Wrześniowe przytulanki 🫂 w porę deszczową 🌧️, a w maju🪻prosto z grilla 🫕 na salę porodową 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieprzejrzysta wrote:Cześć dziewczyny, nie odzywałam się bo przechodzę aktualnie stratę kropka. Dużo wydarzyło się w przeszłym tygodniu i jestem tym zmęczona. Niestety kropek nie dał rady💔 Beta nie rosła prawidłowo. Ciąża biochemiczna. Trzymajcie kciuki, abym to przeszła fizycznie dobrze.
Trzymam kciuki za resztę dziewczyn i z niektórymi widzę się w październikowym wątku.
Miłego dnia 🙂 -
@Nineq, @Gusia gratulacje! Pięknie zakończyliście miesiąc 💛💛
@Polalola trzymam kciuki żeby wyniki bety szybko przyszły! Progiem samym bym się na razie nie przejmowała. A cycki w ciąży raz bolą raz nie serio
Daj tutaj koniecznie znać jak będziesz miała wyniki 🤞
@Elena dzięki raz jeszcze za ten miesiąc! Byłaś super prowadząca 🫶Siasi lubi tę wiadomość
-
Jeśli będziesz czuć się pewniej i bezpieczniej, to idz widziałam, że przy takich wartościach progesteronu dziewczyny dostawały duphaston.starania od 11.2023 o pierwsze dziecko
♀️ '86
✅️ AMH 2,62, sHSG, MUCH
❌ hiperinsulinemia, ferrytyna, lekka dominacja estrogenowa
♂️ '74
✅️ zlecone badania ok -
U mnie beta dziś 13. Jestem w szoku, że wczoraj test ją wyłapał 🫣 dziś wg jednej aplikacji 10dpo wg drugiej 11dpo. A ja już w sumie sama nie wiem której wierzyć, bo jak Wam pisałam, to był mega dziwny cykl. Nie mam jeszcze wyników proga
Płotka, Kc1234 lubią tę wiadomość
-
Lilinka wrote:Niestety zaden lekarz mi tego nie zlecił, tylko od razu stymulacja i 3 razy nieudane odstawiłam leki, bo miałam tego dosyć, dzisiaj bez leków w 8dpo estradiol wyszedl 61 a prog 10,2 😭 nie bralam supli, bo drugi tydzien biore antybiotyki i nie chcialam sobie zaszkodzic samą chemią... ale jak tylko odstawie antybiotyk wrócę do supli... mam dosyc, 3 lata i nigdy II kresek, jestem tak rozwalona psychicznie, że nie wiem co robić... myślę też o zmianie lekarza, tym razem muszę szukac dalej i myśle o dr Barczentewiczu z Lublina, ale boje się, ze znow na dzien dobry bedą chcieli mnie stymulować lekami typu lametta
Czy ktorejs z Was udało sie miec ladny estradiol i prog tylko za pomocą supli (witamin) i zdrowej diety? Jesli tak to jaką dietę polecacie?
Hej, wiem, że wątek już się zakończył, ale nie mam jak do Ciebie inaczej dotrzeć 🙂
Odpisałam Ci w Twoim wątku o bolesnym współżyciu, bo u mnie też ten problem jest i po mojej laparoskopii od razu pomyślałam o Tobie, pamiętałam Twoją stopkę. Czy udało Ci się już mieć tę laparoskopię? Czy masz wyniki? Mam nadzieję że nie są takie jak u mnie ❤️🤞🏻
Zaprosiłam Cię do przyjaciółek, będzie mi miło, jeśli przyjmiesz zaproszenie 🤗 wtedy możemy bardziej pogadać na priv, jeśli masz ochotę 🙂👩🏻 38
PCOS, IO, hiper: androgeny & prolaktyna po MTC
dawniej nadwaga i problemy z tarczycą
MTHFR - homozygota, PAI 1 & V R2- heterozygota
AMH 2,31 (11.2023) -> 1,23 (11.2024)
posiewy, MUCHA - ok
Lewy jajowód niedrożny, endomenda 1 st, stan zapalny endometrium -> antybiotyki
👱🏻32
nasienie morfo 3%, wysokie pH i lepkość
ciężka oligospermia, bakterie & grzyby OK
IO, stan przedcukrzycowy (?) -> OGGT (11.2024)
stres oksydacyjny Wysoki; MAR HBA chromatyna OK
Rodzinka 👩🏻👱🏻 & 🐱
🤵👰 10.2022
Starania na luzie - 2023
Początek czerwca 2024 - cb (po niedrożnej stronie)
Lipiec 2024 - I stymulacja Clo + Ovitrelle nieudana+ złe samopoczucie
Sierpień-Wrzesień /Grudzień 2024 -> pogłębiona diagnostyka obojga -
Hej dziewczyny. Ja testowałam 10dpo i miałam cienka kreskę. W tej chwili jestem w 33 dniu cyklu. Moje cykle trwają zazwyczaj 28 dni. Później testowałam w dniu spodziewanej @, niby coś wyszło ale jakoś mnie to nie przekonuje. Dodam że dzisiaj to nawet obrócić się nie mogłam tak mnie piersi bolą i żyłki wychodzą. Ale mam jakiś lęk przed kolejnym testowaniem.
-