X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wrześniowe przytulanki 🫂 w porę deszczową 🌧️, a w maju🪻prosto z grilla 🫕 na salę porodową 👶🏻
Odpowiedz

Wrześniowe przytulanki 🫂 w porę deszczową 🌧️, a w maju🪻prosto z grilla 🫕 na salę porodową 👶🏻

Oceń ten wątek:
  • grazka0022 Autorytet

Wysłany: 13 września 2024, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, witam w piąteczek 😅
    Ja wyspana bo wczoraj mnie już przycisnęło spanko o 17 😎
    Więc jestem gotowa na weekend :D

pp2018, Fasolowa_zupa, Elena20, Lauraa, DreamBee lubią tę wiadomość

Start starania: Marzec 2024

11 cs
    8 cykli naturalnych ❌
    2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌

👩25 lat
    👨26 lat
    🐶4 lata

✨Euthyrox 25 + Glucophage

29.12 - 🩸
    12.01 - 🥚
    26.01 - testowanie - ❄️

🔜
    Kolejny cykl -> Stymulacja Aromkiem 🍀

"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się"
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 13 września 2024, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pp2018 wrote:
    Dziękuję, ok. Objawów raczej brak, poza tym, że nie mam okresu 😂 Wczoraj późnym wieczorem przed pójściem spać przez chwilę pobolał mnie brzuch jak na @, ale to potrwało dosłownie chwilę. Samopoczucie też ok, choć nie wiem, co mam myśleć o tym braku objawów. Moja gin wyjeżdża teraz na 2 tygodnie, więc daruję sobie usg, chyba że coś mnie podkusi, żeby sprawdzić czy jest pęcherzyk 😂 dziś powinnam mieć też wyniki kariotypu molekularnego z poronienia z lipca. Wybieramy się dzisiaj na pierwszą wizytę do kliniki, mąż będzie badał nasienie też. Zobaczymy, co powiedzą na mój KIR.

@Lasia, nie wiem co brałaś, ale ja wczoraj zaaplikowałam pierwszą dawkę Cyclogestu (połowę globulki) i miałam uderzenia gorąca w nocy 😂

@Valie, chętnie. Witamina A też hamuje namnażanie się ebv. Dodam Cię do przyjaciółek.

@Missi, super, że humor dopisuje. W końcu to piątek:)
    Ja w ciąży z Mayą nie miałam absolutnie żadnych objawów do jakiegoś 6 tc :) potem najpierw zaczęły mnie piersi trochę boleć, a następnie zaczęły mi się problemy ze snem i dopiero później lekkie mdłości ale bez dramatu.

Oby ciąża Ci laskawą była ;)

Ps. Mamy przerwę na lunch więc jednak wpadłam sprawdzić co u was słychać z rana :p

pp2018 lubi tę wiadomość

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 córeczka z 2cs 💛
    2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 4cs - 20/11 ⏸️
    NIPT - Zdrowa DZIEWCZYNKA 🩷🥳
    11/02 - CRL 10.29 🩷 155g Szczęścia
    06/03 - następna wizyta 🤞

age.png

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2024, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2024, 22:31

• Monka95 Koleżanka

Wysłany: 13 września 2024, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Cóż za okropna pogoooda! Leje ciągle we Wrocławiu a jak u Was? 💦☔️ ?Tak ciężko było dziś wstać z łóżeczka ale do pracy trzeba iść, nie ma wyjścia :| Piątek 13-ego oby był szczęśliwy dla naszych testujących 💚🤞🏻! Trzymam kciuki i czekam na dobre wiadomości. Miłego dnia i udanego weekendu 💃🏼☺️☺️

pp2018, Elena20, DreamBee lubią tę wiadomość

💃🏼29l
    🕺🏼30l

*04.2024 - początek starań
    *08.2024 - pierwszy cykl z clo + ovi
    *11.09.2024 II 🥹 Hcg 33 mIU/ml😻
    *19.09.2024 - USG, pęcherzyk ciążowy w macicy 🥰
    *04. 10.2024 - kolejna wizyta 🤞🏻❤️
    preg.png
  • Saferka Autorytet

Wysłany: 13 września 2024, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Melduje, że zawitał do mnie małpiszon🐒. Tak więc czekam na kolejny cykl i trzymam za Was kciuki!🥰🤞🏻

Elena20 lubi tę wiadomość

Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
    👩🏽27 🧔🏽‍♂️30 🐶 3
    ❤️2021r.
    💊 kwas foliowy

✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia.
    AMH - 2,44 (12.2024)

2025r. 🤞🏻
  • Deyansu Autorytet

Wysłany: 13 września 2024, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brilka wrote:
    Trzymam kciuki 🤞🏻🍀
    Ja maluję 😁 A z mężem lubimy grać w planszówki.

Jakieś ulubione tytuły planszówek? :)

@Azjak - daj znać, jak się czujesz po🤞<3

@DreamBee - dobrze, że się udało 👍 Teraz jest już w dobrych rękach :) Odezwij się potem, czy coś się więcej dowiedzieliście :) No i owocnych starań 😉

@Daga - spóźnione wszystkiego najlepszego 🎂! No i cóż, będę trzymać kciuki, żeby w klinice Wam pomogli <3 My też w październiku będziemy mieć już komplet (chyba) podstawowych badań i czas na speców od niepłodności ;>

@Lauraa - przytulam 🫂

@Darrika - miłego detoksu, czasem po prostu trzeba <3 🌴☀️ Udanych wakacji!

@Ragazza - szacun 🙇‍♀️ gratulacje za schudnięcie, oby tak dalej - jeśli tego potrzebujesz :) I, tak jak pisałam Darrice, no czasem trzeba się wyłączyć z tego wszystkiego, jeb.... tematem i robić mniej. Bo czasem mniej to lepiej. Najchętniej też bym już pierdyknęła różnymi suplami, ale mam cykora, że czegoś będzie za mało :P

@Chochlik - wierzę w Was <3 Miłego 😜 i owocnego 🍑🌱 działania 😉

U mnie dziś już po raz trzeci z rzędu podwyższona temperatura w 6dpo. Jutro na bank spadnie ;D :> Nie mam pojęcia, o co chodzi 🤔 W sierpniu i lipcu to samo - 6dpo - pyk do góry na ponad 37 stopni, a potem powrót do tych 36,9... no a potem to już wiadomo 🙈

Szukam czegoś, co mogłabym dać Mężowi do picia na ten cukier i cholesterol (oprócz innych zmian w diecie). Czy któraś z Was piła sok z karczocha albo sok z pokrzywy? Bo chodzi też o to, żeby to były jak najmniejsze ilości płynów (które są fuj fuj, gorzkie, niedobre i w ogóle bleeee :P) . Sama piję herbatę z czystka i zieloną, ale te smaki na bank Go odstraszą. A tych soków to pije się tylko 20-25 ml (1x lub 2x na dobę). Mają dobre opinie na Allegro, ale szukam jeszcze potwierdzenia, czy to dobry trop :)

Miłego, spokojnego dnia! :D

Chochlik12, Mystic_Rose, Lauraa, DreamBee lubią tę wiadomość

👩🏻 38
    PCOS, IO, MTHFR - homozygota, PAI 1 & V R2- heterozygota; AMH 2,31 (11.2023) -> 1,23 (11.2024)
    posiewy, MUCHA - ok :)
    💊Letrox, Formetic i tona supli
    Lewy jajowód niedrożny, endomenda 1 st, stan zapalny endometrium -> antybiotyki 12.2024

👱🏻32
    morfo 3%, wysokie pH i lepkość ; ciężka oligospermia, bakterie & grzyby OK, glukoza na czczo❌ -> krzywa glu/ins OK; stres oksydacyjny ❌; MAR HBA i chromatyna OK
    💊 Clo i worek supli

Rodzinka 👩🏻👱🏻 & 🐱 - 🤵👰 10.2022
    Starania na luzie - 2023
    06.2024 - cb (po niedrożnej stronie)
    07.2024 - I stymulacja Clo + Ovitrelle nieudana+ złe samopoczucie
    8-12. 2024 -> pogłębiona diagnostyka obojga
    02.01.2025 ⏸️😳 beta 29,8, prog 32,4
    04.01.2025 beta 86,4 prog 32,9 -> 07.01 beta 485,6, ,prog 37,90 -> 09.01 beta 976,3 prog 34,00 -> 13.01. beta 3307,5 prog 37,10 -> 16.01. beta 7108,4 prog 39,00 :)
    17.01 CRL 0,28 cm i pikselowe ❤️
    31.01. CRL 1,6 cm ❤️
  • Siasi Autorytet

Wysłany: 13 września 2024, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 😊
    Nadrabiam zaległości, fajnie Was mieć ❤️
    U mnie za równe 7dni spodziewana 🩸
    Dziś 8dpo.
    Siedze w pracy do 22 i zastanawiam się czy coś już zatestowac w weekend 😅
    Z jednej strony nie chce się napalać, z drugiej tak ciężko czekać. Często kłuje mnie w jajnikach, ale to może bardziej w głowie a nie w jajnikach.
    Może lepiej mi się zrobi jak Wam to napisze, ktoś mnie wysłucha. Mężowi nie chce truć, przyjaciółkom czyli mamie i siostrom tym bardziej, bo one też na etapie starań, a mama ma swoje problemy.
    Życzę miłego dnia moje nowe „przyjaciółki” ❤️

Deyansu, Pacynka, Mystic_Rose, Elena20, Nava, Lauraa, DreamBee, Slava, KarolinaJ0702 lubią tę wiadomość

🧩 9cs o brakującego puzzelka
    🩸5.02
    ⏸️x0
    🙏🏻 wizyta 17.02
    ✅ szczęśliwa żona
    ✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
    ⚠️ "W życiu nigdy nie jest za późno na trzy rzeczy: miłość, naukę i spełnianie marzeń"
  • Daisy___ Autorytet

Wysłany: 13 września 2024, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, gratuluję tylu dwóch kreseczek <333 Podczytuję Was i bardzo się cieszę, że po owocnym sierpniu nastał owocny wrzesień ☺️

Przesyłam 🦠🦠🦠🦠, choć ja nadal czuję się surrealistycznie mimo 9+4 i czekam z niecierpliwością na usg w 11+4, a tydzień później prenatalne... byle do końca 1. trymestru...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2024, 12:05

Pacynka, Kasiekkk, Nieprzejrzysta, Deyansu, Mystic_Rose, pp2018, ellevv, Monka95, Elena20, Kłębuszek, brilka, Karla24, Belia, Klaudek11, Lauraa, Wojcinka, DreamBee, Siasi, Cavarathiel, conte, Darrika, Majlen lubią tę wiadomość

preg.png
    👧 07.2022
  • Saferka Autorytet

Wysłany: 13 września 2024, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na marginesie czy również macie bolesne miesiączki? W tym cyklu to jakieś szaleństwo. Wczoraj w nocy obudził mnie tak silny ból jajników, pochwy, szyjki macicy, który trwał około 30 minut a miesiączka dopiero przyszła teraz. Do tego dochodzi problem nawet przy zwykłym siusianiu, bo wszystko strasznie mnie ciągnie i kłuje 🙄

Elena20 lubi tę wiadomość

Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
    👩🏽27 🧔🏽‍♂️30 🐶 3
    ❤️2021r.
    💊 kwas foliowy

✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia.
    AMH - 2,44 (12.2024)

2025r. 🤞🏻
  • Nieprzejrzysta Autorytet

Wysłany: 13 września 2024, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saferka wrote:
    A tak na marginesie czy również macie bolesne miesiączki? W tym cyklu to jakieś szaleństwo. Wczoraj w nocy obudził mnie tak silny ból jajników, pochwy, szyjki macicy, który trwał około 30 minut a miesiączka dopiero przyszła teraz. Do tego dochodzi problem nawet przy zwykłym siusianiu, bo wszystko strasznie mnie ciągnie i kłuje 🙄

Tak! Odkąd zaczęliśmy się starać, każda moja miesiączka jest mega bolesna - czasem muszę wziąć 2 tabletki :/ Jak mam mieć okres to mnie całą telepie bo tak się stresuje tym bólem i obfitą miesiączką... Nie wiem skąd to się wzięło...
    Zastanawiałam się nad tym i myślałam, że może,, coś'' było, ale jednak nie pykło i w czasie miesiączki bardziej to czuje. 🙄

-07.02.25r.- 5 wizyta (nadal nie wiemy kogo tam gościmy💚) 18+4?
    -10.01.- 4 wizyta (14+4)
    -13.12- 3 wizyta (9+4) szalejące dzidzi 🍒
    -22.11- 2 wizyta (6+2) mamy serduszko ❤️
    -14.11.- 1 wizyta(5+3)pęcherzyk ciążowy
    -8 ms ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
    -7 ms (wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
    -Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy,Niedowaga, od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
    ASD II,arytmia od 2021r. anemia (Czerwiec 2024r.)
    👱‍♀️29🧑29
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2024, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, dobrego dnia :)

Ostatnio brakuje mi czasu na forum, ale dziś miałam testować więc daję krótkie info, ze niestety do mnie zawitała @. Pierwszy raz pomyślałam, że może nic nie dzieje się bez przyczyny. Może gdybym zaszła w ciążę byłoby to dla mnie i dziecka zbyt niebezpieczne ( wiek i rozejście blizny po cc). Jakoś dobrze dziś znoszę @.

Zerknęłam na pierwszą stronę i gratuluję nowych kreseczek, Dziewczyny trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :)

Przytulam za wszystkie biele, małpy.

Katsue spojrzałam na czarne serduszko przy Twoim nicku - bardzo mi przykro :(

Deyansu, Elena20 lubią tę wiadomość

• Belia Autorytet

Wysłany: 13 września 2024, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @pp2018 a w sumie jedziemy również w odwiedziny do rodziców męża. Mieszkają w pięknym miejscu ale pogoda niestety nie sprzyja spacerom.
    @Lauraa 🫂🫂 może jeszcze za wcześnie a jak nie to październik będzie nasz!
    Mam takie pytanie. Czy was też bolą jak okropnie piersi przed @? Ostatnio przy biochemie miałam takie odczucie wrażliwości. Ale teraz od wczoraj mam taki okropny ból przy naciskaniu że masakra. Żyłki na wierzchu i uczucie napiętej skóry.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2024, 13:02

👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
    9 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼acard 75 💊
    2024 ciąża biochemiczna x2 💔💔
    2025 jest nasz ✨
    🧬mutacja MTHFR hetero
  • brilka Autorytet

Wysłany: 13 września 2024, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monka95, we Wrocławiu już worki z piaskiem ułożone, ponton nadmuchany? 😂
    Deyansu, my mamy do grania we dwoje Wsiąść do pociągu, Terraformacje Marsa z dodatkiem, Pojedynek z dodatkiem, Cywilizację, Tajniaków i Rummikuba i uwielbiamy je wszystkie. Grę dobieramy do czasu którym dysponujemy, bo w cywilizację gramy zwykle kilka godzin 😅

Deyansu, pp2018 lubią tę wiadomość

Starania od 04/24
    12 cs ✨

02/25 2 cs stymulowany Clo + Ovitrelle
    03/25 badanie drożności jajowodów
    02/04/25 pierwsza wizyta w klinice
  • Monk@ Autorytet

Wysłany: 13 września 2024, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frutellka, gratulacje! 🤩 ściskam mocno kciuki!
    Za resztę kiełkujących też 😍

Monka95, mi tam pogoda pasuje, ale chyba jestem w mniejszości 🫣 mężowi już wczoraj mówiłam, że choć nie możemy wyjść na dwór, to czuję taki cudowny, jesienny klimat. Herbatka, światło zapalone wieczorem 😅 wiem, że ludzie się cieszą, jak jest dłużej jasno i że zaraz wychodząc do pracy i wracając z niej będzie ciemno, ale mnie takie zapalone światło wieczorem kojarzy się bardzo przytulnie, przypomina beztroskie dzieciństwo 🥰

Tyle gadania, wpadłam zostawić Wam jeszcze raz trochę wirusów, my już po prenatalnych i ryzyka niskie, więc bardzo proszę się częstować i zarażać 🥰
    🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠

Karla24, Deyansu, Belia, Fasolowa_zupa, Nieprzejrzysta, pp2018, Kłębuszek, Kasiekkk, brilka, Galaxis, Monka95, Klaudek11, Pacynka, DreamBee, 3erin, Slava, Cavarathiel, conte, Majlen lubią tę wiadomość

wdzięczność 🫶🏼

🔜 27.07 - wizyta ⏳

07.2024 ⏸️

02.2023 💙

preg.png
  • Karla24 Przyjaciółka

Wysłany: 13 września 2024, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy za wirusy ! Przydadzą się!
    Jestem w 5/6 dpo i wkręcam sobie objawy. Nie dają mi spokoju te wrażliwe piersi i te jajniki się odzywają sporadycznie. Mam takie przeczucie, że się udało a z drugiej wiem jak takie myślenie może zaboleć. Wiem że jak przyjedzie miesiączka to się ucieszę - z nowej szansy oczywiście 🙈 a jak zatestuje wcześniej i będzie biel to funduje sobie np 5 smutnych dni. Niewiedza też mi nie pasuje 😅

Tymczasem przytulam za wasze biele ! 🫂😢

DreamBee lubi tę wiadomość

🔸starania od 07.2024
  • Fasolowa_zupa Przyjaciółka

Wysłany: 13 września 2024, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siasi wrote:
    Cześć dziewczyny 😊
    Nadrabiam zaległości, fajnie Was mieć ❤️
    U mnie za równe 7dni spodziewana 🩸
    Dziś 8dpo.
    Siedze w pracy do 22 i zastanawiam się czy coś już zatestowac w weekend 😅
    Z jednej strony nie chce się napalać, z drugiej tak ciężko czekać. Często kłuje mnie w jajnikach, ale to może bardziej w głowie a nie w jajnikach.
    Może lepiej mi się zrobi jak Wam to napisze, ktoś mnie wysłucha. Mężowi nie chce truć, przyjaciółkom czyli mamie i siostrom tym bardziej, bo one też na etapie starań, a mama ma swoje problemy.
    Życzę miłego dnia moje nowe „przyjaciółki” ❤️
    Wspieram! U mnie podobna faza cyklu, 9dpo, oj korci.

Siasi lubi tę wiadomość

👱🏻‍♀️39👴🏻39
    starania od marca 24
    IV biochem
    VIII biochem
    XII biochem
    w 2025 zaczynamy starania z pomocą medyczną
    1cykl stymulowany + Dupek + Neoparin
    suple, ruch, zdrowa micha, Euthyrox 50
    amh 2,18
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2024, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monka95 wrote:
    Dzień dobry! Cóż za okropna pogoooda! Leje ciągle we Wrocławiu a jak u Was? 💦☔️ ?Tak ciężko było dziś wstać z łóżeczka ale do pracy trzeba iść, nie ma wyjścia :| Piątek 13-ego oby był szczęśliwy dla naszych testujących 💚🤞🏻! Trzymam kciuki i czekam na dobre wiadomości. Miłego dnia i udanego weekendu 💃🏼☺️☺️

Pozdrowienia z mokrego Wrocławia 😖
    Czekam na powrót okresu już tyle czasu, że już zaczyna się kolejna pora roku 😅😅

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2024, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karla24 wrote:
    Dziękujemy za wirusy ! Przydadzą się!
    Jestem w 5/6 dpo i wkręcam sobie objawy. Nie dają mi spokoju te wrażliwe piersi i te jajniki się odzywają sporadycznie. Mam takie przeczucie, że się udało a z drugiej wiem jak takie myślenie może zaboleć. Wiem że jak przyjedzie miesiączka to się ucieszę - z nowej szansy oczywiście 🙈 a jak zatestuje wcześniej i będzie biel to funduje sobie np 5 smutnych dni. Niewiedza też mi nie pasuje 😅

Tymczasem przytulam za wasze biele ! 🫂😢
    Hahaha, ach ta niewiedza 😅 Ja mam z kolei przeczucie, że u mnie nie wyszło, ale piekę właśnie z dziećmi ciasto ze śliwkami, żeby odgonić złe myśli :) 🍰

pp2018, DreamBee lubią tę wiadomość

• Deyansu Autorytet

Wysłany: 13 września 2024, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brilka wrote:
    Monka95, we Wrocławiu już worki z piaskiem ułożone, ponton nadmuchany? 😂
    Deyansu, my mamy do grania we dwoje Wsiąść do pociągu, Terraformacje Marsa z dodatkiem, Pojedynek z dodatkiem, Cywilizację, Tajniaków i Rummikuba i uwielbiamy je wszystkie. Grę dobieramy do czasu którym dysponujemy, bo w cywilizację gramy zwykle kilka godzin 😅

Nad Wsiąść do pociągu się właśnie zastanawialiśmy :P Tajniacy to coś trochę jak Tabu - że nie można użyć słów kluczowych, a i tak przekazać, jakie hasło się otrzymało? Rummikuba też uwielbiamy! Na nasze szczęście / nieszczęście mamy aż 6 osób do gry, więc musimy szukać gier z większą możliwą liczbą graczy.

Monopoly - nie kocham (je...ane więzienie), ale wersje z plot-twistami, jak używanie Mocy Jedi w wersji StarWars albo parkingu jako Dead-puli w odmianie Deadpoolowej jest spoko. Obecnie porwaliśmy się na słońce z motyką i robimy nasz własny wielki Eurobiznes z wieloma dodatkowymi zasadami, które pozwalają na przyjemniejszą, choć dłuższą grę.

UNO - karty, owszem, ale jakie :) karta zmiany kierunku rządzi :P no i dzięki niej mieliśmy jeden z pierwszych pomysłów na podkręcenie naszego Eurobizu :D Z karcianek lubię jeszcze naszą rodzinną kanastę (grywała Babcia z jej Kuzynką, nauczyły Mamę, Mama mojego Tatę, no i później mnie)

Pokolenia - wersja stara, z dodatkami, wydawnictwa Hobbity. Biały kruk, można je dostać już wyłącznie z drugiego obiegu, ale warto! Bardzo dużo móżdżenia, dość mocno wyeliminowany efekt losowości, który nas dręczył w Monopoly i bardzo wyrównane wyniki, jeśli gracze mają podobny poziom rozkminy.

Czekam na jesień i zimę, bo wtedy znowu rozłożymy stół i będzie odpowiednia atmosferka do gry :) Abstrahując od faktu, że cały czas mamy jedne nieotwarte jeszcze puzzle 5 tysięcy 😱😱 Nawet nie wiemy, na czym je ułożyć i jak potem oprawić :P

brilka, pp2018, Wojcinka lubią tę wiadomość

👩🏻 38
    PCOS, IO, MTHFR - homozygota, PAI 1 & V R2- heterozygota; AMH 2,31 (11.2023) -> 1,23 (11.2024)
    posiewy, MUCHA - ok :)
    💊Letrox, Formetic i tona supli
    Lewy jajowód niedrożny, endomenda 1 st, stan zapalny endometrium -> antybiotyki 12.2024

👱🏻32
    morfo 3%, wysokie pH i lepkość ; ciężka oligospermia, bakterie & grzyby OK, glukoza na czczo❌ -> krzywa glu/ins OK; stres oksydacyjny ❌; MAR HBA i chromatyna OK
    💊 Clo i worek supli

Rodzinka 👩🏻👱🏻 & 🐱 - 🤵👰 10.2022
    Starania na luzie - 2023
    06.2024 - cb (po niedrożnej stronie)
    07.2024 - I stymulacja Clo + Ovitrelle nieudana+ złe samopoczucie
    8-12. 2024 -> pogłębiona diagnostyka obojga
    02.01.2025 ⏸️😳 beta 29,8, prog 32,4
    04.01.2025 beta 86,4 prog 32,9 -> 07.01 beta 485,6, ,prog 37,90 -> 09.01 beta 976,3 prog 34,00 -> 13.01. beta 3307,5 prog 37,10 -> 16.01. beta 7108,4 prog 39,00 :)
    17.01 CRL 0,28 cm i pikselowe ❤️
    31.01. CRL 1,6 cm ❤️
  • Suzie Autorytet

Wysłany: 13 września 2024, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem z Wrocławia i wcale nie jest tak źle. Pada, ale tak normalnie.

brilka lubi tę wiadomość

👩29👨30
    👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
    ✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
    ❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle -stymulacja owulacji
    ❌ hiperinsulinizm
    ✅ podstawowe badania krwi i wyrównane niedobory
    ✅ jajowody drożne
    ✅ podstawowe badania nasienia
    ❌IO, jelito drażliwe, łysienie androgenowe u męża

🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
    ⏸️05/01 🥰
    05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
    07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
    22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
    10/02 9+4, CRL 2,76 cm 😍

📆 Kalendarz wizyt
    18/02 - endokrynolog
    24/02 - USG piersi
    26/02 - PAPP-A
    03/03 - prenatalne
    10/03 - ginekolog
    preg.png
‹‹ 99 100 101 102 103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ