X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wrześniowe starania 2021
Odpowiedz

Wrześniowe starania 2021

Oceń ten wątek:
  • Starania2021❤️ Autorytet

Wysłany: 28 października 2021, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dzisiaj piękna pogoda aż chce się wyjść ! Niestety nie mam miesiączki, czekam.... W sobotę najpóźniej muszę zrobić test. Żeby wiedzieć na czym stoję. Jak coś to mam na imię Asia, bo tak dziwnie jak czytam starania 😂

Dominika96, Mari92 lubią tę wiadomość

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 28 października 2021, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia od razu lepiej niż nickiem 😆 A robiłaś test czy wolisz poczekać na betę?

Wysłany: 28 października 2021, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie robiłam testu bo nie wierzę w to żeby coś się udało. Więc czekam, ale w sobotę muszę już zrobić i dać znać ginekolog że miesiączki nie ma... Bo nie mogę zrobić laparoskopi. A na becie nigdy nie byłam :)

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 28 października 2021, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile się już miesiączka spóźnia?

• olcik Autorytet

Wysłany: 28 października 2021, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tak bulgocze w brzuszku od teoretycznej owu, piszę teoretycznej bo to tylko na podstawie moich mongolskich teorii i wyliczeń :D i coś tam na zmianę jajniki świrują, ale na spokojnie czekam na wyniki i dopiero uderzę do gina na kontrole i podejrzeć jajniki. Pogoda jest piękna to prawda, poważnie rozmyślam nad wyjazdem na Mazury chociaż wstępnie zakończyliśmy sezon w 1 październikowy weekend :P

Wysłany: 28 października 2021, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężko powiedzieć czy mi się spóźnia czy nie. Bo miałam cykle po 40 dni. Ale sugerując się ostatnim czyli na duphastonie - 26 dni i myślałam że w tym miesiącu będzie podobnie. A ostatnia tabletke duphastonu wzięłam w poniedziałek.

Olcik, a który to twój dzień cyklu?

• olcik Autorytet

Wysłany: 28 października 2021, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    17 dopiero 😂

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 28 października 2021, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia ja bym siknela mimo wszystko 🙂

• olcik Autorytet

Wysłany: 28 października 2021, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia testuj! Ja grzecznie poczekam do terminu @, zobaczymy czy los ze mnie nie zadrwi 🙄

• olcik Autorytet

Wysłany: 29 października 2021, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny żarty żartami ale u mnie od wczoraj, rozciągliwy śluz zabarwiony na różowo. O zgrozo, totalnie nie wiem co się dzieje. Ostatnie seksy we wtorek, żadnych bóli nie odczuwam i nigdy nie miałam plamienia okoloowulacyjnego… Czy aż tak coś się popsuło u mnie po histero? :(

Wysłany: 29 października 2021, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno nic się nie popsuło! Może taki cykl, może to dobry znak ? :)

olcik, Mari92 lubią tę wiadomość

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 29 października 2021, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcik obyś sypnęła nam cudownymi wieściami za kilka dni 😁 Asia i testowałaś? ☺️

Wysłany: 29 października 2021, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, nie testowałam...

Wysłany: 29 października 2021, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boje się że zobaczę tą jedną kreskę i będę zamalana. A same wiecie jaki miałam wynik progesteronu. Może była owulacja, może nie...

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 29 października 2021, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem Cię, sama pół dnia płaczę w poduszkę po każdym testowaniu. Wczoraj bylam na wizycie pęcherzyk rośnie chociaż słabo, kolejna wizyta w środę jak coś to da jakieś leki. Temperatura poszła ku górze. Mam mętlik. 😏

Wysłany: 29 października 2021, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pęcherzyk rośnie, temperatura rośnie. Dominika, jest nadzieja ❤️

Mari92, Dominika96, olcik lubią tę wiadomość

• olcik Autorytet

Wysłany: 29 października 2021, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie sytuacja opanowana, przynajmniej tak mi się wydaje. Powiem wam, że dzisiaj zadzwonila do mnie Pani z UCZNiK z pretensją, że nie wypełniłam ankiety z programu prokreacyjnego i muszę to zrobić bo już się skończył a oni są z tego rozliczani... Jestem troszkę zdziwiona, bo przy 1 wizycie nikt nas nie poinformował o czasie trwania mimo że nie miałam zamiaru tam się docelowo leczyć, ale nawet nie mam co iść na kontrolę do tego doktora co mnie skierował na histero. Odbyliśmy raptem 2 wizyty razem z mężem a tu klops, koniec. Niefajnie traktują pacjentów.

• Julka2210 Ekspertka

Wysłany: 29 października 2021, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jakie są najlepsze witaminy dla ciężarnych? Chcem się rozeznać w temacie. Tutaj na Islandii słaby wybór jeśli chodzi o takie rzeczy. Z góry dziękuję za informację

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 29 października 2021, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/7fc0d04eb088.gif.html czy to jest PIK czy jeszcze troszkę brakuje? 😒

Wysłany: 29 października 2021, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W mojej ocenie możesz spróbować zrobić test jeszcze wieczorem albo jutro rano. Wydaje mi się że troszkę brakuje, ale nie wiele !

‹‹ 43 44 45 46 47 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ