WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmc93 gratulacje!
AleksandraW mam to samo. Ja testuję 10 września. Niby podeszłam na luzie do tego w tym cyklu ale wbrew pozorom ciągle gdzieś to testowanie siedzi mi w głowie. Najchętniej to test zrobiłabym wcześniej ale walczę z tą pokusą mówiąc że przecież jak za wcześniej zatestuję to wynik może być niewiarygodny. Musimy cierpliwie czekać ale wierzę że damy radę! -
dziewczyny powiedzcie... jutro mam USG tarczycy... leczę się od bieżącego okresu na niedoczynność tarczycy i hashimoto... i tak się zastanawiam... są niby te test co wykrywają ciąże kilkudniową te o czułości 10mlu to jest szansa jak jutro zrobię taki test to coś wyjdzie jak przewidywaną @ mam na za tydzień ( 07.09.2017) chciała bym już to wiezieć przed jutrzejszym badaniem ehhh.... a Beta HCG kiedy najwcześniej?Akceptacja!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKAL wrote:zobaczymy... w pierwszej ciąży byłam bardziej cierpliwa naacia a Ty kiedy testujesz?
-
KAL,Naacia ja juz też pomału się niecierpliwie.. jeszvze taka niewiedza kiedy bedzie ten moj@ mnie denerwuje, bo owulka byla w tym miesiacu wcześniej i teraz nie wiem czy sie skroci okres i bedzie 7 czy pozniej.. ale chyba zatesuje w nd bedzie 11dpo
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Ale coś mi podpowiada że beda nici, jakos nie mam zadnych objawow, oprocz mega bol piersi od 2dpo.. nic tylko czekac
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
nick nieaktualny
-
Jeśli teraz sie nie uda będę przegrywem roku. Jest to cykl po antykoncepcji,laparoskopii i z ovarinem. 3 czynniki które "pomagaly" dziewczynom z zajściem.
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Eh nie ma szans chyba aby podchodzić do tego tematu na luzie, w sumie chyba do żadnego jeśli nam na czymś zależy
Ja dzisiaj dostałam @ zatem testy się nie myliły.
Może we wrześniu się uda.
Pozdrowionka i powodzenia dziewczyny
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
naacia wrote:Almond pewnie będzie wcześniej, chociaż mam nadzieję że @ wgl się nie pojawi!
Też mam wrażenie, że w tym cyklu nic z tego nie wyjdzie znowu. Ale trzeba mieć nadzieję, że jednak może nas zaskoczy
Ja też mam wrażenie, że będzie lipa (w sumie nie wiem czemu, ale tak mam)
No nic, czekam do 2.09 i zrobię test, chyba że dostanę rano @
Paulina, przykro mi i trzymam kciuki za wrzesień - w końcu czerwiec też jest fajny na urodzenie maluszka💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyPaulinaaa wrote:Eh nie ma szans chyba aby podchodzić do tego tematu na luzie, w sumie chyba do żadnego jeśli nam na czymś zależy
Ja dzisiaj dostałam @ zatem testy się nie myliły.
Może we wrześniu się uda.
Pozdrowionka i powodzenia dziewczyny
Przykro mi z powodu przyjścia @ trzymam kciuki za kolejny cykl:* -
Magda - mbc wrote:Ja też mam wrażenie, że będzie lipa (w sumie nie wiem czemu, ale tak mam)
Paulina, przykro mi i trzymam kciuki za wrzesień - w końcu czerwiec też jest fajny na urodzenie maluszka
Magda-mbc, mam testować trzy dni po Tobie, ale wyczuwam @ w niedługim czasie Najwyżej będziemy się udzielać w październikowym testowaniu -
nick nieaktualnyMagda - mbc wrote:Ja też mam wrażenie, że będzie lipa (w sumie nie wiem czemu, ale tak mam)
Paulina, przykro mi i trzymam kciuki za wrzesień - w końcu czerwiec też jest fajny na urodzenie maluszka -
Też miałam przeczucie, że nie wyjdzie, nawet mi się nie chciało. Ale pomogło takie nastawienie. Polecam zrobienie planu na następny cykl, jakieś badania, ziółka itd, żeby nie myśleć przez to oczekiwanie na testowanie tylko zająć myśli co zrobić, żeby jeszcze zwiększyć szanse;)
-
Kitkat wrote:Magda-mbc, mam testować trzy dni po Tobie, ale wyczuwam @ w niedługim czasie Najwyżej będziemy się udzielać w październikowym testowaniu
Będziemy wtedy najaktywniejszymi forumowiczkami, haha
Nacia, no masz rację, póki nie ma @, to ma być nadzieja
Ellka, ja już mam plany porobione na 3cs do przodu, teraz nie mam co robić :DD
Fajnie Dziewczyny, że tu jesteście, zawsze można sobie pomarudzić w miłym gronie.
Ja dziś po południu idę na 1,5h jogi, także zapomnę o całym świecie💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda, aż 3 cykle?? Nie za dużo?;p
A mi się marzy pójść na basen popływać, ale z takimi gabarytami to się wstydzę;p -
nick nieaktualny