Wrześniowe przytulanki 🫂 w porę deszczową 🌧️, a w maju🪻prosto z grilla 🫕 na salę porodową 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Coś się popsuło w tym wrześniu tyle było zielonego a od 21.09 już nic...
Darrika, Deyansu lubią tę wiadomość
-
Vilka wrote:Coś się popsuło w tym wrześniu tyle było zielonego a od 21.09 już nic...
Darrika lubi tę wiadomość
31👩 33🧔
Fertistim, wit. D, wit. B12, wit. C, folian, magnez, ubichinol, mleczko pszczele, żelazo, selen, cynk
◽ badanie nasienia ✅
◽ AMH 1,08 (09.24), 0,56 (11.24)
◽ Podejrzenie LUF, brak owulacji
◽ Wczesne wygasanie jajników
Starania na luźno od 01.2023
Świadome starania od 06.2024
📅 12.11.2024 Kwalifikacja do programu - Bocian Szczecin -
U mnie biało.
Lekarz mi kazała brać do 25dc duphaston i dopiero zrobić test, czyli 18dpo.
Dziś mam 21dc i 14dpo, siknęłam wcześniej, no ale nic, nie łudzę się, że coś za 3 dni może być widać 😬
Więc biorę jeszcze te 3 dni dupka, odstawiam i czekam na @ i stymulacja. Na testowanie zapisze się jak już dostanę okres i pojadę na monitoring 🙂Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
- 2 stymulacja - w toku ⏳️
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Cześć dziewczyny, mocne kciuki dzisiaj za wszystkie testujące,niech nam się jeszcze tu coś na finiszu zazieleni 🤞🤞🍀
pp2018, hakorośl lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex, mleczko pszczele
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬11.2024 TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️
Badanie nasienia✅️
🗓 08.24 usg piersi✅️cytologia płynna✅️
Nadwaga - dieta i ćwiczenia (do tej pory -6 kg)
🔜26.11 Wit D3
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
Cześć dziewczyny, nie odzywałam się bo przechodzę aktualnie stratę kropka. Dużo wydarzyło się w przeszłym tygodniu i jestem tym zmęczona. Niestety kropek nie dał rady💔 Beta nie rosła prawidłowo. Ciąża biochemiczna. Trzymajcie kciuki, abym to przeszła fizycznie dobrze.
Trzymam kciuki za resztę dziewczyn i z niektórymi widzę się w październikowym wątku.
Miłego dnia 🙂-14.11.- 1 wizyta (5+3)pęcherzyk ciążowy
-8 miesiąc starań ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
-7 miesiąc starań(wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
-Mthfr - Brak mutacji
-Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy.
-Niedowaga ⚖️
-Od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
ASD II,
- Arytmia od 2021r.
-Anemia (Czerwiec 2024r.)
👱♀️29🧑29 -
Nieprzejrzysta wrote:Cześć dziewczyny, nie odzywałam się bo przechodzę aktualnie stratę kropka. Dużo wydarzyło się w przeszłym tygodniu i jestem tym zmęczona. Niestety kropek nie dał rady💔 Beta nie rosła prawidłowo. Ciąża biochemiczna. Trzymajcie kciuki, abym to przeszła fizycznie dobrze.
Trzymam kciuki za resztę dziewczyn i z niektórymi widzę się w październikowym wątku.
Miłego dnia 🙂
Daj sobie czas, trzymam za ciebie kciuki! -
Nieprzejrzysta wrote:Cześć dziewczyny, nie odzywałam się bo przechodzę aktualnie stratę kropka. Dużo wydarzyło się w przeszłym tygodniu i jestem tym zmęczona. Niestety kropek nie dał rady💔 Beta nie rosła prawidłowo. Ciąża biochemiczna. Trzymajcie kciuki, abym to przeszła fizycznie dobrze.
Miłego dnia 🙂👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
7 cs o pierwsze 👶🏼
08.2024 (4cs) ciąża biochemiczna 💔
10.2024 (6cs) ciąża biochemiczna 💔
11.2024 przerwa na reagenerację 😴 -
Miłego dnia 🙂
Tulam, bardzo mi przykro🫂🫂🫂 trzymaj się i wątek październikowy stoi otworem, czekamy na Ciebie jak bedziesz gotowa, daj sobie tyle czasu ile potrzebuejsz ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września, 08:00
Belia, Deyansu lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex, mleczko pszczele
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬11.2024 TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️
Badanie nasienia✅️
🗓 08.24 usg piersi✅️cytologia płynna✅️
Nadwaga - dieta i ćwiczenia (do tej pory -6 kg)
🔜26.11 Wit D3
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
Miłego dnia 🙂31👩 33🧔
Fertistim, wit. D, wit. B12, wit. C, folian, magnez, ubichinol, mleczko pszczele, żelazo, selen, cynk
◽ badanie nasienia ✅
◽ AMH 1,08 (09.24), 0,56 (11.24)
◽ Podejrzenie LUF, brak owulacji
◽ Wczesne wygasanie jajników
Starania na luźno od 01.2023
Świadome starania od 06.2024
📅 12.11.2024 Kwalifikacja do programu - Bocian Szczecin -
Dzień dobry i jednocześnie do widzenia. Miło było we wrześniu, dzięki dziewczyny!
Majlen przykro za biel.
Nieprzejrzysta, bardzo, bardzo mi przykro.👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą (pęcherzyk 23mm w lewym jajniki, bliski pęknięcia)
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
listopad - badania krwi -
Miłego dnia 🙂Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
- 2 stymulacja - w toku ⏳️
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
A tak w ogóle wpadłam napisać o tym, że dziś 10dpo owulacji coś mnie tknęło i sama zrobiłam test, choć miałam w tym miesiącu nie robić, no i są dwie kreski 🥹 jeszcze nie wybuchlam euforią, bo radość miesza się z lekiem, ale będę wdzięczna za kciuki i dobre myśli, żeby było dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września, 10:47
Pacynka, eta176, Darrika, pp2018, Kłębuszek, Nava, Galaxis, Cavarathiel, 3erin, Namisa, ConteBis, Lauraa, Deyansu, Mervee, ellevv, Wojcinka, Siasi lubią tę wiadomość
-
Pacynka, Płotka, eta176, grazka0022, Darrika, Kłębuszek, Galaxis, Cavarathiel, awokado 🥑, 3erin, Namisa, Fasolowa_zupa, Sarka94, ConteBis, brilka, Lauraa, Ilka96, Deyansu, Mervee, ellevv, Wojcinka, Siasi lubią tę wiadomość