Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, dzisiaj piękna pogoda aż chce się wyjść ! Niestety nie mam miesiączki, czekam.... W sobotę najpóźniej muszę zrobić test. Żeby wiedzieć na czym stoję. Jak coś to mam na imię Asia, bo tak dziwnie jak czytam starania 😂
Dominika96, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Asia od razu lepiej niż nickiem 😆 A robiłaś test czy wolisz poczekać na betę?👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Ile się już miesiączka spóźnia?👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Mi tak bulgocze w brzuszku od teoretycznej owu, piszę teoretycznej bo to tylko na podstawie moich mongolskich teorii i wyliczeń i coś tam na zmianę jajniki świrują, ale na spokojnie czekam na wyniki i dopiero uderzę do gina na kontrole i podejrzeć jajniki. Pogoda jest piękna to prawda, poważnie rozmyślam nad wyjazdem na Mazury chociaż wstępnie zakończyliśmy sezon w 1 październikowy weekend
-
Ciężko powiedzieć czy mi się spóźnia czy nie. Bo miałam cykle po 40 dni. Ale sugerując się ostatnim czyli na duphastonie - 26 dni i myślałam że w tym miesiącu będzie podobnie. A ostatnia tabletke duphastonu wzięłam w poniedziałek.
Olcik, a który to twój dzień cyklu? -
Asia ja bym siknela mimo wszystko 🙂👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Dziewczyny żarty żartami ale u mnie od wczoraj, rozciągliwy śluz zabarwiony na różowo. O zgrozo, totalnie nie wiem co się dzieje. Ostatnie seksy we wtorek, żadnych bóli nie odczuwam i nigdy nie miałam plamienia okoloowulacyjnego… Czy aż tak coś się popsuło u mnie po histero?
-
Olcik obyś sypnęła nam cudownymi wieściami za kilka dni 😁 Asia i testowałaś? ☺️👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Rozumiem Cię, sama pół dnia płaczę w poduszkę po każdym testowaniu. Wczoraj bylam na wizycie pęcherzyk rośnie chociaż słabo, kolejna wizyta w środę jak coś to da jakieś leki. Temperatura poszła ku górze. Mam mętlik. 😏👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
U mnie sytuacja opanowana, przynajmniej tak mi się wydaje. Powiem wam, że dzisiaj zadzwonila do mnie Pani z UCZNiK z pretensją, że nie wypełniłam ankiety z programu prokreacyjnego i muszę to zrobić bo już się skończył a oni są z tego rozliczani... Jestem troszkę zdziwiona, bo przy 1 wizycie nikt nas nie poinformował o czasie trwania mimo że nie miałam zamiaru tam się docelowo leczyć, ale nawet nie mam co iść na kontrolę do tego doktora co mnie skierował na histero. Odbyliśmy raptem 2 wizyty razem z mężem a tu klops, koniec. Niefajnie traktują pacjentów.
-
https://naforum.zapodaj.net/7fc0d04eb088.gif.html czy to jest PIK czy jeszcze troszkę brakuje? 😒👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————