X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wrześniowe starania 2021
Odpowiedz

Wrześniowe starania 2021

Oceń ten wątek:
  • zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2021, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się dowiedziałam ze najbardziej sprawdzone jest jeśli spróbujesz łyżkę lub widelec i czujesz posmak metalu albo jedząc nimi to jesteś w 100 w ciąży 🙄

Mari92 lubi tę wiadomość

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2021, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś czułam tylko makaron i kurczaka, ale taka głodna byłam 🙈

Mari92 lubi tę wiadomość

• zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2021, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika96 wrote:
    Dziś czułam tylko makaron i kurczaka, ale taka głodna byłam 🙈
    Hehe dobre 😋
    A powiedzcie mi badalyscie sobie może szyjkę? Bo mam dość wysoko ledwo dotykam palcem ale nie wiem czy jest zamknięta czy otwarta nie umie tego wyczuc dziwnie i mokro jakbym czasami na czymś mokrym usiadła uczucie

• zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2021, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde sutki mnie swędzą i tak patrzę ze chyba coś mokro dziwne jsk to możliwe se coś mi z sutkow wycieka? Któras tak miała z was?

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2021, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zzstefania83 wrote:
    Kurde sutki mnie swędzą i tak patrzę ze chyba coś mokro dziwne jsk to możliwe se coś mi z sutkow wycieka? Któras tak miała z was?
    Nie powini nic cieknąć z sutków, jak to będzie się utrzymywać to proponuję zrobić USG piersi.

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Dominika96 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2021, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Nie powini nic cieknąć z sutków, jak to będzie się utrzymywać to proponuję zrobić USG piersi.
    Albo warto zbadać prolaktyne.

Mari92 lubi tę wiadomość

• olcik Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2021, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Nie spałam pół nocy, to stres przed testem. Snilo mi się ze był pozytywny, niestety chwile po 5 czar prysł. Jedna kreska. Szybkie sprowadzenie na ziemie. Nawet żadnego cienia, w sumie nigdy mnie facelle nie oszukał. Jeżeli owu się przesunęła o 1 dzień to powinnam zatestowac w czwartek jeszcze raz. Teoretycznie jutro @. Boje się tylko ze luteina wydłużenie sobie niepotrzebnie cykl i wszystko się pomiesza… eh.
    Mam nadzieje ze wy zaczniecie dzień zupełnie milszym akcentem 😘

• zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2021, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was no piersi mam zdrowe myślę ze to coś z hormonami dziś nic nie mam.
    Ja wam napisze ze w jednej ciąży w dniu spodziewanej miesiączki miałam tak silne bóle brzucha ze mi się gorąco robiło i cała się wyginalam. Nie planowałam ciąży więc byłam przekonana ze to zbliżający się okres.
    Co się okazało było to bolesne zagnieżdżenie. Dzień po myłam zeby i mnie zemdlilo.i
    Ciąża
    Wszystko jeszcze możliwe.
    Póki @nie ma jest szansa

• zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2021, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w nocy dostałam dziś skurczy i tak to było ze przychodził skurcz i jajnik prawy i przechodziło za chwilę znów i przechodziło jakby zaraz @ miała przyjść ale sluz mleczny leci. Zrobiłam test i widać lekki cień znów nic z tego nie kumam

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2021, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola tule 🥰 ale jeszcze jest szansa. Też po namowie męża dzisiaj sikałam i u mnie to samo co u Ciebie. Jedynie temperatura delikatnie w górę poszła. Myślę nad betą, wariuję czekając.

• olcik Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2021, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę ale co teraz robić, odstawić tą luteinę czy jeszcze zaczekać maks do czwartku? W sobotę mam urodziny, idziemy na masaż i bardzo bym nie chciała żeby mnie na tę okoliczność @ odwiedziła :P U mnie co jakiś czas pojawiało się plamienie tuż przed @, teraz pewnie progesteron je powstrzymał... A może u mnie w ogóle ten pęcherzyk nie pękł po prawej stronie... Bądź tu człowieku mądry, jest tyle możliwości że idzie zwariować

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2021, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcik wrote:
    Kurczę ale co teraz robić, odstawić tą luteinę czy jeszcze zaczekać maks do czwartku? W sobotę mam urodziny, idziemy na masaż i bardzo bym nie chciała żeby mnie na tę okoliczność @ odwiedziła :P U mnie co jakiś czas pojawiało się plamienie tuż przed @, teraz pewnie progesteron je powstrzymał... A może u mnie w ogóle ten pęcherzyk nie pękł po prawej stronie... Bądź tu człowieku mądry, jest tyle możliwości że idzie zwariować
    Szkoda, że nie byłaś podejrzeć czy faktycznie pękł 😔

• olcik Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2021, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika96 wrote:
    Szkoda, że nie byłaś podejrzeć czy faktycznie pękł 😔

Wlasnie, z reguły pękały to można było to olać i nie sprawdzać a teraz pewności nie mam żadnej🤦🏽‍♀️

• zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2021, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi bóle przeszły okresu nie ma czuję kłucie tylko jajnika😔. Jutro powtórzę test

Mari92 lubi tę wiadomość

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2021, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po pracy znalazłam labotarium co pobierają jeszcze o tej godzinie krew, poszłam, pobrali, ale wyniki jutro po czternastej. 😔

Mari92 lubi tę wiadomość

• Starania2021❤️ Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2021, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, trzymam za was kciuki. Oby jednak te wyniki były dwie kreseczki!
    U mnie ciężki tydzień. Cały pracuje na 4 do 13. Wracam i padam z sił... Słabsze te starania w tym miesiącu 😅 Dzisiaj wizyta u ginekologa, dopiero o 21. Zobaczymy czy chociaż jeden pęcherzyk jest :)

• zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2021, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika96 wrote:
    Po pracy znalazłam labotarium co pobierają jeszcze o tej godzinie krew, poszłam, pobrali, ale wyniki jutro po czternastej. 😔
    Szkoda ze tutaj tak nie ma😑

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2021, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia kciuki 😘
    Niby dobrze, że można robić badania kiedy się chce, ale wszystko prywatnie trochę kosztuje 😒

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2021, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki kciuki za dwie kreski 😉

Dominika96 lubi tę wiadomość

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2021, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Kobietki kciuki za dwie kreski 😉
    A ty też czułaś takie rozpieranie w bodbrzuszu i pachwinach?

‹‹ 58 59 60 61 62 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ