WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem ciekawa.w sumie od trzech dni mialam mokro w majtakch i szyjka otwarta i miekka ale nie zaobserwowalam służy rozciągliwego.i ostatnie dwa dni mega jajniki mnie bolały az chodzić nie mogłam.a dzis szyjka juz średnia.i służy brak wodnistego tylko jakby kremowy.albo owu bede miała całkiem późno albo jiz byla i dupa bo seksow nie było.odkad pamiętam sutki mnie bolały podczas owu lub po przez pare dni a teraz nic narazie.sama juz nie wiem...no cóż dalej mierze temperature.zobaczymy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem z wami dziś z tym warczeniem. Boli krzyż i rano Podbeskidzie troszkę św wstałam to tylko lewy jajnik gniecue mocno senna mega jestem .. W tatym ccyklu spalam na siedząco gdzie się dało i tes jajnik tak.gniotl tyle ze była ciążą biochemiczna beta z 6 spadła na 2 .
Naacia nie liczę który cs bo ponad 1,5 roku PP odstawieniu anty z nadzieją ze się uda niestety.. A od października gdzieś już lekarz monitoring badania zero poprawy powrot do starego gina dał mi orgametril na 3 cykle na uregulowanie plus metformax magnez folik i w cyklu po odstawieniu orgametrilu ciążą ale biochemiczna teraz po @ nowy cykl i czekam na nie przyjście @
W środę mam 30te ur i moim marzeniem na 30 była córeczka mamy synka 3,5letniego -
Biedni nasi faceci w takim razie A mój mąż naiwnie myślał, że tylko jemu się obrywa dzisiaj za byle co.
Nicole, to córeczka na 31 urodziny będzie, trzeba pozytywnie myśleć! Ja w styczniu będę miała 26 lat i chciałabym już wtedy być w ciąży takie moje małe założenie na najbliższy czas -
nick nieaktualny
-
Ehh u mnie @ pospieszyła się o tydzień, to mój pierwszy cykl z mierzeniem temperatury - ciekawe kiedy zacznie spadać, bo póki co 2dc i tempka cały czas na poziomie fazy lutealnej z poprzedniego cyklu.
W takim razie proszę o przepisanie mnie na 26.09PCOS, io, hashimoto
17 cykl starań - szczęśliwy (Gonal F)
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry:)
Pilik, anagallis, wpisałam Was Kciuki za IIpilik lubi tę wiadomość
-
Anagallis, wykreślona
-
nick nieaktualny
-
Klaudia, witaj:)
Jak długo się staracie? -
nick nieaktualny
-
Klaudia, a to dopiero początek:) Rozumiem, że na razie próbujecie bez wspomagaczy, badań itd?