X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wrześniowe starania 2021
Odpowiedz

Wrześniowe starania 2021

Oceń ten wątek:
  • Dominika96 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2022, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starania2021❤️ wrote:
    A robiłaś wczoraj test owu?
    Nie, wczoraj była ładna pogoda to korzystaliśmy z niej ile się dało 🥰
    Jak się czujesz dziś Asiu?

Mari92 lubi tę wiadomość

• Starania2021❤️ Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2022, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobnie jak wczoraj. Lekko boli mnie gardło i lekki katar. Ale głową w porządku więc to najważniejsze. Jakoś można funkcjonować ☺️ cieszę się że na święta mnie nie wzięło... Bo nie chciałabym rodziny zarazić. Dziękuję że pytasz ♥️♥️

Dominika96, Mari92 lubią tę wiadomość

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2022, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starania2021❤️ wrote:
    Podobnie jak wczoraj. Lekko boli mnie gardło i lekki katar. Ale głową w porządku więc to najważniejsze. Jakoś można funkcjonować ☺️ cieszę się że na święta mnie nie wzięło... Bo nie chciałabym rodziny zarazić. Dziękuję że pytasz ♥️♥️
    Jak to mówią "wracasz do żywych" ❤️ Oby więcej nie złapało, żebyś szpitala nie musiała odwoływać 🥰

Wysłany: 11 kwietnia 2022, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że to już koniec... Zawsze miałam problemy w okresie jesiennym i wiosennym. A w tym roku wyjątkowo jest długo zimno. Dzisiaj wyszłam z domu i jest zimno, wieje wiatr, ciemne chmury... A zaraz połowa kwietnia. Kiedy, kiedy będzie cieplej? Boje się że na wyjazd w góry będę musiała zimowe rzeczy zabrać 🙈

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2022, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzę pogodę na święta i widzę deszcz. Najgorzej jak z deszczu zrobi się śnieg 🙈
    Śledzę grupę na Facebooku dla staraczek i widzę tam dziewczynę, która przy moich lekach ma pozwolenie od diabtelog na starania. 🤨 Aż się zastanawiam czy ta pani doktor wytłumaczyła jej ryzyka. 😶

Wysłany: 12 kwietnia 2022, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika96 wrote:
    Patrzę pogodę na święta i widzę deszcz. Najgorzej jak z deszczu zrobi się śnieg 🙈
    Śledzę grupę na Facebooku dla staraczek i widzę tam dziewczynę, która przy moich lekach ma pozwolenie od diabtelog na starania. 🤨 Aż się zastanawiam czy ta pani doktor wytłumaczyła jej ryzyka. 😶
    I właśnie tak to z lekarzami jest. Jeden pozwala a drugi nie.... I traf na takiego 🧐

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2022, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starania2021❤️ wrote:
    I właśnie tak to z lekarzami jest. Jeden pozwala a drugi nie.... I traf na takiego 🧐
    Z drugiej strony jak masz jakieś większe ryzyko przy tych lekach urodzić chorego dzieciaczka to lepiej odpuścić 😒 cholera bierze, że to tyle trwa 😒

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2022, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki chciałabym Wam życzyć zdrowych, spokojnych i owocnych świąt 😉.
    Wesołego Alleluja 🐰🐰

Starania2021❤️, Dominika96 lubią tę wiadomość

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓

Wysłany: 16 kwietnia 2022, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych świąt, smacznego jajka, mojego dyngusa i samych wspaniałości kochane! ♥️ 😘🐰🥚

Dominika96, Mari92 lubią tę wiadomość

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2022, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych, zdrowych Świąt Wielkiej Nocy, spędzonych z najbliższymi, smacznego jajka, mokrego Dyngusa 😘 i aby w końcu zrobiła się tu grupa samych Mamusiek 😘

Starania2021❤️, Mari92 lubią tę wiadomość

Wysłany: 18 kwietnia 2022, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jak święta ? 😘

Mari92, Dominika96 lubią tę wiadomość

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2022, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyjatko obfitowały w rodzinne spotkania 😀. A jak u Ciebie ?

Dominika96 lubi tę wiadomość

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓

Wysłany: 19 kwietnia 2022, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My byliśmy w niedzielę u mojej rodzinki a w poniedziałek u męża. Większości rodziny ( ciocie, dziadków ) nie widziałam od poprzednich świat więc bardzo miło było mi ich spotkać, pogadać :) co do cyklu to dziś mam 32 dzień.. powinnam już dostać okres żeby cię wyrobić do majowego zabiegu a oczywiście jak zwykle mam pod górkę 😢

Mari92 lubi tę wiadomość

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2022, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia i jak sytuacja u Ciebie?
    Mari wyprawka gotowa? ☺️

Wysłany: 21 kwietnia 2022, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika96 wrote:
    Asia i jak sytuacja u Ciebie?
    Mari wyprawka gotowa? ☺️
    Oczywiście standardowo. Zrobiłam dziś rano test- negatywny a o 11 dostałam miesiączkę 🙈
    Już pisałam z ginekolog że we wtorek będzie w pracy i zmienimy termin zabiegu...
    Jak u ciebie ?

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2022, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak testy lubią przyspieszać krwawienie 🙈 Najważniejsze, że da się przełożyć, żeby było dobrze.
    U mnie dziś 32 dzień cyklu i też miesiączki nie widać 🙈 ale ostatni cykl trwał ponad 40 dni, więc jest czas..

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2022, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika tak, większość już gotowa 😀.
    Pozdrawiam serdecznie

Dominika96 lubi tę wiadomość

Marek💙
    Marta 💓
  • Dominika96 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2022, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Dominika tak, większość już gotowa 😀.
    Pozdrawiam serdecznie
    Zaraz będziesz szykować torbę do szpitala 🙈 Miałam pytać jaki macie wózek i fotelik na oku (uwielbiam przeglądać strony z wózkami i fotelika), ale pewnie macie po synusiu ☺️

Mari92 lubi tę wiadomość

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2022, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika96 wrote:
    Zaraz będziesz szykować torbę do szpitala 🙈 Miałam pytać jaki macie wózek i fotelik na oku (uwielbiam przeglądać strony z wózkami i fotelika), ale pewnie macie po synusiu ☺️
    Tak, mamy Adamex Pajero po synku. Tylko spacerówka nie nadaje się już do użytku. Ale to ogarniemy później. Jak dziecko będzie siedzieć.

Marek💙
    Marta 💓
  • Dominika96 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2022, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam o Pajero, ogólnie każdy poleca jedyny minus to waga stelaża 🙈 też bym kupiła Adanexa albo Bebetto ☺️
    Dziewczyny jak weekend? ☺️

Mari92 lubi tę wiadomość

‹‹ 92 93 94 95 96 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ