WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Klaudia, widzę że obserwacje ładnie prowadzone:) Kciuki, żeby szybciutko się udało:)
klaudiaaa93 lubi tę wiadomość
-
hej. wg najnowszych rewelacji proszę dopisać mnie na 8-9. 09. sama nie jestem do końca pewna. jeśli się powiedzie to będzie to cud nad Wisłą
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynicole wrote:Jestem z wami dziś z tym warczeniem. Boli krzyż i rano Podbeskidzie troszkę św wstałam to tylko lewy jajnik gniecue mocno senna mega jestem .. W tatym ccyklu spalam na siedząco gdzie się dało i tes jajnik tak.gniotl tyle ze była ciążą biochemiczna beta z 6 spadła na 2 .
Naacia nie liczę który cs bo ponad 1,5 roku PP odstawieniu anty z nadzieją ze się uda niestety.. A od października gdzieś już lekarz monitoring badania zero poprawy powrot do starego gina dał mi orgametril na 3 cykle na uregulowanie plus metformax magnez folik i w cyklu po odstawieniu orgametrilu ciążą ale biochemiczna teraz po @ nowy cykl i czekam na nie przyjście @
W środę mam 30te ur i moim marzeniem na 30 była córeczka mamy synka 3,5letniego -
nick nieaktualny
-
Hej Aife:) co tam?
-
cześć dziewczynki, w sierpniu się nie udało więc może wrzesień ? też ładny miesiąc na cud ..
u mnie trzecie podejście z dupkiem, choć nie mam już wielkich nadziei. trochę się źle po nim czuję, ale muszę to przetrwać, jeśli ma się udać.
dziś 7dc, czyli jeszcze trochę sobie poczekam, a testować zamierzam około 17września.
będzie śmiesznie jak się uda, bo od września idę do nowej pracy i na nowe stanowisko zupełnie niezwiązane z moją dotychczasową pracą może zmiana otoczenia, zmiana trybu pracy, w ogóle zmiana jako taka przyniesie mi jakieś pozytywne skutki w postaci dzidziusia mam nadzieję
trzymam za was kciukiAngie38 lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
aa i dziwne jeszcze jest to, że już 3 dzień pod rząd mam płodny śluz i to taki naprawdę ładny, którego wcześniej było jak na lekarstwo. martwi mnie tlyko to, że jest jak zwykle za wcześnie. w tym cyklu 5,6,7dc i jeszcze jest, a owu mam zazwyczaj około 11dc albo przy dupku nawet później. więc pewnie jak będzie potrzebny to go już nie będzie:/
mógł dupek to spowodować? tyle śluzu przez tyle dni?początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Hej
Nie odzywałam się bo musiałam troszkę odpocząć i po ślubie czasu nie było.
dziś do pracy ale od jutra urlop
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
Hejka. Jestem na forum pierwszy raz
Jak wszystkie z Was z niecierpliwością czekam na powiększenie rodziny.
U nas teraz drugi miesiąc starań. Póki co tylko z kalendarzykiem, bez mierzenia temp, testów owu itp.
@ powinna być za 3 dni... zobaczymy
Pozdrawiam !!
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs