WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
porownałam sobie poprzedni wykres cyklu biochemicznej i obecny (po lewej)
tempki od spadku takie same z tym że u mnie dziś w gore a w tamtym w dół już szła...ale wychodziły już cienie
dziś zrobiłam testa nie wytrzymałam i żadnego cienia ehh a czuję się jakbym miała gorączkę i zimno mi, lewy jajnik gniecie, wczoraj już śluz mleczny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2017, 08:11
-
Hej:-)
Miłego dnia zyczę wszystkim!
U mnie dziś 6dpo i niecierpliwie czekam co to będzie w tym cyklu !
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Kciuki za testujące:)
U mnie na szczęście wczorajsze rewelacje się skończyły:) Wróciła do żywych:)Magda - mbc, terka lubią tę wiadomość
-
Mi temperatura spada i przygotowuję się już powoli na @. W dodatku zaraziłam się od kolegi jakimś wirusem i wczoraj cały dzień spędziłam w łóżku, bo mdliło mnie niemiłosiernie... Przyjdzie mi szykować się na październikowe testowanie, ale przecież październik też jest fajny!
Nicole, poczekaj jeszcze kilka dni i wtedy przetestujWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2017, 08:26
-
Kitkat wrote:Mi temperatura spada i przygotowuję się już powoli na @. W dodatku zaraziłam się od kolegi jakimś wirusem i wczoraj cały dzień spędziłam w łóżku, bo mdliło mnie niemiłosiernie... Przyjdzie mi szykować się na październikowe testowanie, ale przecież październik też jest fajny!
no pewnie, że jest fajny!
ale skąd wiesz, może @ nie przyjdzie...💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnykitkat poczekam bo nic innego nie zrobie jak ma byc to bedzie tylko myslalm że jak w tamtym cyklu z biochemiczna wychodzily cienie to i tym razem jesli cos jest to pokaze juz ;p no ale ... w sumie nie wiem kiedy termin @ bo mam nieregularne ...w tamtym cyklu owu mialam w 30dc dopiero ....
-
Magda - mbc wrote:u mnie 9 dpo, jeszcze 4 dni i będę testowała, mam nadzieję, że @ się nie pojawi!
Magda to juz blisko;-) ttzymam kciuki!
Osobiscie nie wiem czy wytrzymam do dnia@ choć mam takie ciche założenie, ale pewnie jak minie 10dpo to będzie mnie korcic i znajac mnie nie wytrzymam i zrobie sikańca a pozniej bede zla na siebie
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
-
Cześć dziewczęta wrzesień już tuż tuż
Ja niestety już od 3 dni mam brązowy śluz a do @ jeszcze parę dni... Więc raczej nawet nie będzie sensu testować
A Wam życzę cierpliwości i samych II kresek, w końcu trzeba pobić sierpniowy rekord
Miłego dnia! -
Wiele osób mówi że żeby zajść w ciążę nie można o tym wiecznie myśleć, gadać ... stąd miałam wątpliwości czy takie forum jest ok, czy nie zwiększy jeszcze " obsesji" hehe Ale miło patrzeć, że to nie tylko ja "tak mam "
Ja powinnam dostać @ za 2 dni, ale oczywiście dziś zrobiłam test i negatywny, zatem tak jak myślałam drugi cykl starać nieudany.
Ahh my niecierpliwe :p
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Paulinaaa wrote:Wiele osób mówi że żeby zajść w ciążę nie można o tym wiecznie myśleć, gadać ... stąd miałam wątpliwości czy takie forum jest ok, czy nie zwiększy jeszcze " obsesji" hehe Ale miło patrzeć, że to nie tylko ja "tak mam "
Ja powinnam dostać @ za 2 dni, ale oczywiście dziś zrobiłam test i negatywny, zatem tak jak myślałam drugi cykl starać nieudany.
Ahh my niecierpliwe :p
Pewnie masz rację, ale ja lubię się udzielać na forach stąd znalazłam sobie takie.
W ogóle polecam Wam Dziewczyny dwa artykuły!
1.https://mamaginekolog.pl/przygotowac-sie-ciazy/
2. https://mamaginekolog.pl/zrobic-zeby-zrobic/
Wiele ciekawych informacji, dziś je dorwałam, dlatego się dzielę
W ogóle straaaaasznie bolą mnie piersi, chyba się popłacze zaraz z tego bólu. Nie wiem tylko, czy to nie na @ czasem.
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Pewnie masz rację, ale ja lubię się udzielać na forach stąd znalazłam sobie takie.
W ogóle polecam Wam Dziewczyny dwa artykuły!
1.https://mamaginekolog.pl/przygotowac-sie-ciazy/
2. https://mamaginekolog.pl/zrobic-zeby-zrobic/
Wiele ciekawych informacji, dziś je dorwałam, dlatego się dzielę
W ogóle straaaaasznie bolą mnie piersi, chyba się popłacze zaraz z tego bólu. Nie wiem tylko, czy to nie na @ czasem.
Mnie tez okropnie bolą piersi dosłownie od 2dpo:/ nigdy czegos takiego nie mialam. Zawsze bylo to ok 3-4 dni przed @
-
Magda - mbc wrote:Mnie też jakoś tak od 2dpo, ale nie było tak źle. Teraz, to jest jakaś masakra
Oby to była oznaka II kresekMagda - mbc lubi tę wiadomość
-
nicole wrote:kitkat poczekam bo nic innego nie zrobie jak ma byc to bedzie tylko myslalm że jak w tamtym cyklu z biochemiczna wychodzily cienie to i tym razem jesli cos jest to pokaze juz ;p no ale ... w sumie nie wiem kiedy termin @ bo mam nieregularne ...w tamtym cyklu owu mialam w 30dc dopiero ....
To faktycznie późna owulka... Ja jestem z tej drugiej grupy, co ma ją bardzo szybko, już w 12-14 dniu cyklu. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie we wrześniu była piękna, zdrowa ciąża