WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
eel wrote:... mam nadzieję, że się nie doszukuję objawów, ale... dziś wieczorem ze sportowego stanika przerzuciłam się na standardowy i moje piersi się w nim nie mieszczą ;o tego jeszcze nie było.
-
Hej. Ja nie pisalam bo obecnie pochlania mnie nowa praca. Sama nie wiem czy dobrze zmienilam. Myslalam ze bedzie mniej stresujaco a jest chyba nawet bardziej. Stad moje pytanie. Czy od stresu zwiazanego ze zmiana pracy i otoczenia mozliwe ze przyspieszylo mi @?? Bralam dupka 3 mies i przez dwa pierwsze dostawalam @ w 3 dniu po odstawieniu czyli 28dc , a w tym mies nawet ostatniej dawki nie zdazylam wziac i juz 25dnia przyszla @. Dodam ze zmiana naprawde byla dla mnie stresujaca bo chcialam pokazac sie z jak najlepszej strony.
Takze wrzesien przepadl nie wiem nawet czy bede zapisywac sie na pazdziernik bo to nie ma sensu.
Poza tym caly ten cykl jakos dziwnie bolaly mnie jajniki i tak sie zastanawiam czy ovu wogole byla.
W tym cyklu mam juz 9dc i plodny sluz juz od 3 dni. Dzis juz nawet zaczynal robic sie bialy. Troche wczesnie znowu. W srode ide do doktorka znowum trzymajcie kciuki zeby w koncu cos wymyslil.
Serdeczne gratulacje zafasolkowanym )początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Marlena88 myślę, że taki intensywny stres ma duże znaczenie... Mnie na początku września umarła bliska osoba i miało to ogromny wpływ na stan mojego zdrowia. Aż wylądowałam na izbie przyjęć. Tak samo miesiączka mi się nie pojawiła w tym cyklu - jedynie brązowe plamienie. Tak samo owulacji nie miałam, co wynika z mojego wykresu.
Ellka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wydaje mi się, że coś jest, ale nie jestem guru w tym temacie xD ale poranne siusiu powinno rozwiać wątpliwości26 l. / euthyrox 88
-
Znajdź mój wcześniejszy wpis. U mnie też takie cienie. ile dpo jesteś?'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
anna23 wrote:Minęło 40 minut, niby nie powinno się patrzeć, ale lepsze zdjęcie udało się zrobić i przyciemniłam na kompie: https://zapodaj.net/8546a62b5e692.jpg.html
-
paulen wrote:Dziewczyny załamie się... zrobiłam test i negatywny a wczoraj był pozytywny..
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615