Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
zzstefania83 wrote:Też mam tkliwe piersi, np kiedy schodzę po schodach czuję jakby od środka ciągnięcie i szczerze nigdy tak mnie przed okresem nie bolą jedynie mam bóle podbrzusza przed okresem.
U mnie też się zbliża okres😔
Podbrzusze Pobolewa troszku.
Ahh czekamy kusi mnie na testowanie jutro z rana.
A, tak w ogóle od zagniezdzenia trzeba czekać 48g?olcik, Mari92 lubią tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Muszę dodać ze ja ogólnie mam nieregularne cykle czasami 30 dni czasami 28.
Więc ten cykl nie obserwowałam owulacji, może i też być ze zamiast 12dpo będzie 10dpo szczerze czekam.
U mnie ciężko odróżnić dzień owulacji bo od początku dni płodnych boli tak samo aż do owulacji. Nie ma jakiś szczególnych znaków. Raz mi się zdarzyło ze mnie zabolało mocniej.
Ten nowy tydzień roztrzygnie wszystko. 😑🙂 -
zzstefania83 wrote:Muszę dodać ze ja ogólnie mam nieregularne cykle czasami 30 dni czasami 28.
Więc ten cykl nie obserwowałam owulacji, może i też być ze zamiast 12dpo będzie 10dpo szczerze czekam.
U mnie ciężko odróżnić dzień owulacji bo od początku dni płodnych boli tak samo aż do owulacji. Nie ma jakiś szczególnych znaków. Raz mi się zdarzyło ze mnie zabolało mocniej.
Ten nowy tydzień roztrzygnie wszystko. 😑🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2021, 13:32
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Dominika96 wrote:Nie masz szansy iść na monitoring? Tak na prawdę to on jest w 100% potwierdzić owulacje.
Tylko test i jak potwierdzi to do zwykłego klekarza a on wtedy umawia do ginekologa
Szkoda czasu zostawiłam w rękach Boga.
-
A nie macie w planach przyjechać do Polski na trochę zeby chociaż jeden cykl podejrzeć? Wtedy byś miała pewności, że masz cykle na sto procent owulacyjne. Ja robiłam testy owulacyjne wychodzily pozytywy a owualcji nie było, ba nawet śluzu miałam więcej i co? I guzik 😔👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Dominika96 wrote:A nie macie w planach przyjechać do Polski na trochę zeby chociaż jeden cykl podejrzeć? Wtedy byś miała pewności, że masz cykle na sto procent owulacyjne. Ja robiłam testy owulacyjne wychodzily pozytywy a owualcji nie było, ba nawet śluzu miałam więcej i co? I guzik 😔
A tak w ogóle kobitki piersi bolą i sutki swędzą czy to normalne? Kurde nigdy tak nie miałam. I ciągle mi mdli😑🤢
Jutro testuje.Dominika96, Mari92 lubią tę wiadomość
-
zzstefania83 wrote:Nie mamy możliwości niestety praca i inne okoliczności, ale jeśli do wiosny nic się nie uda to pojadę do Polski.
A tak w ogóle kobitki piersi bolą i sutki swędzą czy to normalne? Kurde nigdy tak nie miałam. I ciągle mi mdli😑🤢
Jutro testuje.Mari92 lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Dominika96 wrote:Nie wiem jak piersi, ale dzisiaj bolał mnie brzuch po lewej stronie a na miesiączkę zawsze boli pośrodku 🤔 do tego na zapach papryki zrobiłam funka 😔 Sprawdzę czy jutro temperatura skoczy w górę ☺️
Wierzę ze w końcu po tylu latach starań przyniesie to przecudowny owoc ⏸️🎊Mari92 lubi tę wiadomość
-
zzstefania83 wrote:Zapomniałam zapytać który dpo?
U nas też połowa rodziny jest przeziębiona. Sebka brata córeczka leży w szpitalu na rsv 😒👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Dominika96 wrote:Dzisiaj siódmy, temperatura spadła, ale to mogło być faktycznie na implantacje. Staraczkowy mózg jest pełen wizji 🙈
U nas też połowa rodziny jest przeziębiona. Sebka brata córeczka leży w szpitalu na rsv 😒
A dla córeczki brata życzę szybkiego powrotu do zdrowia💝
U mnie biel testowałam 😔w prawdzie cień pod światło jakiś tam ale nie wierzę w te cienie i dopóki krechy nie ma,jak dla mnie biel bo kreseczki chce gołym okiem widzieć. Wszystkie miesiące które testuje tylko te cienie widzę 😔
Czekam dalej bo nie jestem pewna co do dnia dpo czy to 11 dpo dziś czy już 13dpo.
Bol na @przeszedl nie wiem co myśleć -
Mi też Sebek każe jutro sikac 🙈 ale 9 dni po owulacji sensu nie ma 🙈
Mam dziwne (ciągnięcie?) w sutkach? Szukam chyba objawów 🙈 Przydałoby się, żeby ktoś sprowadził na zimie 😒Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2021, 13:15
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Dominika96 wrote:Mi też Sebek każe jutro sikac 🙈 ale 9 dni po owulacji sensu nie ma 🙈
Mam dziwne (ciągnięcie?) w sutkach? Szukam chyba objawów 🙈 Przydałoby się, żeby ktoś sprowadził na zimie 😒 -
Dominika96 wrote:Mi też Sebek każe jutro sikac 🙈 ale 9 dni po owulacji sensu nie ma 🙈
Mam dziwne (ciągnięcie?) w sutkach? Szukam chyba objawów 🙈 Przydałoby się, żeby ktoś sprowadził na zimie 😒
Ja sprowadzę pewnie siebie najprędzej na ziemie😂 i oczywiście od razu wam dać znać! Kupiłam tylko jeden test, bo pewnie jakbym wzięła dwa to już bym atakowała w pracy 😂 -
olcik wrote:Ja sprowadzę pewnie siebie najprędzej na ziemie😂 i oczywiście od razu wam dać znać! Kupiłam tylko jeden test, bo pewnie jakbym wzięła dwa to już bym atakowała w pracy 😂👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————