WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie 7dpo i piersi coraz bardziej bolą. Jak się to utrzyma, to będzie coraz większa nadzieja.
Z drugiej strony jakoś boję się tych dwóch kresek, ze strachu przed kolejną biochemiczną.
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Jagodowa, super!
Reszta dziewczyn - trzymam kciuki za testy i betę. Testy mogą wychodzić bledsze właśnie np. przez to, że więcej wypiłyście. Nie ma co się bać na zapasjagodowa91 lubi tę wiadomość
Jagodowa gratuluję Paulen wiem co czujesz. Mi 4 dni z rzędu wychodziły blade testy i myślałam że zeswiruje ale póki @ nie mam przestałam o tym myśleć i za tydzień zrobię jeszcze jeden test wtedy jestem pewna, że wyjdą juz dwie ciemne krechy
jagodowa91, mi88, MałaMi90 lubią tę wiadomość
-
Tini wrote:Jagodowa gratuluję Paulen wiem co czujesz. Mi 4 dni z rzędu wychodziły blade testy i myślałam że zeswiruje ale póki @ nie mam przestałam o tym myśleć i za tydzień zrobię jeszcze jeden test wtedy jestem pewna, że wyjdą juz dwie ciemne krechy
Jutro idę na bete i do ginekologaRene, mi88 lubią tę wiadomość
Pierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski
-
Po pierwszym pozytywnym teście miałam nie robić ich więcej, ale doszłam do wniosku, że skoro i tak kupiłam dwa to go jeszcze wykorzystam.
Pierwszy 10dpo z porannego moczu, drugi 14dpo wykonany w ciągu dnia
https://naforum.zapodaj.net/b66b6069983c.jpg.htmlmi88, Sanka lubią tę wiadomość
-
Ha wrote:Po pierwszym pozytywnym teście miałam nie robić ich więcej, ale doszłam do wniosku, że skoro i tak kupiłam dwa to go jeszcze wykorzystam.
Pierwszy 10dpo z porannego moczu, drugi 14dpo wykonany w ciągu dnia
https://naforum.zapodaj.net/b66b6069983c.jpg.html -
Dziewczyny, ja oczywiście zaczynam świrować, a dopiero 7dpo. Siedzę, myślę i tylko dopatruję się objawów ciąży. A wszystkie dobrze wiecie, gdzie często można sobie wsadzić te wszystkie objawy.
Jeszcze ten strach o powtórkę mnie nie opuszcza.
Co więcej, w czwartek wieczorem lecimy na weekend na "wakacje" Wiem, że można latać i nie ma żadnego przeciwwskazania, ale trochę się naczytałam już kiedyś, trochę myślałam i wiem, że jeśli będę w ciąży i polecę, to nie da mi to psychicznego spokoju i będę się zamęczać przez następne tygodnie/miesiące - że różnica ciśnień, że promieniowanie kosmiczne, że bramki na lotnisku...
Wiem, że to głupie i gdybym była rozsądna, to bym po prostu poleciała, ale jeśli zobaczę te dwie kreski w środę/czwartek, to zostajemy w domu. Mój mąż trochę się krzywi, ale rozumie - co też mi nie dodaje komfortu psychicznego, bo wiem, że to taka moja trochę fanaberia. Więc dodatkowo mi do tego wrześniowego testowania dochodzi jeszcze niepewność co do lotu
mi88 wrote:Co więcej, w czwartek wieczorem lecimy na weekend na "wakacje" Wiem, że można latać i nie ma żadnego przeciwwskazania, ale trochę się naczytałam już kiedyś, trochę myślałam i wiem, że jeśli będę w ciąży i polecę, to nie da mi to psychicznego spokoju i będę się zamęczać przez następne tygodnie/miesiące - że różnica ciśnień, że promieniowanie kosmiczne, że bramki na lotnisku...
Wiem, że to głupie i gdybym była rozsądna, to bym po prostu poleciała, ale jeśli zobaczę te dwie kreski w środę/czwartek, to zostajemy w domu. Mój mąż trochę się krzywi, ale rozumie - co też mi nie dodaje komfortu psychicznego, bo wiem, że to taka moja trochę fanaberia. Więc dodatkowo mi do tego wrześniowego testowania dochodzi jeszcze niepewność co do lotu
Ja w poprzedniej ciąży też wcześniej miałam zaplanowane wakacje. Gdy zobaczyłam dwie kreski poszłam do lekarza. Usłyszałam, że nie ma żadnych przeciwwskazań i poleciałam. Wszystko było ok Moja siostra podobnie w tym roku - leciała w 6tc i również wszystko jest ok. Najlepiej jednak postąpić z głosem własnego rozsądku -
Jeju jakie z Was plotkary :P
Nie było mnie raptem 2 dni i kilka stron naplotkowanych;p
Która kolejna miała II?
U pozostałych w porządeczku?:>