Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak jutro temperatura też będzie niska to chyba sensu nie ma, bo miesiączka powinna być lada moment.👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Dominika96 wrote:Jak jutro temperatura też będzie niska to chyba sensu nie ma, bo miesiączka powinna być lada moment.
No nie wiem..u mnie w grudniu było to samo, na usg w 45dc widać było plyn, też miesiaczka miała być lada moment, a czekałam kolejne 10 dni i cisza. Dopiero duphaston pomógł w tym cyklu mam to samo, ale lekarka mi od razu przepisała i powiedziała że jak do 35dc nie dostanę (miesiaczki mialam zawsze 30-31), to mam brać od razu. Tylko to się bierze 10 dni, później do 2 tyg się czeka, także cały proces mega długi.Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
On: 31 lat.
Staramy się od listopada 2021 -
bridget13 wrote:No nie wiem..u mnie w grudniu było to samo, na usg w 45dc widać było plyn, też miesiaczka miała być lada moment, a czekałam kolejne 10 dni i cisza. Dopiero duphaston pomógł w tym cyklu mam to samo, ale lekarka mi od razu przepisała i powiedziała że jak do 35dc nie dostanę (miesiaczki mialam zawsze 30-31), to mam brać od razu. Tylko to się bierze 10 dni, później do 2 tyg się czeka, także cały proces mega długi.👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Póki co gorąca kąpiel i spanko, jutro trzeba jakoś do pracy wstać 🙈 dziś mieliśmy aktywny dzień, spacer później rowery ☺️ a jak Wasz weekend dziewczyny?👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
No to u Was się działo. Ja niestety robota pracująca, ta również dostałam krwawienie, ale ledwo żyję tak boli. Ważne, że jest.👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Dominika96 wrote:No to u Was się działo. Ja niestety robota pracująca, ta również dostałam krwawienie, ale ledwo żyję tak boli. Ważne, że jest.
Uuu trzymam kciuki żeby szybko przestało bolec:( ja od czwartku mam trochę zaległego urlopu, w końcu mam czas żeby się porządnie zająć domem i dzieckiem. Ale w ten czwartek juz powrót do pracy:(Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
On: 31 lat.
Staramy się od listopada 2021 -
Bridget korzystajcie z pogody 😘
Kiedyś Doktorek dał mi jakieś tabletki na bóle miesiączkowe i na szczęście dają radę 🙈Mari92 lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Starania2021❤️ wrote:Hej dziewczyny, co tam u was ? U mnie nie jest kolorowo.... Od wczoraj leżę w łóżku. Mam zwolnienie do soboty. Pani powiedziała że to wirus. Mam gol gardła, głowy i gorączkę prawie 38 stopni... Mam nadzieję że do niedzieli będę zdrowa jak ryba !👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Cześć Wam!!!! U mnie żyćko się kręci, głownie wokół rodzin ukraińskich które tymczasowo u nas mieszkają. Wierzcie mi, nie ma nudy! Pogoda jest przepiękna, przesiadam się na rower do pracy chociaż 3 razy w tyg i od kwietnia wracam na treningi. Nie mogę się doczekać.
Mari92 lubi tę wiadomość
-
Mój mąż w sobotę szykuje rowery na ten sezon. Mam nadzieję że szybko na niego wsiądę choć na małe wycieczki bo uwielbiam rower!
Właśnie u mnie w rodzine lub wśród znajomych też słyszę o gardle. Mam nadzieję że gorączka dzisiaj zniknie i jutro już będę lepiej się czuła. Bo w niedzielę muszę, muszę się dostać do szpitala. Nie widzę innej opcji!! 🙏💪💪
Aaaa, zapomniałam wam napisać że w tygodniu robiłam badanie prolaktyny. Dwa miesiące temu miałam wynik 1 teraz 17. Według widełek mam teraz na styk. Ginekolog napisała że po zabiegu wprowadzimy z powrotem dostinex ☺️ -
Asia jak się czujesz?👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Starania2021❤️ wrote:Hej, przechodzę covid także jak wiecie zabieg się nie odbył. Cały weekend przeplakalam. Nie wierzę jak można mieć takiego pecha jak ja. Następny termin mam za dwa miesiące bo za miesiąc wyjeżdżamy w góry ...👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Tak. Czwartek i piątek miałam 38 stopni gorączki. I byłam mega osłabiona. W sobotę poczułam się już lepiej ale dla pewności zrobiliśmy test covid. Zadzwoniłam do ginekolog i powiedziała że wiadomo że mnie nie wspuszcza do szpitala...
A teraz już jest lepiej. Jestem lekko osłabiona więc dużo odpoczywam i najgorsze to został mi ból głowy. Codziennie muszę wziąć 2-3 tabletki przeciwbólowe. -
Starania2021❤️ wrote:Tak. Czwartek i piątek miałam 38 stopni gorączki. I byłam mega osłabiona. W sobotę poczułam się już lepiej ale dla pewności zrobiliśmy test covid. Zadzwoniłam do ginekolog i powiedziała że wiadomo że mnie nie wspuszcza do szpitala...
A teraz już jest lepiej. Jestem lekko osłabiona więc dużo odpoczywam i najgorsze to został mi ból głowy. Codziennie muszę wziąć 2-3 tabletki przeciwbólowe.👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Dziękuję ♥️ u mnie też mało znajomych i rodziny chorowało. Ogólnie najbardziej jestem zła że to się wydarzyło w tym czasie... Nie wiem czy to kolejny znak z nieba czy o co chodzi. Ale już po raz trzeci nie mogłam iść do szpitala.
A co tam u was ? 😊😊