X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wrześniowe starania 2021
Odpowiedz

Wrześniowe starania 2021

Oceń ten wątek:
  • Starania2021❤️ Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2021, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś umieram. Od rana boli mnie strasznie brzuch w okolicach pępka, a teraz właśnie zwymiotował obiad. Kolacji nie jadłam bo mnie odrzuca. Chyba się czymś zatrułam 😭

• olcik Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2021, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu, mam nadzieje nocka minęła i juz Ci przeszło😘
    Czy stosowalyscie kiedyś luteinę dopochwowo?
    Przez 4dni od pierwszego zastosowania nie bylo nawet po niej śladu, a od wtorku po południu jakby mi wszystko wyciekalo albo mam jakieś nawały śluzu. Ciagle mam mokro 🤨 Przepraszam, za takie dobitne słowa ale wy na pewno mnie zrozumiecie 🤫

Wysłany: 2 grudnia 2021, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak narazie jest już dobrze. Mam nadzieję że już nic nie wystąpi bo miesiączka się skończyła i można działać 😈 ja niestety nie podpowiem bo nie stosowałam luteiny.

Mari92 lubi tę wiadomość

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2021, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też nigdy nie miałam Luteiny 😔
    Asia teraz macie zbliżeniowy czas 🙈

👱‍♀️Dominika, 28
    🙋‍♂️ Sebastian, 32
    👱‍♀️Io ❌
    Morfologia ✅
    Panel tarczycowy ✅
    Witamina D3 ✅
    Witamina B12✅
    Ferrytyna ✅
    Testosteron ✅
    Homocysteina ✅
    🙋‍♂️ Morfologia ✅
    Badanie nasienia ✅
    ————————————
    06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
    10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2021, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika96 wrote:
    Może już płeć poznamy Dzieciątka ♥️
    Zobaczymy 😉

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2021, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też luteiny nie stosowałam 😊

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2021, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Hej kobietki u nas wszystko dobrze 🙂, dzidzia rośnie. Jeszcze nie wiem jaka płeć. Przesyłam Wam trochę wirusków ciążowych. Spokojnej nocki 🥰

6e9368314bfe.jpg

f2bb9f88b488.jpg

8a30a6baad70.jpg

Dominika96, Starania2021❤️ lubią tę wiadomość

Marek💙
    Marta 💓
  • olcik Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari to świetne wiadomości, na pewno z wizyty na wizytę jesteś spokojniejsza🥰 Oglądam te zdj z usg i nic nigdy z nich nie kumam😂 Człowiek dopiero zrozumie chyba jak swoje zobaczy

Mari92 lubi tę wiadomość

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcik na ostatnim zdjęciu widać całe dziecko z rączkami przy buzi i nóżkami w górze 😊.
    Ogólnie na USG widać dziecko z różnej strony 😊

olcik lubi tę wiadomość

Marek💙
    Marta 💓
  • Dominika96 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękny Bobasek ☺️ miałaś już prenatalne?

Mari92 lubi tę wiadomość

👱‍♀️Dominika, 28
    🙋‍♂️ Sebastian, 32
    👱‍♀️Io ❌
    Morfologia ✅
    Panel tarczycowy ✅
    Witamina D3 ✅
    Witamina B12✅
    Ferrytyna ✅
    Testosteron ✅
    Homocysteina ✅
    🙋‍♂️ Morfologia ✅
    Badanie nasienia ✅
    ————————————
    06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
    10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika tak miałam , w tamtym tygodniu. Wszystko wyszło dobrze 🙂. Następne prenatalne mam 20 stycznia ☺️

Dominika96 lubi tę wiadomość

Marek💙
    Marta 💓
  • olcik Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2021, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry weekend :) Ja co prawda w pracy jak co sobotę, ale jeszcze chwila jeszcze moment.. Dziewczyny we wtorek lub środę powinnam zatestować, żeby ewentualnie włączyć heparynę. W środę planowo miesiączka. Próbować w poniedziałek czy za wcześnie?

• zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2021, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobitki ja zatestowalam i nic nie widzę 😔
    Ale w nocy dostałam skurczy i boli jak na okres i bardzo mi nie dobrze było.
    Dziś mi przeszło jedynie odczuwam pachwiny bolą i jajnik.
    Zatestuje wieczorkiem i jutro w 12dpo.
    Wtorek mam dostać @
    Czekamy🙂
    A jak u was?
    Olcik testuj i daj znać. Pozdrawiam was

Wysłany: 4 grudnia 2021, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcik, a w poniedziałek, który to będzie dzień po owulacji?
    Stefania, może poczekaj jak rozwiąże się sytuacja z bólem i może w poniedziałek zrób test ? 😊

• zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2021, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starania2021❤️ wrote:
    Olcik, a w poniedziałek, który to będzie dzień po owulacji?
    Stefania, może poczekaj jak rozwiąże się sytuacja z bólem i może w poniedziałek zrób test ? 😊
    Myślę ze poczekam jednak, najlepszy pomysł będzie. Znów się nakręcam niepotrzebnie

• olcik Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2021, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu 12dpo będzie w poniedziałek.

• zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2021, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcik wrote:
    Asiu 12dpo będzie w poniedziałek.
    A ja jutro 12dpo,
    Olcik jakieś objawy masz?

• olcik Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2021, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Troszkę bardziej tkliwe piersi niż zwykle, ale to chyba nie objaw tylko norma przy dodatkowym progesteronie i dosłownie mam mokro, może nie non stop ale często biegam do łazienki bo boje sie zaczęło sie plamienie i okres sie zbliża🤭

• zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2021, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcik wrote:
    Troszkę bardziej tkliwe piersi niż zwykle, ale to chyba nie objaw tylko norma przy dodatkowym progesteronie i dosłownie mam mokro, może nie non stop ale często biegam do łazienki bo boje sie zaczęło sie plamienie i okres sie zbliża🤭

Też mam tkliwe piersi, np kiedy schodzę po schodach czuję jakby od środka ciągnięcie i szczerze nigdy tak mnie przed okresem nie bolą jedynie mam bóle podbrzusza przed okresem.
    U mnie też się zbliża okres😔
    Podbrzusze Pobolewa troszku.
    Ahh czekamy kusi mnie na testowanie jutro z rana.
    A, tak w ogóle od zagniezdzenia trzeba czekać 48g?

• olcik Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2021, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teoretycznie implantacja powinna odbyć się między 6 a 12 dniem od owu. Jeśli źle napisałam to mnie poprawcie :) Jak jak zatestowałam 2-3 razy przed miesiączką to od razu ją wywołalam także chyba się muszę wstrzymać przez weekend... Nawet testu nie mam żadnego w domu. Tak mnie dziś mąż wkur***, że od 14 cisza jak makiem zasiał

‹‹ 56 57 58 59 60 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ