WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nicole nie chcę nic mówić ale ja kawy też nie mogę bo niedobrze po
-
amc93 wrote:ja zrobiłam bete, coś czułam podświadomie i musiałam wiedzieć natychmiast 36.04
Super wiesci, gratulacje:-)!
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Amc gratulacje
Fatalita, na kiedy masz termin@?
Może powtórz pojutrze jeśli nie przyjdzie? -
temat monitorowania poruszalam dwa razy , ale lekarz twierdzi ze nie ma sensu monitorowac , bo podczas ostatniej kontroli ( akurat wstrzelilam sie w owu) widac bylo kilka dosc sporych pecherzyków a jeden wygladal juz jakby chcial pęknać .. jednak to ze tak wygladal nie daje mi pewnosci .. teraz poczekam do 16.09 jak @ przyjdzie ( licze ze nie ) to po kolejnej dawce clo. pojde do niego w okolicach owu i upre sie na monitorowanie ! Co do ubezpieczenia w DE - jest ono tutaj obowiazkowe od 1 dnia meldunku .starania od 07.2017 ,
5 lat cykle bezowulacyjne,
hiperprolaktynemia, bromergon,
podejrzenie PCOS , podejrzenie IO,
badanie nasienia 1.02
21.01 - test ciążowy pozytywny ❤️ -
Grzybek, oby jednak monitoring już nie był potrzebny
-
Fatalita no to albo poczekaj do niedzieli albo betka pojutrze
-
nick nieaktualnySpr z ta zieloną dziękuję :-*
Elka ja z synkiem tak mialam odrzut od kawy Ale trochę pozniej po becie (hakies 14dpo 68 A trzy dni potem 220) więc to chyba mój wymysł
Plus faza na placki ziemniaczane mamuska biedna drugi dzień mi robila A teraz skończyłam w domu robić golabki bo miałam.takiego smaka...
-
nick nieaktualnySpr z ta zieloną dziękuję :-*
Elka ja z synkiem tak mialam odrzut od kawy Ale trochę pozniej po becie (hakies 14dpo 68 A trzy dni potem 220) więc to chyba mój wymysł
Plus faza na placki ziemniaczane mamuska biedna drugi dzień mi robila A teraz skończyłam w domu robić golabki bo miałam.takiego smaka...
-
Nicole, nigdy nie wiadomo;)
-
zwracam honor, jestem ślepa
jestem z tych przejmujących się. i nie wiem czy wytrzymam do 9 żeby testować, ale jak ktoś mi powie po raz kolejny że :"mam odpuścić/ wyluzować" to zatłukę gołymi rękami. Wszystkie tutaj obecne, wiedzą i rozumieją, ze to jest raczej niemożliwe.
Buziak i dobrej nocki :*Aife lubi tę wiadomość
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Ewi28 Jesli jestes zameldowana w polsce a pracujesz w niemczech wystarczy Ci Polskie ubezpieczenie , roznica jesttaka , ze w razie wypadku musisz pokazac im karte Ekuz , no i bez niemieckiego meldunku odtracany jest najwyzszy podatek tzw.klasa podatkowa 6.starania od 07.2017 ,
5 lat cykle bezowulacyjne,
hiperprolaktynemia, bromergon,
podejrzenie PCOS , podejrzenie IO,
badanie nasienia 1.02
21.01 - test ciążowy pozytywny ❤️