WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina, witaj:)
Kciuki żeby jednak @ nie było:) -
Od rana próbuje napisać posta ale wciąż urywa ,, chcę się zapisać na 25..test negatywny.. brzuch boli.. Czekam na wstrętna @... życzę wszystkim miłego poniedziałku i owocnego testowania :*In vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui) -
Aife, zapisana:) Kciuki:)
-
Madziula A masz może owutesty? Ja na nich wcześniej robiłam jak mi było szkoda ciążowych
-
Ellka wrote:Madziula A masz może owutesty? Ja na nich wcześniej robiłam jak mi było szkoda ciążowych
oo, a jak się testuje na owu testach, bo ja mam ich b. dużo, kopiłam na zapas na allegro i chyba działają, bo pokazały II kreski na owu💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:ja też 2.09
a po za tym w ciąży można latać
Właśnie jak ostatnio pytałam Gin to powiedziała by odpuścić w I trymestrze jak coś.. Ale mam te głupie plamienia od 2 dni więc pewnie kolejny miesiąc nieudany. Ale na szczęście mam krótkie cykle więc jest szansa że złapie się na kolejne testowanie końcem września -
Tynka 89 wrote:Właśnie jak ostatnio pytałam Gin to powiedziała by odpuścić w I trymestrze jak coś.. Ale mam te głupie plamienia od 2 dni więc pewnie kolejny miesiąc nieudany. Ale na szczęście mam krótkie cykle więc jest szansa że złapie się na kolejne testowanie końcem września
Kurczę, a moja koleżanka jest w I trymestrze i cały czas lata, gin jej powiedział, że nie ma przeciwwskazań, jeśli dobrze się czuje
Ja jeśli się uda, to też nie zamierzam rezygnować z samolotu nawet I trymestrze, dla mnie podróże autem są większą męczarniąWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2017, 12:50
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Kurczę, a moja koleżanka jest w I trymestrze i cały czas lata, gin jej powiedział, że nie ma przeciwwskazań, jeśli dobrze się czuje
Ja jeśli się uda, to też nie zamierzam rezygnować z samolotu nawet I trymestrze, dla mnie podróże autem są większą męczarnią
Dokładnie, dla mnie też bardziej męcząca jest podróż samochodem 10h niż krótki lot. A poza tym myślę że jak ciąża przebiega prawidłowo to raczej lot nie powinien zaszkodzić. Dobra, koniec gdybania. Najpierw muszę być w tej ciąży by mieć takie zmartwieniaMagda - mbc lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:oo, a jak się testuje na owu testach, bo ja mam ich b. dużo, kopiłam na zapas na allegro i chyba działają, bo pokazały II kreski na owu
Normalnie jak ciążowe;) mi pokazywały się bledzioszki w pierwszej ciąży:) potem bladzioszki ciążowe;)Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dominisia, już przepsiuję:* kciuki kochana:)
Dominisia883 lubi tę wiadomość
-
My zaczęliśmy starać się właśnie od lipca, po urlopie. Byłam wcześniej u lekarza i mówił że nie powinno się latać w I trymestrze, dlatego też w razie co czekaliśmy do "po urlopie " Zatem pewnie co ginekolog to inne zdanie, ale my woleliśmy poczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2017, 14:19
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
nick nieaktualnyMoja kuzynka która mieszka za granicą prawie całą ciążę latała samolotami i to tak dosyć często, bo tu do Polski przyjeżdżała na różne badania. Dopiero od 8 miesiąca zaczęła podróżować autem kiedyś przeczytałam że każda linia lotnicza ma swoje przepisy co do podróży właśnie tym środkiem transportu
-
Elka a jak to jest z tym testowaniem testami owulacyjnymi? kiedy zaczełas? Czy test owulacyjny po owulacji wychodzi negatywny? Bez drugiej kreseczki? Bo przyznam szczerze ze nigdy po owulce nie robilam
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało