X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wrześniowe starania 2021
Odpowiedz

Wrześniowe starania 2021

Oceń ten wątek:
  • Starania2021❤️ Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2021, 05:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, biało aż oczy bolą 😥😥 piękna owulacja, która nic nie dała. Nie mam siły, dziś chce mi się tylko płakać 😭

• olcik Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2021, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu, czy to nie za wczesnie na test? U mnie 2 kreski pojawiały się najwcześniej 14dpo.

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2021, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Póki nie ma miesiączki, nadal jest szansa 😘 póki co przytulam 🤗

Mari92 lubi tę wiadomość

Wysłany: 27 listopada 2021, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby owulację miałam dwa tygodnie temu. Więc dzisiaj jest 13 dzień po. Musiałam zrobić test żeby wiedzieć czy mogę odstawić duphaston. Nawet nie było cienia 😓
    Piękny pecherzyk, piękne endometrium, piękna owulacja i piękny wynik progesteronu.
    Boje się że ta niedrożne jajowody to jednak prawda 😭

• olcik Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2021, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie stresuj się, sama po sobie wiem że robienie testów wcześniej niż przewidywana miesiączka to totalny bezsens. Wiadomo że każda z nas jest inna i bywały na forum jakieś przypadki pozytywnych testów 6dpo i dopiero 16dpo i zawsze zastanawiam się jak to możliwe.

Wysłany: 27 listopada 2021, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak na prawdę jutro już mogłabym dostać miesiączke. Trochę smutno bo przez to małe plamienie już lekko się nastawiłam ale też to może być plamienie przed miesiączką. Trudno, w grudzień walczymy dalej ✊

Wysłany: 27 listopada 2021, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. Jak brałam tabletki anty to miałam Normana twarz. Odstawiłam tabletki anty w grudniu, a od marca, od kiedy zaczęłam miewać nieregularne miesiączki strasznie wysypało mi twarz. Tak jest do dzisiaj. Niby mam dwie maści od dermatog, smaruje niby o jest trochę lepiej to nie jest taki efekt, który bym chciała. Znacie kogoś z takim problemem ? Bo zastanawiam się czy to nie idzie w parze.

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2021, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie czasami krosty były przed miesiączka a w tym stymulowanym cyklu mam je w okolicy owulacji 😒 nie wiem czy ma to coś do rzeczy 😒

Wysłany: 27 listopada 2021, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz jak pojawiają się w okolicach owu albo miesiączki to niby normalne bo hormony szaleja. Ja mam cały miesiąc i najwięcej na polikach.

• olcik Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2021, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu a badałaś sobie tarczycę? Ja kiedyś miewałam takie pojedyncze wypryski na twarzy w okolicach miesiączki ale nigdy nie traktowałam tego jako znak rozpoznawczy. Tarczycę mam zdrową. Od kwietnia zaczęłam regularną pielęgnacje twarzy z kosmetykami Niny Wiśniewskiej Ph doctor. Są cudowne! Mam bardzo wrażliwą i jednocześnie przetłuszczającą się skórę. Większość kremów mnie uczula, poza tym kilka lat temu stwierdzono u mnie pokrzywkę więc niejednokrotnie wyglądałam jak dupa pawiana :D
    Używam kwas mlekowy peeling 2-3 razy w tyg, emulsję do mycia rano i wieczorem, serum z wit C i krem lipidowy. Zamówiłam sobie jeszcze serum z glutationem na powieki. Na prawdę polecam, wklejam link :)
    https://phdoctorlab.pl/sklep/ I dodam że ja zawsze byłam anty takim działaniom, używałam tylko kremu a czasami nawet nie bo generalnie to się nie maluję :P 30 prawie na karku i zmieniłam zdanie :D

Wysłany: 27 listopada 2021, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za polecenie. Na pewno spróbuję ❤️ tak, badam tarczycę regularnie. Nawet w tym tygodniu byłam. 1,1 tarczyca :)

olcik, Mari92 lubią tę wiadomość

Wysłany: 27 listopada 2021, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam z pracy a ze mną niespodzianka @ nowy cykl zaczynamy 💕

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2021, 15:35

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2021, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starania2021❤️ wrote:
    Właśnie wróciłam z pracy a ze mną niespodzianka @ nowy cykl zaczynamy 💕
    Nowy i trzymam ✊ żeby to był ten szczęśliwy ☺️

• olcik Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2021, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już pamietam o luteinie! Byliśmy dzisiaj z mężem na masażu balijskim i wykupiliśmy pakiet na następne 3 sesje. Niesamowity relaks, wcześniej chodziliśmy na tajskie z elementami jogi ale ten był super. Później kolacja ze znajomymi i niedawno wróciliśmy. Asiu, czyli plamienie poprzedziło okres… Czy to normalne u Ciebie? Czy pierwszy raz? Działasz coś z wizyta w szpitalu czy całkowicie to odpuściłas?

Mari92 lubi tę wiadomość

Wysłany: 28 listopada 2021, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy raz miałam takie plamienie przed miesiączką. Ale od 3 cykli po owulacji biorę duphaston na regulację cykli więc to pewnie od tego. Narazie nic nie mogę zrobić bo w szpitalu jest zakaz zabiegów..

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2021, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starania przytulam 🙂

Starania2021❤️ lubi tę wiadomość

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓

Wysłany: 29 listopada 2021, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, miłego tygodnia kochane ❤️ już zaraz grudzień, święta, magiczny czas 🌟🎄🎁

olcik, Dominika96, Mari92 lubią tę wiadomość

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2021, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdążymy do tego czasu być bombkami? 🙈

olcik, Mari92 lubią tę wiadomość

Wysłany: 29 listopada 2021, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy co los nam przyniesie 😃 trzeba dzisiaj sobie powróżyć 💗🙂

Mari92 lubi tę wiadomość

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2021, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak się wróży? W życiu tego nie robiłam 🙈

‹‹ 54 55 56 57 58 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ