Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Póki nie ma miesiączki, nadal jest szansa 😘 póki co przytulam 🤗
Mari92 lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Niby owulację miałam dwa tygodnie temu. Więc dzisiaj jest 13 dzień po. Musiałam zrobić test żeby wiedzieć czy mogę odstawić duphaston. Nawet nie było cienia 😓
Piękny pecherzyk, piękne endometrium, piękna owulacja i piękny wynik progesteronu.
Boje się że ta niedrożne jajowody to jednak prawda 😭 -
Nie stresuj się, sama po sobie wiem że robienie testów wcześniej niż przewidywana miesiączka to totalny bezsens. Wiadomo że każda z nas jest inna i bywały na forum jakieś przypadki pozytywnych testów 6dpo i dopiero 16dpo i zawsze zastanawiam się jak to możliwe.
-
Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. Jak brałam tabletki anty to miałam Normana twarz. Odstawiłam tabletki anty w grudniu, a od marca, od kiedy zaczęłam miewać nieregularne miesiączki strasznie wysypało mi twarz. Tak jest do dzisiaj. Niby mam dwie maści od dermatog, smaruje niby o jest trochę lepiej to nie jest taki efekt, który bym chciała. Znacie kogoś z takim problemem ? Bo zastanawiam się czy to nie idzie w parze.
-
U mnie czasami krosty były przed miesiączka a w tym stymulowanym cyklu mam je w okolicy owulacji 😒 nie wiem czy ma to coś do rzeczy 😒👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Asiu a badałaś sobie tarczycę? Ja kiedyś miewałam takie pojedyncze wypryski na twarzy w okolicach miesiączki ale nigdy nie traktowałam tego jako znak rozpoznawczy. Tarczycę mam zdrową. Od kwietnia zaczęłam regularną pielęgnacje twarzy z kosmetykami Niny Wiśniewskiej Ph doctor. Są cudowne! Mam bardzo wrażliwą i jednocześnie przetłuszczającą się skórę. Większość kremów mnie uczula, poza tym kilka lat temu stwierdzono u mnie pokrzywkę więc niejednokrotnie wyglądałam jak dupa pawiana
Używam kwas mlekowy peeling 2-3 razy w tyg, emulsję do mycia rano i wieczorem, serum z wit C i krem lipidowy. Zamówiłam sobie jeszcze serum z glutationem na powieki. Na prawdę polecam, wklejam link
https://phdoctorlab.pl/sklep/ I dodam że ja zawsze byłam anty takim działaniom, używałam tylko kremu a czasami nawet nie bo generalnie to się nie maluję 30 prawie na karku i zmieniłam zdanie -
Starania2021❤️ wrote:Właśnie wróciłam z pracy a ze mną niespodzianka @ nowy cykl zaczynamy 💕👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
A ja już pamietam o luteinie! Byliśmy dzisiaj z mężem na masażu balijskim i wykupiliśmy pakiet na następne 3 sesje. Niesamowity relaks, wcześniej chodziliśmy na tajskie z elementami jogi ale ten był super. Później kolacja ze znajomymi i niedawno wróciliśmy. Asiu, czyli plamienie poprzedziło okres… Czy to normalne u Ciebie? Czy pierwszy raz? Działasz coś z wizyta w szpitalu czy całkowicie to odpuściłas?
Mari92 lubi tę wiadomość
-
Starania przytulam 🙂
Starania2021❤️ lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Zdążymy do tego czasu być bombkami? 🙈
olcik, Mari92 lubią tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅