Wrześniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna1719 wrote:No cykle mam 27-28dniowe... Dziś 31 dc.. Więc 3-4dni... Ale skoro test negatywny więc pewnie beta też taka będzie... Szkoda chyba nerw.. Zresztą nie robiłam nigdy bety.... Nie było takiej potrzeby... Jeśli będzie mi się dłużej spóźnia to pójdę po prostu do lekarza i tyle 😊
Pamiętam jak przy mojej ciazy, beta w dniu spodziewanej @ była negatywna. Potem jeszcze wieczorem plamienie ( wtedy najprawdopodobniej dopiero zagniezdzenie). Czekałam na okres A 2 dni później test pozytywny różnie bywaMój mały cud :* Liliana listopad 2017 -
Karolailila wrote:Pamiętam jak przy mojej ciazy, beta w dniu spodziewanej @ była negatywna. Potem jeszcze wieczorem plamienie ( wtedy najprawdopodobniej dopiero zagniezdzenie). Czekałam na okres A 2 dni później test pozytywny różnie bywa
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
Karolailila wrote:Pamiętam jak przy mojej ciazy, beta w dniu spodziewanej @ była negatywna. Potem jeszcze wieczorem plamienie ( wtedy najprawdopodobniej dopiero zagniezdzenie). Czekałam na okres A 2 dni później test pozytywny różnie bywa[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Hej, dołączę do Was.
Staram się już ponad 3 lata.
3 razy udało się zajsc ale do 8 tygodnia zawsze wystepowalo poronienie.
Ostatnia miesiączka 23 sierpnia.
Zrobiłam wczoraj test i pozytywny.
Jutro planuje beta hcg zrobić.boo123, Takmala, Nona, SylwiaLu lubią tę wiadomość
🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Do mnie przyszła @, czyli na 100% owulacja była nie długo po podaniu Pregnylu, tylko tempka później skoczyła. Z jednej strony to dobra wiadomość , bo jedna dawka wystarcza. Z drugiej trochę brakuje mi już sił do starań. Narazie muszę się wyciszyć, pewnie z niektórym, choć mam nadzieję, że z jak najmniejszą ilością, zobaczymy się na październikowym testowaniu. Będę zaglądałam której się udało. I wszystkim testujacym, szczególnie tym z którymi jestem tu od wielu miesięcy, życzę pięknych kreseczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 19:33
Nona, Olciak lubią tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Hej kochane gratulacje dla wszytskich dwoch II. My juz rosniemy coraz bardziej za tydzien wizyta prywatnie i moze juz bd wiadomo co rosnie w brzuszku pozdrawiam wszystkie i wysyslam wiruski 💚💚💚💚
Karolka9, Turkusowa90, Nona, Natikka123, Mlodamezatka lubią tę wiadomość
-
Girl25 wrote:A w którym to dpo było? Ja jutro idę na bete chyba że w końcu dostanę @...teoretycznie jutro będzie 18 dpo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 20:12
Nona lubi tę wiadomość
Mój mały cud :* Liliana listopad 2017 -
Ja dziś czuję podbrzusze z tym że po wysiłku i jak siedziałam i karmilam młodego. Teraz jak leżę to w sumie nic nie czuję... Ech chciałabym żeby przyszła @ jeśli to nie zwiastuje ciąży....
Olciak lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Biedronka89 wrote:Melduje 33 dzień cyklu
Olciak lubi tę wiadomość
-
yvonneSW wrote:U mnie 13dpo (32dc). @ brak, temperatura szybuje każdego dnia coraz wyżej, co prawda objawow nie mam za bardzo ale zaczynam myslec ze chyba naprawdę sie udalo. Jutro test 🙂
yvonneSW lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyyvonneSW wrote:Ja zgage mialam tylko na samej końcówce ciąży i zle to wspominam😝
Oj ja też. Wypijałam litr mleka dziennie bo dawało chwilę ulgi
Jak nie przyjdzie to zatestuje jeszcze bobo testem dla pewnościWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2019, 10:51