Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś czułam tylko makaron i kurczaka, ale taka głodna byłam 🙈
Mari92 lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Dominika96 wrote:Dziś czułam tylko makaron i kurczaka, ale taka głodna byłam 🙈
A powiedzcie mi badalyscie sobie może szyjkę? Bo mam dość wysoko ledwo dotykam palcem ale nie wiem czy jest zamknięta czy otwarta nie umie tego wyczuc dziwnie i mokro jakbym czasami na czymś mokrym usiadła uczucie -
zzstefania83 wrote:Kurde sutki mnie swędzą i tak patrzę ze chyba coś mokro dziwne jsk to możliwe se coś mi z sutkow wycieka? Któras tak miała z was?<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Nie powini nic cieknąć z sutków, jak to będzie się utrzymywać to proponuję zrobić USG piersi.
Mari92 lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Cześć dziewczyny. Nie spałam pół nocy, to stres przed testem. Snilo mi się ze był pozytywny, niestety chwile po 5 czar prysł. Jedna kreska. Szybkie sprowadzenie na ziemie. Nawet żadnego cienia, w sumie nigdy mnie facelle nie oszukał. Jeżeli owu się przesunęła o 1 dzień to powinnam zatestowac w czwartek jeszcze raz. Teoretycznie jutro @. Boje się tylko ze luteina wydłużenie sobie niepotrzebnie cykl i wszystko się pomiesza… eh.
Mam nadzieje ze wy zaczniecie dzień zupełnie milszym akcentem 😘 -
Witam was no piersi mam zdrowe myślę ze to coś z hormonami dziś nic nie mam.
Ja wam napisze ze w jednej ciąży w dniu spodziewanej miesiączki miałam tak silne bóle brzucha ze mi się gorąco robiło i cała się wyginalam. Nie planowałam ciąży więc byłam przekonana ze to zbliżający się okres.
Co się okazało było to bolesne zagnieżdżenie. Dzień po myłam zeby i mnie zemdlilo.i
Ciąża
Wszystko jeszcze możliwe.
Póki @nie ma jest szansa -
Ola tule 🥰 ale jeszcze jest szansa. Też po namowie męża dzisiaj sikałam i u mnie to samo co u Ciebie. Jedynie temperatura delikatnie w górę poszła. Myślę nad betą, wariuję czekając.👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Kurczę ale co teraz robić, odstawić tą luteinę czy jeszcze zaczekać maks do czwartku? W sobotę mam urodziny, idziemy na masaż i bardzo bym nie chciała żeby mnie na tę okoliczność @ odwiedziła U mnie co jakiś czas pojawiało się plamienie tuż przed @, teraz pewnie progesteron je powstrzymał... A może u mnie w ogóle ten pęcherzyk nie pękł po prawej stronie... Bądź tu człowieku mądry, jest tyle możliwości że idzie zwariować
-
olcik wrote:Kurczę ale co teraz robić, odstawić tą luteinę czy jeszcze zaczekać maks do czwartku? W sobotę mam urodziny, idziemy na masaż i bardzo bym nie chciała żeby mnie na tę okoliczność @ odwiedziła U mnie co jakiś czas pojawiało się plamienie tuż przed @, teraz pewnie progesteron je powstrzymał... A może u mnie w ogóle ten pęcherzyk nie pękł po prawej stronie... Bądź tu człowieku mądry, jest tyle możliwości że idzie zwariować👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Po pracy znalazłam labotarium co pobierają jeszcze o tej godzinie krew, poszłam, pobrali, ale wyniki jutro po czternastej. 😔
Mari92 lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Hej dziewczynki, trzymam za was kciuki. Oby jednak te wyniki były dwie kreseczki!
U mnie ciężki tydzień. Cały pracuje na 4 do 13. Wracam i padam z sił... Słabsze te starania w tym miesiącu 😅 Dzisiaj wizyta u ginekologa, dopiero o 21. Zobaczymy czy chociaż jeden pęcherzyk jest -
Asia kciuki 😘
Niby dobrze, że można robić badania kiedy się chce, ale wszystko prywatnie trochę kosztuje 😒👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Kobietki kciuki za dwie kreski 😉
Dominika96 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓