale super Gratulacje.
Już pozbierałam dupę i wróciłam...przepraszam ale ja faktycznie bez Was żyć nie mogę :*
Zapisałam się na jutro do gin i idę tam z by w końcu coś zrobił. Do h*ja pana ile można czekać czy 34 cykle to mało??
....a jak nie to się zapiszę na in vitro...później do piekła ale co tam raj na ziemi będę miałaMariaAntonina, kalitria, ash, Andzia33, kaarolaa, maximka84 lubią tę wiadomość
-
Iwka to ten twoj nie badał jeszcze swoich żołnierzy ???
No to pedem do kubeczka.. inaczej to faktycznie ..uj a nie robota...
Mój zrobił badanie i chyba dostał pawera bo w nastepnym cyklu II kreski.. cieszył sie jak dziecko , ze jego nasienie jest dobre...
Iwka jakby co to w piekle znajdziemy sie razem, bedziemy smazyły nasze mało co tłuste tyłki na patelni teflunowej,,,Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 13:16
Andzia33, kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
ash wrote:Witam Was wszystkie ponownie po przerwie.
Jak widać przerwa dobrze mi zrobiła, bo mam II kreski na teście
Strasznie się cieszę.
Odebrałam dziś wyniki Beta HCG i mam 7241,0 i nie mogę rozszyfrować na który tydzień to wskazuje.
Dziś mam USG i ciekawa jestem co będzie.
Trzymajcie mocno kciuki.
Ja Wam wszystkim mocno kibicuję!
ash GRATULACJE !!!!!
Chyba naprawdę zacznę wierzyć w to, że jak się wyluzuje od starań i uwolni głowę od ciągłego myślenia, to pojawiają się II kreski
Na tym forum jest coraz więcej dziewczyn, które zrobiły sobie przerwę i wróciły z dzidzią w brzuszku.
ash, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Ash.. wielkie gratulacje! Miło jest zawsze przeczytać dobre wieści.
Iwka.. no jesteś. I działasz. I bardzo dobrze
Andzia33.. miałam iść i właśnie się wybieram ale to nie takie proste się okazuje. Muszę wybrać swojego lekarza stałego i najpierw iść do niego (z tego co się dowiedziałam). On albo poradzi sam albo mnie wyśle do ginekologa wtedy. Mogłabym iść prosto do gin (co bym wolała), ale wygląda na to że wtedy jest duuużo drożej.Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
Ash gratuluję serdecznie
Iwka no witaj tęskniłam za twoimi emiotkami/gifami i innymi obrazkami Widzę że wracasz pełna energii i z opracowanym planem działania !
Trzymam KciukiAndzia33, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
MariaAntonina wrote:Iwka to ten twoj nie badał jeszcze swoich żołnierzy ???
No to pedem do kubeczka.. inaczej to faktycznie ..uj a nie robota...
Mój zrobił badanie i chyba dostał pawera bo w nastepnym cyklu II kreski.. cieszył sie jak dziecko , ze jego nasienie jest dobre...
Iwka jakby co to w piekle znajdziemy sie razem, bedziemy smazyły nasze mało co tłuste tyłki na patelni teflunowej,,,
Męża żołnierzyki ...idealne 1% tylko mało ruchliwych, ginowi to az szczena opadła że taki ideał.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Iwka zupełnie nie miałaś żadnych badań?
Idę dzisiaj do niego i poproszę o bobaska w zastrzyku
Bo jak nie będę go nachodzić w nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 08:44
kaarolaa, Andzia33, ;oniqa lubią tę wiadomość